Counter

29 Aralık 2011 Perşembe

Ben hazırım. 2012 gelebilir !

Evimizi temizledim, ağacımızı kurdum, süsledim, hediyelerimi şimdilik siz göresiniz diye yerleştirdim sonra kaldırdım o gece koyacağım ağacın altına ki kimse sabırsızlanıp atlamasın. Yarın da ablam gelecek; sonra da 2012. 

Aslına bakarsanız maksat kötü 2011 gitsin; aman da yenisi, 2012 gelsin kutlamasından çok, andan anı çıkarmak işte. Küçük mutluluklar katmak yaşama. Rutini biraz kırmak, özen göstermek, sevdiklerine bir kez daha sarılmak, koklamak. Yoksa ne farkı var 31 Aralık ile 1 Ocak' ın değil mi? 

Ben bu yıl çalışmadığım bir yıl geçirdim. 1994 yılından bu yana ilk kez kimse için çalışmadım, patronum yoktu, amirim yoktu, çalışanlarım yoktu, sadece ben ve sevdiğim insanlar vardı hayatımda. Kendim ve sevdiklerim için çalıştım, onları ve kendimi mutlu etmek için. Yo emekli olmadım, iş hayatımı bitirmedim, sadece ara verdim çalışmaya ama iyi ki de verdim, kendimi buldum, kendimi sevdim, hayatı yeniden sevdim, unuttuğum güzellikleri yaşadım. Bana bu lüksü yaşama fırsatı verdiği için cesaretime, hayata ve eşime sonsuz teşekkür ettim, şükrettim. Nefes almak güzel şey... Sağlık en büyük nimet. Zor günlerim oldu ama 2010 kadar arızalı ve iniş çıkışlı değildi yaşam. 



Sözün özü sağlığı yerinde iken insanın yapamayacağı hiç bir şey yok. Şükretmek çok önemli, huzur ve kendinle barış içinde olmak, hoşgörülü olmak, parlamadan önce nefes almayı hatırlamak, sevmek, elini uzatmak, kucaklamak, affetmek, gülümsemek. 

2011' in bana kazandırdığı bir başka güzellik de burada tanıdığım, hayatımda gerçekten önemli bir yer tutmaya başlayan sizlersiniz. Hiç tahmin etmezdim bu kadar sıcak arkadaşlıklar kurabileceğimi, bu kadar samimi olunabileceğini, bu kadar çok ortak noktamız olduğunu; ayrık otu ruh halimi değiştirdiğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum :) 

2012 bizlere еn çоk neyi istiyorsak o konuda cömert olsun. Neyi hak ediyorsak, içimizde ne varsa onu getirsin günler bize. Karşımıza iyi kalpli, güzel bakışlı insanlar çıksın, kalbimize hiç kötülük girmesin, giremesin.

M  U  T  L  U       Y  I  L  L  A  R  !!!!  






37 yorum:

  1. Ben de seni çok seviyorum, çikolatalı vaniyalı dondurmam:) Yeni yıl, sağlıkla,mutlulukla gelsin, sevgilerinin çoğalacağı,mutluluk katacağı günleriniz olsun. Yüreğin kadar güzel olsun 2012,öperim canım benim.

    YanıtlaSil
  2. güzel dileklerine katılıyorum canım benim... herşey gönlünce olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  3. canımm bütün dilekler gerçek olsun bnde 2012 de işsiz kalacağım şirketim taşındığı için panik halindeyim belkid eolmamak gerek sanki hemen iş başvuruşarı yapmaya başladım falan filan ama biyandanda kendimi dinlemek istiyorumm..blog arkadaşlığını bende çok sevdim harika anıalr biriktiriyorum burda 2012 herşeyin güçlendiği yıl olsun canım..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. mutlu, sağlıklı yıllar inşallah.21 aralık 2012 i düşünmeden edemiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel ve gönülden dilekler..
    Allahım bu dileklerin kat be katını yeni yılda sana ve ailene versin canım.
    Hayırlı ve sağlıklı seneler..

    YanıtlaSil
  6. 2012 gelsin kutlamasından çok, andan anı çıkarmak işte. Küçük mutluluklar katmak yaşama. Rutini biraz kırmak, özen göstermek, sevdiklerine bir kez daha sarılmak, koklamak. Yoksa ne farkı var 31 Aralık ile 1 Ocak' ın değil mi?
    Eveeeeeeeeeeeeeeet. Ne kadar güzel yazmışsın. Geçmiş geçmişte kalsın, iyisiyle kötüsüyle, yeni gelen tertemiz yıl bizlere önce sağlık, sonrada en güzel şeyleri getirsin. Sana ve ailenede mutlu yıllar. Sağlıkla.

    YanıtlaSil
  7. ne güzel kendiniz için yaptıklarınız, dilekleriniz... mutlu yıllar diliyorum:) her anın tadını çıkaracağınız bi yıl...

    YanıtlaSil
  8. O zaman şöyle diyelimmi Rengim. 2011 senin yılın olmuş, kendini keşfetme, içindeki güzellikleri ortaya çıkarma yılın ve bu güzellikleri bizlere yansıtman. İyiki tanıdık bizlerde seni, iyiki varsın..

    Ağacın oldugu köşe çok güzel, tepesindeki süs adını bilemicem şimdi :( çok güzelmiş.

    Bütün dileklerine bende yürekten katılıyorum..

    YanıtlaSil
  9. herşeyin gönlünce olacağı bir yıl olsun canım sevgiler

    YanıtlaSil
  10. mutlu yıllar sımdıden 2012 harika bir yıl olsun, perdenızede bayıldım cok güzel :)

    YanıtlaSil
  11. Yazdıklarınıza katılıyorum.
    Zaten yaşadığımız bu stresli düzende herkesin öyle ya da böyle mevcut sorunlarını biraz olsun hafifletmek için lazım böyle bahane günler. Yılbaşı akşamı çok kutlanası bir akşam olmasa da birazcık neşelenmenin, felekten bir gece çalmanın kime ne zararı var, değil mi ama:))
    Tüm yeni yıl dileklerinize de katılıyorum:))

    YanıtlaSil
  12. Yılbaşı hediyelerin çok şeker, atkılar, boyunluklar, çerçeveler... herkesi çok mutlu edecektir eminim :)
    Yeni yılda herşey gönlünce olsun :)

    YanıtlaSil
  13. amin diyorum önce rengim.ne güzel ve ne doğru yazmışsın.tüm dileklerimizin kabul olmasını diliyorum.ağacın çok şık olmuş.keyifli zamanlar diliyorum yanıbaşında.hediyelerin zaten çok güzel ve zevkliydi.ellerine sağlık.ama en güzeli aile ile birlikte olabilmek.muhteşem zamanlar diliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. güzel bir yazı.
    süslemeler harika. abartı olmadan yeni yıl ruhunu yansıtmış bir oda.
    bende seni tanıdığıma çok sevindim.
    harika bir arkadaşsın.

    YanıtlaSil
  15. Yazdıklarını çok sevdim, hepsine yaşanmışlıklar ve dersler var Rengim.İşte bu derslerde hayatı bizim için daha anlamlı yapıyor.Yeni yılın sana ve ailene güzellikler ve mutluluklar getirmesi dileğiyle, her şey gönlünce ve istediğince olsun..

    YanıtlaSil
  16. Çok samimi bir yeni yıl yazısı olmuş.İçime işledi samimiyetin.
    Mutlu yıllar diliyorum size ve sevdiklerinize.:)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. Nil :) Antep fıstıklı bitter sticks çikolatasın sen de benim için :) Hem anne, hem çocuk, hem kadın, hem haylaz, hem hassas, hem de sulugöz bir duygusal :)) Berk'i de kokla benim için. 2012 bizim yılımız olsun, herkes mutlu olsun :) Görüşeceğiz 2012 de inşallah !!!


    Nilgün' cüm çok sağol, hepimizin gönlüne göre olsun. Senin için de bol Eda' lı, bol üretimli, gezmeli, tozmalı, ojeli, renkli bir yıl olsun :)


    Reçelim' cim, ben de sıkılır mıyım acaba diye düşünmüştüm ayrılırken; neredeyse 20 yıldır her sabah işe gitmek için uyandım ama kendim için uyanmayı da sevdim. Eğer çalışMAmak gibi bir lüksün varsa bir süre çalışmamak güzel. Ama sonsuza kadar sürmeyeceğini bilmek belki güzelleştiren. Gönlünce olsun Reçelim.


    Noblesse çok teşekkürler, 21.12.2012 için de endişelenme. Benim bilgi aldığım sağlam kaynaklar dünyanın yok olup yeniden oluşması için daha önümüzde 5 milyar yıl olduğunu söylediler :) Mayalar sanırım sonsuz kavramını bilmedikleri için bir yerde kestiler takvimi :))


    Emel Hanım, çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Allah altından kalkamayacağımız dertler vermesin, bizi büyük acılarla sınamasın, hepimizin gönlüne göre versin.


    Dilek Hanım' cım, çok sağolun. Kalplerimiz birmiş demek ki. Mutlu yıllar :))


    Ecer, çok teşekkür ederim. Haklısın her anın tadını çıkaralım, sen bir sürü polar battaniye üret, biz de senden ilham alalım :))Nefes almanın bile büyük bir nimet olduğunu bilelim, şükredelim ve her anın tadını çıkaralım....


    Aslı' cım, çok sağol şekercim. Siz güzel gözlerle baktığınız için, ben de sevgiyle paylaştığım için güzel görüyorsunuz benden yansıyanları.
    Ağaç çok sade ama şık olmuş dimi :)) Tepedeki süsün adı da tepe süsü işte :) Beğenmene sevindim.
    2012 sana gönlündeki tüm güzellikleri getirsin. Hayatın her günü huzur ve coşku ile gelsin sana... Çok teşekkürler


    Sevgili Örgü Çantam, çok teşekkür ederim. Sizden de yeni örgüler öğrenmeye devam edeceğim 2012 de :)


    Sevgili Biricit, perdelerimi ben de çok seviyorum, kocaman pencerelerimi de :) Çok teşekkür ederim. Hepimize mutlu yıllar.


    Sevgili Semi, çok teşekkür ederim. Uyandığımız her yeni gün, bir başlangıç aslında ama madem ki hafta, ay ve yıl diye tanımlamışız, bölmüşüz zamanı her biri için bir kutlama yapmak hele yıl dönerken kutlama yapmak hem çok güzel hem de lazım :)) Ruhumuza şifa niyetine :))


    Banu abla' cım, çok sağol. İyi ki tanıdım seni :) Verdiğin destek ve modeller için de ayrıca çoook teşekkürler.



    Dolunay' cım, çok sağol. Beğendin mi ağacımı, çok sevindim. Dostlarımız, ailemiz, sevdiklerimiz eksik olmasın hayatımızdan. Teşekkürler, öpücükler. Sana ayrıca sigarasız ve hiç hastane gerektirmeyen bir yıl diliyorum.


    Sevgili Hypo, çok teşekkür ederim. Yazılarını Nil sayesinde zevkle takip etmeye başladım ve bunun için çok mutluyum. Sen güzel bir babasın. Ailenle birlikte özellikle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl geçirmeni dilerim. Lütfen bu yıl kendine biraz daha iyi bak, yemek yemeyi filan da unutma olur mu :)


    Nazan Hanım’ cım, buradaki herkesten bir şeyler öğreniyor insan kurcaladıkça. Sizden de çok güzel bir örnek öğrendim ki biliyorsunuz yıldız :) Ayrıca çok teşekkür ederim size. Sizin de her şey gönlünüzde olsun :))


    Sevgili G, çok teşekkür ederim. Samimiyetimi hissettiysen ayrıca mutlu oldum, çok sağol. Senin resimlerin de benim için çok sıcak, samimi... Sana da bol temalı, resimli bir yıl diliyorum ayrıca. Sevgiler...


    Çoook uzun bir cevap oldu değil mi :) Gönülden sevgiler ve hürmetler hepppppinize :))

    YanıtlaSil
  18. Ne güzel bir yazı, arkadaşımla sohbet eder gibi hissettim. Kahvem de elimde zaten :)
    Sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
  19. Nihal Hanım, çok teşekkür ederim. Afiyetler olsun :) Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  20. rengim;canım yılbaşı ağacın hediyeler çok güzeller gerçekten..itiraf etmeliyim ki,daha önce ki senelerde her yeni yıl peşisıra hep aynı şekilde gelirdi benim için,ama bu sene farklı hissediyorum,bloğum sayesinde çevrem genişledi,çok güzel arkadaşlarım oldu,her geçen gün de artıyor ve bu çok mutlu ediyo beni,onlardan biri de sensin..mutlu sağlıklı seneler canım,dilerim her dilediğin gerçekleşir..

    YanıtlaSil
  21. Canım Huzur' um, çok teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim gibi nasıl hissediyorsan öyle olacak... 2012 de gelen her yeni gün sana hep güzellikleri getirsin :)

    YanıtlaSil
  22. amin hepimize getirsin..herşey iyi olsun,kötülük kalmasın,gözyaşı da acı..iyi olalım ya bu zor imkansız birşey değil ki öyle değil mi canım :)

    YanıtlaSil
  23. Cok güzel bir yazi...allah hepimize herseyden önce saglik sihhat versin.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  24. Evet Huzur' um hiç de zor bir şey değil istediğin. İstersek olur :))


    Sevgili Nar çiçeği, çok teşekkürler. :) Haklısınız önce sağlık, sonra herşey olur :)

    YanıtlaSil
  25. heeey ben de hazırım. zaten son on gündür yeni yıl yazıları yazıyorum heyecanla. okuduğunu da biliyorum.
    :)

    yazı da fotolar da neşeli.

    okuyorsan ama hiç yorum yapmıyorsun. göstersene arada kendini.
    :)
    bon annee.
    :)

    YanıtlaSil
  26. Haklısın Deeptone, arasıra ben de buradaydım demem lazım. Tamam o zaman anlaştık. Çok teşekkürler,

    YanıtlaSil
  27. rengim ne kadar zevklisin biliyordum zatende evinden kareler görmek çok hoşuma gitti perdelerin çok tarz:))) harika cnm :) çok güzel bir yıl geçirmeni dilerim cnm ailen ve sevdiklerinle öperim:))

    YanıtlaSil
  28. neler yaptın, nasıl geçti yılbaşı??

    YanıtlaSil
  29. Mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  30. Mavi' cim, canım benim; çok sağol. Sana da mutlu huzurlu tatlı yıllar, tatlı ailenle, yeni yeğeninle :)

    YanıtlaSil
  31. Buket hanım hoşgeldiniz, evimde eşim ve ablamla sıcak, sohbet dolu, kahkaha dolu bir gece geçirdim. Çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  32. Meral Hanım, ne kadar incesiniz; ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz beni :)

    YanıtlaSil
  33. Allah geçen yılları aratmasın inşallah..
    iyi yıllar cankız :)

    YanıtlaSil
  34. Canım dilerim 2012 umutların gerçekleştiği, gğzel dostlukların pekiştiği, dertlerin azaldığı, sağlıklı bir yıl olsun senin ve sevdiklerin için.

    YanıtlaSil
  35. Figen abla' cım, amin, sana da iyi yıllar :)


    Fiamma' cım, çok güzel ifade etmişsin zaten, tamamen katılıyorum. Sağol...

    YanıtlaSil
  36. Çok mutlu bir sene olsun!

    benim ağacıma da göz atttttt..takibimdesin :)

    www.saadetiblog.com

    YanıtlaSil
  37. Hoşgeldiniz Saadet. Baktım ağacınıza, çok şık olmuş. Çok da güzel eğlenmişsiniz ne güzel :)

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...