Counter

8 Haziran 2015 Pazartesi

Terramamas

O da ne :) 

Yine çok ara verdim ama bu kez çok geçerli nedenlerim var.  Ben bir takım işlere kalkıştım :) 

Bir yandan iş arayıp bir yandan da kendi kendimin patronu olsam hayalleri kurarken Elif ortaya attı bu fikri ama olur mu olmaz mı derken yakın tarihli bir kermes de olunca hop bir anda işin içinde bulduk kendimizi. Özlem de katıldı aramıza ve biz üç anne ilk toplantımızı yaptık 8 Mayıs' ta.  

Şekil şemal, bilgi birikimi, bitki, kap, yaşama ortamı derken günlük meşguliyetlerin hepsini geri plana atan ve gecemi gündüzümü kaplayan, rüyalarıma bile giren heyecanlı ve keyifli bir süreç başladı.
Tedarikçiler, teknik donanım, satış pazarlama stratejileri hepsi masaya yatırıldı her fırsatta ve biz 31 Mayıs' ta büyük bir kermese katıldık.  


Çok kısa sürede hazırlanmamıza rağmen tahminimizden iyi ürünler çıktı ortaya. Konseptler farklı farklı. Her düzenlemenin bir hikayesi ve tarzı var. Sırada daha komplike minyatür tasarım bahçeler, ayrıca özel kaktüs ve sukulent düzenlemeleri var. El yapımı seramikler, farklı ebatlarda cam, metal, porselen her tür kap var portföyümüzde. 










Şimdilik benden bu kadar. En kısa zamanda daha bol bir vakitte uzun uzun anlatırım size hayallerimizi, hedeflerimizi, planlarımızı..

Bol şans dileyin bize.

Bu arada neler yaptığımızı görmek isterseniz facebook ve instagram dan takip edebilirsiniz. 

17 yorum:

  1. Ne güzel bir fikir ne güzel bir girişim üçünüz adına çok mutlu oldum. Bol şanşlar hepinize inşallah her şey gönlünüze göre olur ve çok keyif alırsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nalan Hanım desteğiniz için :))

      Sil
  2. Bol şans elbette! Çok başarılı olacağından kuşkum yok. Biz de Kai Felix ile yaptık küçük bir bahçe. Hatta blogumdaki son post:)
    Bu arada header fotoğrafı çok sevdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Semi' cim. Hemen gidip baktım bahçenize. Nefis olmuş bayıldım. Header fotoğrafı ben de çok sevdim aslına bakarsan. Farkettim ki hala bebek fotoğrafı var Lara' nın başlıkta. Oysa köprünün altından çok sular geçti :)
      Tekrar teşekkürler. :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun Ülker'cim o kadar sevindim ki.. Hiç şaşırmadım ama.. Senden böyle bir atak bekliyordum. Ne olacağını tam kestiremiyordum ama bekliyordum. Bol kazançlarınız olur inşallah..

    Herşey o kadar zarif ki...Emeklerinize sağlık. Bu arada header fotoğrafınıza hayran kaldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayla' cım çok teşekkürler :) Aslında sürekli bir arayış içindeydim biliyorsun, ne yapabilirim nasıl olur da hem keyif alırım hem mutlu olurum hem delice yorulsam da gün sonunda huzurla uyurum diye düşünüyordum ama sağolsun arkadaşlarım açtılar gözümü. Bir kapı önü muhabbeti ile başladı herşey ve tam da aradığımı buldum. Allah utandırmasın :) Çok sağol güzel dileklerin için.
      O fotoğraf en yeni fotoğraflarımızdan Lara ile. Üstelik habersiz çekilmiş :) Ama görür görmez buraya koymayı geçirdim aklımdan. Çok sevindim senin de beğenmene.

      Sil
  4. Çoook heyecanlandım Ülker okurken, ipuçlarını biliyordum ama fotoğraftakilerle birleşince anlattıkların vallahi çoook heyecanlandım. Süper bir haber bu, çok da zevkli bir iş, ne güzel :) hayırlı uğurlu, bereketli olsun :)
    Tepedeki resim de çook hoş olmuş :) Maşallah size, öperim çok şekerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen' cim sağol :)) Ben de heyecanlıyım ki. Her anının tadını çıkarıyorum. Hatta geçen gün Elif' le 250 litrelik torf çuvalını taşırken bile eğlendim :)
      Çoook teşekkür ederim şekerim. Bereketli olsun inşallah. Her anlamda.
      Fotoğrafı ben de çok beğeniyorum yaw. Onun için de ayrıca teşekkürler.
      Ben de öperim :)

      Sil
  5. Ülkerim header ına bayıldım. Muhteşem yine bir önceki gibi.

    Gelelim iş konusuna. Sen bu işi layığıyla yapacak bir kişisin. Seni yansıtan bir iş bulmuşsun. Dilerim emeğinin karşılığını alırsın. Hayırlı kazançlar diliyorum canım arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nilhan' cım. Amin canım inşallah. :)

      Sil
  6. Hayırlı bol kazançlar.. Allah utandırmasın..

    YanıtlaSil
  7. Renginciğim sizin adınıza çok sevindim. Bol bereketli ve keyifli kazançlar olsun inşallah. Takipteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek' cim çok teşekkürler. Senin de yeni bloğun hayırlı olsun. :)

      Sil
  8. Sevgili Ülker,bir süredir sukulent bakmaya çalışıyordum. Bu yaz başında Bodrumdan birkaç çeşit edindim. Kendimce düzenlemeler yapmayı düşünüyorum da iki kansser bir vefat araya girince sadece elimdekileri canlı tutmaya çalışıyorum.Ama düzenlemeler yapmak hep aklımda. Tabi toprak ve sulama bilgilerini araştırmam gerekecek. Bu girişiminize çok sevindim hatta bayıldım. Siz genç hatunlarla gurur duyuyorum.Şansınız açık olsun. Emekleriniz yerini ve değerini kat kat bulsun inşaallah. Şimdi gidip face ve instagram sayfalarınızı takibe girişeyim ben de paylaşarak duyurayım. Ellerinize ,gönlünüze ve aklınıza sağlık olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan ablacım sukulentler beklesin. Önce sağlık tabi ki. Hep üst üste geldi senin için biliyorum. Allah kolaylık versin, sabır versin sana. Çok teşekkürler desteğin için. Ne zaman istersen yardımcı olmak için burdayım ne konuda olursa elimden ne gelirse. Sevgiler çok çok.

      Sil
    2. Sağol canım .Biliyorum .Sevgilerile...

      Sil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...