Counter

3 Aralık 2013 Salı

Ve kazanan...

Pek heyecanlıyım oturdum başına bilgisayarın ama henüz süre dolmadı ve kimin kazandığı belli değil. Sanki her bir dakika katılan katılana, çığ gibi büyüyor talipler diyeceksiniz ama nizami olsun yaw, hak geçmesin dedim :) 
Bir saat içinde random org ile kime ne gidecek belli olacak ve ben de yayını hazırlayıp uyumaya gidicem. Malum sabah patron erkenden ayaklandırıyor beni, gelip dikiliyor tepeme; gelirken de şarkı söyleyen köpeğini getiriyor dayıyor kulağıma. Köpek kulaklarını titrete titrete coşkuyla bağırırken ben de gülümseyerek bu duruma çok seviniyormuşum, bu saatte uyandığım için çok mutluymuşum gibi yapıyorum. Gün normal bir şekilde başlıyor yani. Sonrasında patron öğle uykusuna yatana dek yani siz deyin 12:00, ben deyim 14:00 bana izin yok. O da uyursa tabi. Dakika kaytaramıyorum; göz açtırmıyor ki. O uykudayken de evde yapılması gereken ne varsa takıyorum motoru pıtır pıtır çalışıyorum işte artık ne kadar uyursa. Genellikle bir saati geçmiyor bu ara uykular. Uyanır uyanmaz da başlıyoruz yine Allah ne verdiyse action :) o nedenle kazananı 3 Ekim Salı sabahı 10:00 da yayınlamanın tek yolu geceden hazırlamak :) 


Bizim patrona bir gökkuşağı hırka örüyorum bu ara bilen bilir. İyi gidiyor aslında da şimdiden iki kez söktüm ördüm. Şöyle : 

Soldaki ilk hali sağdaki de son. Şimdi önleri örüyorum; kollar ve yaka kaldı. İnşallah yıl bitmeden biter de... 

Konu nerelerden buralara geldi bilmiyorum ama hesapta kazananı açıklayıp kaçacaktım bildiğiniz boşluk doldurup araya kendi reklamımı almışım. 

Netice için random.org a bağlanmadan katılanlar listesini vereyim: 
Gördüğünüz gibi noel bere ve pembe şapka çanta ikilisi en çok talep gören ürünler. En çok dediğime bakmayın talepler arasında en çok demek istedim :) 

Gelelim sonuca : 


Nurgül Hanım tebrikler. Hediyenizi en kısa sürede kargoya vermek isterim. Adres bilgilerinizi telefon numaranız dahil olmak üzere cebimdekirenkler@gmail.com adresine gönderir misiniz lütfen :) 

Sevgiler,

10 yorum:

  1. Tebikler Nurgül Hanım`a!

    Not: Ben hala soldaki diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık çok geç Semi'cim :) Laciverti afaroz ettim ne dersen de :)) Sana sa şu kelamı edeceğim hayatta aklıma gelmezdi ayrı konu:)))

      Sil
  2. :) tebrik ediyorum nurgül hanımı.senide çok öpüyorum canımcım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Dolunay'cim. Yalnız bu çekiliş işi çok enteresanmış. İnsan kazanamayanlar için bu kadar üzülür mü ki? Dün gece bir yandan yazıyorum bir yandan da ne yapsam da geri kalan katılımcıları mutlu etsem diye düşünüyorum. Neredeyse herkese yapıp gondereyim diyecektim tuttum kendimi :))

      Sil
    2. :)) sakıın tut kendini :)) ne güzel yüreğin var senin.canımsın cansın sen! larayı öp yerime hatta azıcıkta sıkıştır dolma bacaklardan :))

      Sil
  3. ne tatlı bişi yapmışsın.
    :)
    patronu öp yineee.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Sevgili Deep, öptüm bile :))

    YanıtlaSil
  5. yeni yılını kutluyorum birtanem .2014 sağlık,mutluluk ,başarı ve bereket getirsin size.sevgi ve selamlar veee kocaman öpücükler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Dolunay'cım. Sağlık sorunları vs derken 2014 ün geldiğini bile farkedemedik ailecek. Evden de uzaktaydik bir süredir. En kısa zamanda yazıcam uzun uzun. Sağol güzel dileklerin için. Hepimiz için güzelliklerle dolu bir yıl olsun.

      Sil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...