Counter

11 Kasım 2013 Pazartesi

Çekiliş çekiliş dedim bugüne kadar geldim.

Nihayet hazırım. Çekiliş hediyelerim hazırdı aslında sadece bir tane yeni şapka ve boyunluk hazırladım; ancak o şapka da boyunluk da kaç kez örüldü söküldü kaç çeşit ip denendi olmadı bi daha denendi ne siz sorun ne ben anlatayım o derece... 

4 Kasım 2013 Pazartesi

Çok gezen çok mu bilir çok mu yorulur, çok okuyan ne zaman gezerse daha çok bilir? :)

Artık ne kadar zaman geçtiyse bilgisayarı açmayalı bir buçuk saattir yüz küsur güncelleme yaptırdı bana makine. Aç kapa yeniden başlat vs ancak gelebildim bu sayfaya o da arkada devam ediyor. Lara 20:00 itibari ile banyosunu da yapmış olarak uyudu ve ben görevini yerine getirmenin huzuru ile oturdum iki laf edeyim diye, şükür :)

Çekiliş hazırlıkları devam ediyor, sanmayın ki atla deve (at ile deve şeklinde bir deyim var ya o manada, yani matah bir şey değil) ama üç hediye olsun istedim çoktan seçmeli ya da hepsi bir kişiye emin değilim, o nedenle de süreç uzadı; ikisi hazırdı ama üçüncüsü oyaladı beni. İp seç ör sök olmadı baştan ör filan, bir parçası bitti, ikincisi de şişte yani yolda o da bitsin kış bitmeden(!) çekiliş yapılsın diye uğraşıyorum Allah sizi inandırsın.

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...