Counter

16 Eylül 2011 Cuma

Bir tepsi-sehpa projesi ve blog tiryakiliği :)

Uzun zamandır bu sehpayı paylaşmak istiyordum sizinle ama fotoğraflarını çekemediğim için ekleyemedim siteye. Bu cici sehpa çok sevdiğim arkadaşım ve ne şanslıyım ki üst kat komşuma yaptığım doğum günü hediyesi. Kızcağız bana bir ara bu tarz sehpaları ne çok sevdiğini, ona çocukluğunu hatırlattığını söylemiş bulundu. O günden sonra iş edindim. Hemen bir tane bulup ona özel salonunun renklerinde boyamalıyım, sevindirmeliyim diye planladım. J


Sehpanın rengi krem ve yağ yeşili. Koltuklarıyla aynı renk. Yani koltukların kolçakları deri ama minder ve yastıkları krem üzerine yağ yeşili ve kahve kelebekli. Laleler de kontrast renk oldu. Ben uyumu çok sevdim, O da bayıldı o yüzden daha da çok sevdim ama doğum gününe yetiştirip verme telaşı içinde fotoğraflamayı unutmuştum. Bugüne kısmetmiş.




Her zamanki gibi peçete tekniğini uygulamadan önce zemin renginde bir farklılık yaratayım sevdam yüzünden biraz eziyet çektim. Süpürdüm olmadı, poşet tekniği olmadı, eskitme olmadı böyle karma bişey çıktı ortaya. J







Bu arada dün, Kate Hudson' ın son filmi Bir Tutam Cennet' i (A Little Bit of Heaven) izledim gözyaşları içinde. Yani aslında konu klasik, içinde de bir sürü klişe var ama yine de çok sevdim. Duygusal filmlerden hoşlanıyorsanız izleyin.

Son olarak iki gündür bir bloga dadanmış durumdayım. O kadar güzel bir kalemi var, anlatımı o kadar akıcı ve keyifli ki, dünden beri neredeyse 2008 den beri girdiği tüm sayfaları okudum. Günün çorbası, Yeliz ve oğlu Arca' nın maceraları. Cenin halinden kocaman bebek olana dek. Bir göz atın isterseniz, sizin de seveceğinizden eminim. :)

20 yorum:

  1. This is super cute, i love the cool colors :)

    YanıtlaSil
  2. çok begeniyorum bu tarz sehpaları, renklerde nefis olmuş. ellerine saglık rengim :)

    bir tutam cennet izlemedim ama listeye aldım şimdi tskler :)

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much Creative Mind.

    Aslı' cım çok teşekkür ederim. :))

    YanıtlaSil
  4. renkler, dekupaj resmi süper olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. güzel bir hediye olmuş
    el emeği ne de olsa
    ellerine sağlık ve arkadaşın da güle güle kullansın tabi ki :)

    YanıtlaSil
  6. Noblesse' ciğim sen beğenince iyice mutlu oluyorum bu ahşap boyama işlerini :))

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler Küçük hala Aynur :)) Sevgiyle emek verdiğin bir ürünü sevdiklerinle paylaşmak kadar güzel bir şey yok hayatta değil mi?

    YanıtlaSil
  8. İyi ki olmamış, olsaydı nasıl olurdu, o poşetleme tekniği ne ki? Yakında bodoslama dalacağım bu işlere biiilgi eksiğim kalmasın lutfen yaz buraya gelip bakacağım:) İyi günlerde kullansın sahibi:)

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar güzel yapmissin, ne kadar sansli arkadasiniz :)

    YanıtlaSil
  10. Çok ince bir düşünce. Can-ı gönülden yapılınca da süper olmuş:))

    YanıtlaSil
  11. nefis olmuş cidden.arkadaş-komşu çook şanslı.hani komşun olmayı çok isterdim:)güle güle kullansın.ellerin dert görmesin...

    YanıtlaSil
  12. Fiamma' cım, şimdi poşetleme tekniği dediğim şey ki ben öyle diyorum diye adı o olmayabilir ustalar biliyordur gerçek ismini belki de onlar da poşetleme tekniği diyorlardır, şöyle yapılıyor: Bilimum teknik denenmiş üzerine bir sürü boya bulaşmış yüzeye eline aldığın naylon poşeti buruşturup bir top yaparak sinsice yaklaşıyorsun. Sonra poşeti hafifçe dokundurarak minicik de döndürüp çekiyorsun. Tüm yüzeye , uyguladığında bu görüntü oluşuyor, durumu da kurtarıyorsun böylece. Özellikle yapmışsın gibi oluyor :)) Sen beğendiysen olmuş demektir.

    Sevgili Nesliname, çok teşekkür ederim. Aslında ben de çok şanslıyım, bu kadar sevdiğim bir arkadaşım bu kadar yakınımda olduğu için.

    Nedret Hanım, çok teşekkür ederim. Çok sevindim beğenmenize. Gerçekten severek ve istekle yapınca daha bir güzel oluyor sonuç.

    Alanay' cım, bizimki tam bir ev alma komşu al durumu aslında. Önce arkadaşım geldi bu apartmana sonra da bizi çekti :) İkimiz de şanslıyız, birbirimizin kıymetini bildiğimiz için. Bu arada "ellerin dert görmesin" deyimini çok severim ben; senin de ellerin dert görmesin, sağol :))

    YanıtlaSil
  13. çok beğendim sehpayı, laleleri.. ellerinize sağlık:) güle güle kullansın sahibi.

    YanıtlaSil
  14. cebimdeki renkler, çok sevdim blogunu, ve her zaman olduğu gibi kabiliyetini çok kıskandım:)))
    blogum hakkında yazdığın güzel sözlere de ayrıca çok teşekkürler sevgiler
    yeliz

    YanıtlaSil
  15. Gecikip te yoğunluğa kalmadan yorumumu yazayım, sonra yorum yazamayınca alınanlar oluyormuşşşş :)))))))))
    Bebiş cicileri çoook şirin, bir torun istiyorum ama benim oğluşlar duymasın, daha erken, zaten biri bekar henüz:)) Yeşilin tonuna bayıldım, standart bebek renklerini sevmem zaten, ellerine sağlık...
    Kekin çok leziz görünüyor, benim uydurma dekopajlarımın yanında sanat harikası görünen tepsine çayları ve birer dilim kek koy, gel, karşılıklı blog dostlarımızı çekiştirelim :))

    YanıtlaSil
  16. :)) Bak alındım şimdi :))

    Blog camiasına kendimce karıştıktan sonra zaten senin teras, atölye ve bahçe en çok merak ettiğim yerlerden oldu :) Gerçekten şöyle bir kamp yapsak, iki gün yeter, bir araya toplansak konuşsak, kaynatsak, çalışsak kekler yesek çaylar içsek...
    Senin dekopajların hiç de uydurma değil bu arada Banu ablacım. SAĞOL.

    YanıtlaSil
  17. Ha haaa:)) Alındın haaa :))
    Ben hep bekliyorum sizleri, gelemeyenler gelenleri kıskanıyor bakıyorum, e sizlerde geliiiin :))

    YanıtlaSil
  18. ne kadar güzel ya...of ya off...
    bunu ben de yapabilmek istiyor, sana da ellerine sağlık diyorum cankız :))))

    YanıtlaSil
  19. Figen ablacım senin yaptıkların yanında bunlar ne ki... Sen iste yeter ki ben sana da yaparım ayrıca...

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...