Counter

30 Haziran 2011 Perşembe

Fular askısı veya duvar süsü veya siz ne derseniz :)

Plastik halkalar ve yünler.... Olay bunlardan ibaret. Bu halkaları aldığımda ne yapacağımı çok da bilmiyordum aslında. Elbet bir işe yarar dedim kendimce, çok da ucuzdu, bir sürü aldım. Sonrasında ilk aklıma gelen minik fotoğraf çerçevesi şeklinde magnetler yapmaktı.  Magnetleri seviyoruz ya ailecek. Sonrasında örüp kenara koyduğumda baktım ki bir arada pek de güzel durdular, e birleştireyim bari dedim ve derken derken bunlar çıktı ortaya :) 





Birleştirmeler çok acemice olmuş ilk seferinde. 








8 yorum:

  1. çok iyi bi fikir..aslında salon takımı bile yapılabilir peçeteler sehpa örtüleri kolye mesela çoğaltılabilir örnekler :) gerçekten hoş olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Bu mantıkla üretilmiş bir fular askısını ben tchibo'dan aldım. O zaman görseydim para vermezdim..
    İyi paylaşımlar dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Tchibo' dakini görmedim ama İkea' da da olduğunu duydum. Size de oldu mu bilmem ama ben bir şeyleri kendim yapmaya başladıktan sonra her gördüğüm ürün için "bunu ben de yapabilir miyim acaba" diye düşünmeye başladım zaten :))

    YanıtlaSil
  4. canımm gelmişken şöyyle bir dolatım blogunda bu askıyı çok beğendim yapacaklar listeme alayım gelinkızlarıma yapayım fular askısı gibi kullanırlar.

    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Çok sevindim beğenmenize, çok teşekkürler. Şimdiden sizin de elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. COK GUZEL BIR FIKIR BENDE YAPICAAM MUTLAKA KRAVATLIK OLARAK DENIYCEM ELLERINE SAGLIK BENDE BEKLERIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutmuşum bile ben bu yaptığım şeyi Gülen Hanım :) Denediniz mi merak ettim. Kravat askısı iyi fikir :)) Ziyaret ettim bile sizi, teşekkürler çok.

      Sil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...