Counter

20 Şubat 2012 Pazartesi

Bu da benim haftasonum :)

Malum güzel haberi paylaştım sizlerle ve bir kez daha çok şanslı olduğumu hissettim. Hepinize sonsuz teşekkürler, güzel dilekleriniz, dualarınız, sıcak yorumlarınız için.

Ben bu arada neler yaptım anlatayım size bir haftadır. 

Son zamanlarda öyle bir ağırlaştım ki malum 38. hafta; dengesiz, ağır, şiş, sakar ve safım :) İdrak yollarım tıkalı, tüm jetonlarım köşeli, bakışlarım manasız, ağlamak için bahane arıyorum, yüzümde hep hafif şaşkın bir ifade :) 

Dalga geçilmek için çok müsaitim ve ben de bu fırsatı kaçırmayıp kendimle bolca dalga geçiyorum her şekilde. 

Geçenlerde ütü yaparken sağ elimle tuttuğum ütüyü sol elimin üstüne yapıştırıp " a-a yandı" dedim misal, eşim koşup ütüyü elimden alana dek yanmaya da devam ettim, şimdi elim yanık, yanığıma da şaşkın şaşkın bakmaya devam ediyorum "nasıl yandı dimi ama" kıvamında. 


Geçen hafta boyunca evde her gün bir şekilde temizlik vardı. Koltuklar yıkandı, halılar gitti yıkandı geldi, evdeki makinede yıkanabilecek herşey yıkandı asıldı kurudu ütülendi kaldırıldı, en son da ev temizliği malum duvarlar bile silindi, pür-i pak kızımızı bekliyoruz inşallah. Temizliğe gelen Leyla isminde süper tatlı bir Gürcü akranım var. Kadıncağızı da baya bi güldürdüm, temizlik bezlerini bulamadım, temizlediği yerlere kirli terliklerimle basıp her seferinde "pardon pardon çok afedersin özür dilerim" diye şirinlikler yaptım. Kadına 3 kez türk kahvesi pişirdim her seferinde unutup. "Yeter artık içmeyceğim tamam" diye isyan ettirdim. Bedava stand-up :) 

Cumartesi günü Tüyap organizasyonunda bir kitap fuarı vardı kentimde, ilk yılı idi fuarın çok mutlu olduk, koşa yuvarlana gittik. Neredeyse bütün kitabevleri vardı, çook kalabalıktı, standlarda kitaplarını imzalayanlar da vardı, Vural Savaş, Hakan Günday, Muzaffer İzgü, Ayşe Kulin, Nihat Genç... 

Can Yayınları favorimdir zaten ayrılamadım standdan. Görenlerin "ay şimdi patlayacak çekilin" ifadeli korku dolu bakışları altında standda uzunca konaklayıp bir sürü kitap aldım ki bu ara el işlerine ara verdim biliyorsunuz malulen; bolca okuma moodundayım. 

Eşim de fotoğrafçılık ile ilgili kitaplar aldı, çokça yorulduk ve eve yorgun argın döndük. 

Kitaplarımı ve fuardan görüntüleri paylaşayım hemen: 



Kendimi kaptırmışım kitap seçerken en akıllı uslu fotoğrafım buydu :) 
(Gerçekte burnum bu kadar büyük değil, şişti ya hani :)) 

Pazar günü de hava o kadar güzeldi ki eski Antalya ve şehir merkezinde Cumhuriyet Meydanı' nda olalım biraz dedik, malum hafta içi tek başıma çıkmaya cesaret edemiyorum artık dengesizliğimden araba da kullanmıyorum, eşim sağolsun 'güneşe çıkardı beni'. 
O bolca fotoğraf çekti ben de hava almış, iki insan görmüş oldum. 

Hani eski evlerin kapılarında, tokmak mı denir, genellikle el veya aslan başı şeklinde kapı çalma 'şey' leri olur, siz hiç onun at kafası şeklinde olanını gördünüz mü, şaşırdık biz çok. 

Bolca sokak  müzisyeni vardı cumhuriyet meydanında ama biz en çok bu ikiliyi beğendik, uzun uzun dinledik. 
Çok denedim ama beceremedim çevirmeyi, size zahmet başınızı hafifçe sola eğip...  :) 



En son da kuşları besleyip eve döndük. 

Bu arada ellerim çalışmıyor dedim ya defalarca; bugün doğan sevgili arkadaşımın bebeği Timur için geçen hafta yaptığım minik süsü paylaşmak istiyorum. Normalde iki saatte biter ama ben ancak 3 günde bitirebildim :) Yaklaşık 25x20 cm ebatlarında.  



Sevgiler, 


53 yorum:

  1. Ama ben bu haberi yeni alıyorum:) Allah sağlıkla kavuştursun sizi... Çok sevindim sizin adınıza. Bu arada benim de kızımın adı Lara:)
    Bloggerda bir sorun var, bazı blogların güncellemelerini alamıyorum, ama ara sıra. Neden bilmiyorum:(
    Gayet hoş görünüyorsun...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Allahım, çok güldüm, kıyamam,eline üzüldüm.

    Benim ayaklarım çok ağrıyordu şişiyordu,hamileyken. Murat'a dedim ki, suya konuluyormuş tuzlu suya iyi geliyormuş, yazık hazırladı, sıcak!!!! tuzlu su. Koydum, ağrıyor diyorum, çekmiyorum, gece uyuyamadım, sıcak su daha da şişirdi. O şaşkın halimiz geldi gözümün önüne.
    Haa bir de son hafta evdeydim. Doymak bilmiyordum, yemek yapıp öğlene o tencereyi bitiriyordum. Yemek yaparken sıcaklık duydum, diyorum burası çok sıcak oldu. Meğer tencereden karnım yanıyormuş, Allahtan alevden değil, tencereden.Allah koruyor yeminle.

    Yalnız değilsin yani :), üstelik burnun da büyük değil. Kocaman öperim seni.

    YanıtlaSil
  3. Ah Rengim öyle keyifle okudumki yazını :) ya elinin yanmasına çok üzüldüm ama çok şeker yazmışsın gülümseyerek okudum :)

    Aldığın kitaplar çok güzel, hele Ruhlar Evi. Çok güzeldir çok seviceksin, bu süreçte okursun en azından.

    Çok güzel görünüyosun inan.

    O kapı tokmakları varya, çok ilginçler dimi? bende fil başı şeklinde görmüş ve çok şaşırmıştım. Kapı süsüne bayıldım ellerine saglık :)

    Ve nolur kendine dikkat et olurmu?

    YanıtlaSil
  4. Hiç de boş durmamışsın gene de Ülker, kapı süsü şahane olmuş.
    Zordur ya son haftalar. Ben şişlikten çok reflüden çektim mesela. Ne yesem ağzıma geliyordu son dönem. İlk oğlumda son aylarda yalnızdım üstelik. Ülkelerarası bir durum söz konusuydu:) Bir ara bundan post yazarım okuyan ağlar:))
    (yok canım çok da dramatik değil:)
    Ama şu bir gerçek ki iki hamileliğimde de uluslararası taşındım karnı burnunda:)
    Kitaplar güzel seçimler, umarım bebiş gelinceye kadar okur yutarsın:))
    Haydi bakalım, güzel günler hiç bitmesin, yenileri gelsin...

    YanıtlaSil
  5. Çok sevindim Lara bebeğin gelecek olmasına...çok üzüldüm elinizin yanmasına ve geçici de olsa annelik rahatsızlıklarınıza...Yine de sevincim daha fazla itiraf edeyim.En zor ama en güzel zanaat annelik duygusunu yaşadığınız ve daha çooook yaşayacağınız için mutlu oldum,sevgim sizinle :)

    YanıtlaSil
  6. şişliklerde unutulur eski halede dönülür rengim,insan olmadığı kadar tuhaflaşır bu dönemde,her davranışın gayet doğal yani,,kapı süsüne de harcadığın emeğede hayran oldum..dikkatli ol lütfen..Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle geçmiş olsun, hafta sonunuz güzel geçmiş maşallah kitaba doymuşsun, seçimler şahane. Hayırlısıyla Lara'nı kucağına alıncaya kadar iş yapma sen olur mu!

    YanıtlaSil
  8. Ben doğumdan bir gün önce akşam yemeği sonrası tek başıma yürüyüş yapmıştım caddede :) son haftaların en keyifli zamanlar olduğunu düşünüyorum çoğunun aksine, kendini yormadan gezebildiğince gez, hatta o aldığın kitapları hemen oku bitir bence, hani sonra zor olabilir diye :)
    Lara'nın evi gibi hayatı da tertemiz olsun dilerim. Ayrıca o atlı tokmağa da, 'Timur' beyin kapı süsüne de bayıldığımı belirtmek isterim :)

    YanıtlaSil
  9. Lafı uzatmayayım, çok tatlısın :)
    Eline çok üzüldüm ama.

    YanıtlaSil
  10. Okurken güldüm, gerçekten benzeri şeyleri yaşadık hepimiz.Hele o evin baştan aşağı temizlenip, yerleşmesi işini hiç unutmam.Karnı burnumuzda enerji patlaması yaşıyoruz, yerimizde duramıyoruz.Gördümki sende de aynı durumlar Rengim.Yanık acıyordur, umarım kısa zamanda geçer.Kitap fuarı kısmına özendim, koca başkentte ne zamandır kayda değer bir kitap fuarı kurulmadı.Ruhlar Evi'nin ve Acı Çikolata'nın filmlerini izlemiştim ve çok beğenmiştim.Kapı tokmağı çok orijinal, en güzeli ise güneşli pırıl pırıl bir yerlerde üşümeden gezmek.Kendine iyi bak, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  11. rengimm rengimm en güzel rengimmm :)) senin şimdi tatlı minicik kızın mı olucak ne kötü teyzeyim ben en son ben duyuyorum ya masal yazını şok geçirerek okudum ya :)) ne yazdığımıda bilmiyorumm :))
    elinin yanmasına çok üzüldüm ama sempatik hallerini gülerek okudum :))
    ayrıca çok iyi sır saklıyorsun 38.haftada bombayı patlattın yani:))
    hadi bakalım iyi haberleriniz hayırlısıyla alalım inşlh cnnmm çokkk öpüyorum dualarımız seninle

    YanıtlaSil
  12. Senin yazılarını o kadar keyifle okuyorum ki, ama bu yazını daha bir keyifle okudum nedense :)

    Elinin yanmasına üzüldüm ama senin bakış açına da imrendim :)

    Harika bir hafta sonu olmuş, içim kıpır-kıpır oldu bu yazıyı okurken.

    Bir kaç sene sonra dönüp bakınca bu yazına eminim çok farklı bir hal oluşturacak sende :)

    Akıllı uslu fotoğrafta çok şahane, burun "ben şişim" diye bağırıyor zaten merak etme duyduk biz onun sesini :)

    YanıtlaSil
  13. Marifetli pericim,
    Çok geç kalmadınız aslında ben de yeni paylaştım sayılır. Lara anlamı itibariyle bizi pek cezbetti, sevdim bu ismin hem anlamını, hem melodisini.
    Bloggerda yaşadığınız sorunun aynısını ben de bazı bloglarda yaşıyorum, çözemedim.
    Çok teşekkür ederim, sağolun :)


    Nil' cim,
    Ben de sürekli gülüyorum kendime, ağlarken bile :)) Aslına bakarsan şanslıyım sanırım ayaklarım değil ellerim şiştiği için. Yani bazen uyutmuyor, bzen de uykudan uyandırıyor ama ellerin şişmesi daha kolay sanki.
    Benim iştahım biraz duruldu aslında. Yer azaldı ondan mıdır bilmiyorum ama tatlı için ruhumu teslim edebilirim ama etmiyorum, iradeliyim ki ben deyip duruyorum :)
    İyi sen karnını yakmamışsın ben de ıslatıyorum lavaboda ellerimi yıkarken bile. Nasıl bir sersemlikse artık. Bir de ellerim sıcacık olsa dahi ki genelde ısınmaz; karnım hep serin :) Komik bir durum, ki kat kat giysili. Hasret de üşütme kızımı deyip duruyor gıcık olmuyorum hayır olmiyciim, olmamalıyım :)
    Bahsetmiştim ya ablam bu duruma kibarca hormon salağı diyor :)) Tüm hamilelerde olduğunu bilmek rahatlatıyor :)
    Ben de seni öperim:)


    Aslı' cım,
    Boşver geçti elimin acısı, izi kalacak belli, derin yanık ama ne gam, kalıversin dimi...
    Ruhlar evi' ni uzun zamandır alacaktım alamamıştım isabet oldu çok merak ediyorum. En son onu okuycam ama inşallah biter 10 gün içinde hepsi. Bu arada bir de "Mahallenin en mutlu bebeği" diye bir kitap var bitirmeye çalıştığım.
    İnşallah bitiricem hepsini ki Lara geldikten sonra zor okurum sanırım bir süre. Bir de anneler ve babalar gelmeye başlıyor bu hafta sonu. Onların yanında da daha az okuyabilirim...
    Fil kapı tokmağı da ilginçtir hiç görmedim onu da.
    Çok sağol tatlım benim, teşekkür ederim. Bolca dikkatliyim hormonlarım elverdiğince :))


    Semi' cim,
    Eski hallerime göre tembelim aslında ama amaaan ne yapayım, böyle yani. Reflü yok çok şükür, içim çok genişledi sanırım :)
    Senin için zor olmuştur ülkeler arası git geller hele ki taşınma; ben hiç seyahat etmedim, doktorum izin vermedi ama son zamanlarımda yalnız olmayı ben istedim. Eşimin annesi sürekli gelebilirim istersen dedi ama ben hep erteledim, yalnız olmak istedim. Sonrasında dediğin gibi yalnız kalmak zor olacak çünkü. Bebek neyse de anneler bizi pek yalnız bırakmayacak gibi uzun süreler...
    Bir ara yazsan mı hamilelik anılarını...


    Gülden Hanım,
    Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben de pek takmıyorum zaten rahatsızlıkları, keyfim yerinde çok şükür :) Çoook teşekkürler tekrar tekrar :))


    Huzur' um,
    Çok sağol canım benim. Burnum bile büyüdü ya inanamıyorum. Şarapçılar gibi burnum kırmızı ve iri :) Olsun diyorum ona bile :))


    Fadiş' cim,
    Çok teşekkürler, kitaba doydum gerçekten :) Eşim de diyor ki fil bedeninde serçe gibisin :) Kızamıyorum haklı çünkü, fil kadar oldum ama cüssemin de farkında olmadığım için sürekli bir yerlere çarpıp ay ay ay deyip duruyorum :))


    Esra' cım,
    Helal olsun sana. Ben yalnız çıkmaya cesaret edemiyorum artık. Son haftalar bana da daha keyifli geldi çünkü bebeğin hareketlerini hissetmek çok daha güzel bu zamanlarda, kocaman hareketler ediyor ya. Güldürüyor beni. Kitaplar 10 günde bitmeli haklısın, bakalım becerebilecek miyim :) Anlama zorluğum da var ya hafiften, daha yavaş okuyorum sanırım :))
    Timur bugün 2700gr olarak doğdu pespembe sürekli uyuyup sızlanan bir koca kafa... Tam koklamalık...
    Çok teşekkür ederim.


    Proje Çanta' cım,
    Sağolasın, sen de çok tatlısın :)
    Elime üzülme geçti geçti :))

    YanıtlaSil
  14. Nazan' cım
    Çok sağol. Bir enerji patlaması var ama çok çabuk da yoruluyorum sonra iki dakika oturup yine fırlıyorum. Dedim ya bir de cüssemin farkında değilim, komik oluyorum :))
    Hızlıca okumak için sabırsızlanıyorum hepsini ama önce Paul Aster' leri okuycam sonra diğer ikisini.
    Antalya' nın en sevdiğim yönü genelde güneşli ve aydınlık olması zaten. Şanslıyım biliyorum, siz Ankara' da güneşe hasretsiniz bu ara dimi... Dilerim bir an evvel güneş yüzünü gösterir oralarda da...

    Mavi' cim,
    Ben de nerde kaldı Mavi' cim diyordum kaç gündür valla :) Hakikaten nasıl sakladım dimi kaç ay. Ben de şaşıyorum kendime çünkü normal şartlarda sürpriz bile yapamam ağzından kaçar her seferinde ama işte korku, evham insana neler yaptırıyor gör :)) İnşallah senin maviş şekerin gibi benim de bir şekerim olucak teyzesi.
    Ben de seni çok öpüyorum. Sağol.


    Zeynep' ciğim
    Çok teşekkür ederim. Yazılarımı keyifle okuman beni de keyiflendirdi.
    Burnum şiş ya ellerimi görsen kaç burun çıkar o ellerden şaşarsın :))
    Parmaklarım sosis kıvamını geçip sucuk kıvamına geliyor yavaştan :)
    Bunu da o kadar çok söyledim ki artık bıktırdım biliyorum ama işte komiklik olsun ne yapalım :))
    Evet bakalım neler hissedeceğim okuyunca yıllar sonra hiç böyle düşünmemiştim...

    YanıtlaSil
  15. Eminim bu şişikler daha bir güzellik vermiştir :)
    Bir an kendimi senin yerine koydum da, hiçte bıktırmalık tekrar değil bunlar hatta daha bir 20 kere bile söylenebilir :))

    Not: Ben mail adresini istiyorum acaba mümkün mü bu?

    YanıtlaSil
  16. hemen hemen bütün yorumlar da kendi hamileliklerinde bahsetmiş yorumcular!
    ben de birşeyler karalamak iterdim bu konu ile ilgili ama benim ki bekleme stresi. Timur umarım doğum esnasında çok metanetli olur.
    biraz sakinleştiriciye ihtiyaç olabilir, kendisi için.
    bunun haricinde, Timur, bebek bezini o gün alsın.
    sonra arabanın deposunu fullesin.
    veya arabayı bakıma soksun. giderken bir tatsızlık yaşanmsın.
    sonra doğum için cebine biraz para koysun. bilhassa kapı süslemesi için.
    çok para gidiyor.
    bir de sana hediye alsın.
    ne bileyim, bilezik gibi.

    aklıma gelenler bu kadar:)

    bu arada kitapların bir harika. hepsini zevkle okuyacaksın. bilhassa acı çikolata.
    filminden daha güzeldir, kitaptaki anlatım.

    YanıtlaSil
  17. Zeynep' ciğim,
    Güzellik değil de ancak şirin diyebiliriz. Çok teşekkür ederim, yazdım sana.


    Hypo,
    Ya ben Timur ile ilgili söylediklerini anlamadım ki :)) Timur arkadaşımın oğlu, bugün doğdu, neden bana hediye alsın ki hem de bilenzik,
    herkes anladı ben mi anlamadım yine :))

    YanıtlaSil
  18. sanırım ben de hamileyim bugün:)
    ha ha ha ha :)

    YanıtlaSil
  19. Hypo
    Gülmekten öldüm yahu :) Çok yaşa sen :)))

    YanıtlaSil
  20. harika bir haber!! epey uzak kaldım idrak edememişim:) sağlıkla gelsin... Süper kitaplar tebrik ederim:) ruhlar evi ve acı çikolata bayıldım. Paul auster'in başka bir kitabını bitirmek üzereyim, yazarı sevdim. iyi okumalar

    YanıtlaSil
  21. Ayrıca Hypo' cum,
    Ben süsleme istemedim ki masrafsız kadınım :)

    YanıtlaSil
  22. Yeliz,
    Seni burada görmek ne güzel :)
    Paul Aster favorimdir. Sen görünmeyeni okuyorsun sanırım.
    Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  23. :)ütü sana yasak o zaman !komik kadın!annelik sana çok yakışıyor.postlarını okumaktan çok keyif alıyorum bak akşam akşam keyiflendim,gülümsedim.
    kitaplarını keyifle oku canım.
    kendine dikkat et.ocaktan ,ateşten,bıçaklardan vs uzak dur:)

    YanıtlaSil
  24. Alanay' cım,
    Ütü yasak olsun zaten bana ya, sevmem ki ben ütü...
    Ne güzel ama seni güldürebildiysem. :)) Sağolasın.

    YanıtlaSil
  25. Ben sana kıyamam yaaaaa :)

    YanıtlaSil
  26. Ayyy ben iki gün giremedim neler olmuş neler olmuş....Çok sevindim...Allah tamamına erdirsin...Valla çok sevindim. helede kız olacağını duyunca...Ben ilkim kız olsun diye çok istedim olmadı.Eh ikincide kardeş olsun denilince hem cins olması güzel oldu .Ama şimdi bir kızım olsaydı diyorum da 3. ye cesaretim yok.Böyle kız haberlerine seviniyorum.Kendine dikkat et canım bu günlerin tadını çıkar.Ben bebeklerim doğunca içimdeki kıpırtıları çok özlemiştim. Kucağında olsalarda o duygu başka. Sevgiler.....

    YanıtlaSil
  27. Cok yorma kendini yaaaa..ütü falan..yakmissin elini de..
    Ben dogumdan sonrada acayip unutkan olmustum.. Yani süt verirken galiba beyin hücrelerimden de gidiyordu..;)))

    YanıtlaSil
  28. Bence sen artık günlü tutmaya başla, geri sayım başladı ''Seni Beklerken, ben....'' diye:)) Vee lutfennnn dikkatli ol fazla kıpraşma, küçük sakarlıklar tamam da öyle yanıklar falan olmasın artık. Ne güzel hazırlıklar bunlar, ohh ev misler gibi perisini bekliyor artık. Daha fazla da yorma kendini otur,oku, dinlen boll bolll. 12 gün kaldı di mi? :))

    YanıtlaSil
  29. Ne güzel anlatmışsınız insanın kimyasını değiştiren o son günlerin alık telaşını ve düşüncelere ağır çekim hareket hallerini.Arkadaşınıza hazırladığınız şirini görünce Lara bebek için yapılan hazırlığı merak ettim doğrusu!...Son günleriniz keyifli geçer umarım...

    YanıtlaSil
  30. Banu abla' cım,
    Eğleniyorum işte kendi çapımda :))


    Sevgili Hobby Dünyası,
    Çok teşekkür ederim. Kız olduğunu öğrenince ben de daha mutlu oldum diyeceğim ama haksızlık da etmek istemem. Hepsi evlat :) Bu güzel günlerin tadını çıkarmak lazım haklısınız bu içiçe olma durumu çok keyifli. Hele tekmeler değil de kuvvetli yer değiştirmelere bayılıyorum :)


    Nar çiçeğim
    Nerelerdesin?
    Bu unutkanlık ve dalgınlık halleri, ablamın tabiri ile (jinekolog kendileri) hormon salaklıkları, doğumdan sonra da süt salaklığı :))


    Fiamma' cım,
    Sanırım sadece 10 gün kaldı :) Bugünü sayma, son günü de sayma 10 gün :)))
    Aslında yazmaya başlamıştım ilk zamanlarda ama sonra ihmal ettim uzun zamandır elime almadım defteri. Yazmak lazım aslında haklısın.
    Çok sağol canım benim daha daha dikkatli olmak için elimden geleni yapıyorum. Bu kitaplar da beni biraz oyalar işte :))


    Oda Atolye,
    Hoşgeldiniz, Lara bebeğin ciclerini bir önceki postta görebilirsiniz :)) Teşekkürler ilginize.

    YanıtlaSil
  31. Thank you dear for being such a good friend!I must say I never found this approach of words:"hot thanks!"Very good!

    YanıtlaSil
  32. Çok geçmiş olsun yanık için. Olur böyle şeyler. Hani sen içinde minik bir canlı taşırken bunlar oluyor. Bende o miniş de yokken boz bulanık ve leyla durumlarım çok olur he he. Kitaplarını çabuk bitirmeni tavsiye ediyorum şeker. Miniş inşallah sağlıkla geldiğinde epeyce bir zaman fırsat bulamayabilirsin. Keyifle okuman dileğiyle. Kapı süsü de çok güzel ellerine sağlık. Sağlıkla kalın efendim.

    YanıtlaSil
  33. Dilek Hanım' cım,
    Niyetim kitapları küçük hanım gelmeden bitirmekti ama okuyamıyorum. İlginçtir, kafamı toparlayamıyorum. Okuyorum okuyorum bir bakıyorum ki kafa başka yerde ben hiç bir şey hatırlamıyorum, hadi başa dönüyorum. Çok komik :))Okuycam inşallah :)) Sağolun.

    YanıtlaSil
  34. Ya ben mail adresi istemiştim hani, "yazdım sana" demişsin ama göremedim, rahatsız etmeyeceğim sadece bir şey sormam lazım onun için istiyorum.

    YanıtlaSil
  35. Zeynep,
    aşkolsun, neden rahatsız edesin ki
    yazdım evet, görür görmez de yazdım. Blogundaki profilde paylaştığın mail adresin yanlış mı? Oraya yazdım. Bir kez daha yazıyorum.
    YA da spama düşmüştür. Tekrar kontrol et istersen..

    YanıtlaSil
  36. Ohhh harika .. paylaşımlarınız için teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  37. çok güldüm temizliğe gelen bayan iyiki seni evden kovmamış :))) rabbimh ayırlı sağlıklı sıhhetli birbebek dünyaya getirmeyi nasip etsin.

    YanıtlaSil
  38. Yasemin,
    Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz :)

    Dürr-i Yekta,
    :) Çok teşekkür ederim, o kovmadan ben kaçtım da ondan :) Teşekkürler güzel dileklerin için.

    YanıtlaSil
  39. Buralarda mısın? facebook' ta buluşalım mı?

    YanıtlaSil
  40. Sevgili Rengim, yazılarını çok beğeniyorum. Çok okunası yazılar yazıyorsun. Üstelik benim çok dikkat ettiğim bir konu, yazım kurallarına çok dikkat ediyorsun. Bir yazıda imla hataları oldu mu maalesef dikkatimi çok dağıtıyor. Bilmiyorum hoşuna gider mi ama bence ufak tefek yazı denemelerinde bulunmalısın. Eminim herkesin çok hoşuna gidecektir. Bu yazın da yine çok güzel olmuş, ellerine aklına sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  41. bende onca kitaplarin arasinda olsaydfim kendimi kaptirirdim herhalde... yok canim ! burnunuz buyuk falan deyil ;)

    YanıtlaSil
  42. Sevgili Asterias Takı,
    Çok teşekkür ederim özellikle imla kuralları konusundaki hassasiyetimin farkına varmışsınız, pek bir mutlu oldum.
    İlkokul yıllarımdan bu yana imla kuralları benim için son derece önemli. Yazıların içeriği kadar önemsiyorum bunu da. Yazılarımı beğendiğiniz için de ayrıca mutlu oldum. Yazı yazmayı seviyorum ancak enteresandır mutsuzken daha güzel yazılar çıkıyor benden :) Çok sağolun, belki bir gün yazarım daha çok.


    Eda Hanım,
    Hoşgeldiniz ve çook teşekkürler, kitapların içinde kendini kaybetmemek ne mümkün :)

    YanıtlaSil
  43. Geçmiş olsun Aynen bende kitap fuarında saatlerce zaman geçiriyorum ve nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum

    YanıtlaSil
  44. bi saniye cidden mi yaktın elini. neden ki?

    YanıtlaSil
  45. kıskanılası olmuşözellikle kitap fuarı kısımları...(ve geçmişler olsun)

    YanıtlaSil
  46. Rengim nasılsın? iyisin dimi?

    YanıtlaSil
  47. Sevgili Derya,
    Hoşgeldiniz, kitap candır yahu :)


    Deep,
    Yaktım çünkü hormonlar sayesinde süzme sakarım :)


    Umruna amadeyim,
    Çok teşekkürler, geçti bile :)


    Aslı' cım
    Çok şükür, herşey yolunda giderse 3 Mart' ta geliyor kızım :)

    YanıtlaSil
  48. Ana kız iyisiniz uslu duruyorsunuz değil mi? Hadi bakalım az kaldı 3 marta:)))

    YanıtlaSil
  49. Ben çok usluyum Fiamma' cım, ama kız pek horonsever : )) Bekleyeceğiz inşallah ama :)

    YanıtlaSil
  50. Hadi bakalım az kalmış, gerçi ne kadar sayılı gün kalmış olsa da sana kesin aylar gibi uzun geliyordur bu kalan günler :)

    Bende Mart doğumluyum, güzel özellikleri ve huyu olan bir kızın olacak :)

    YanıtlaSil
  51. Zeynep' cim,
    Sağlıkla kucağıma almaktan başka bir dileğim, duam yok şimdilik :) 3 Mart bir yandan vuslat bir yandan da bir tür ayrılık aslında. İçiçe olmak durumu tüm sıkıntılarına rağmen çok keyifli. Bakalım sonrasında da bu kadar iyi anlaşabilecek miyiz :) Sen de Balık burcusun demek.... HAdi bakalım.

    YanıtlaSil
  52. of kitaplarını doya doya oku :)
    süste gözüm kaldı harika olmuş!

    YanıtlaSil
  53. On The Road, ne güzel isim :)
    Hoşgeldiniz, hava da kötü bu hafta, tam battaniye, kahve, kitap konseptine uygun :)) Çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...