Counter

18 Ekim 2011 Salı

Sepetçi geldi hanıııııım :)

Hayır efendim tembel değilim. İnanın hiç boş durmuyorum. Film izliyorum, kitap okuyorum (Amin Maalouf kitaplarına geri döndüm), yemekler deniyorum, temizlik yapıyorum kışa hazırlık ve sepet örüyorum :) Kafamda bir sürü başka proje var ama şimdilik sadece sepet yapıyorum işte. Elim o kadar alıştı ki, bir yandan yapıp bir yandan başka işler planlayabiliyorum. Yani bir nevi elim işte aklım kimbilir nerelerde? Dolayısıyla bu ara böyle, sepet.

Aklımda bir örgü pelerin hırka (kırçıllı gri, kaba dokulu), bir minik polar battaniye (Ecer' den esinlendim), hediyelik keçe magnetler gibi bilimum proje var, ama demek ki yeni başlangıçlar için uygun bir dönemde değilim eskilerle takılmak istiyorum o yüzden de sepet yapıyorum, sepet :)) 

Yeni imalatlarım da bunlar : 





Fotoğraflarla oynamayı da öğreniyorum yavaştan. Sabrınız için çok teşekkürler :))

20 yorum:

  1. Çok sevdim ben bu sepetleri. Renklere bakar mısınız? Nasıl da cıvıl cıvıl. Ellerine sağlık. Bu arada fotoğraflar çok canlı. Hangi programı kullanıyorsun. Ben Paint Shop Pro kullanıyorum. Bir de Picasa3 indirdim. Öğreninceye kadar zorlandım biraz ama kolajları çok kolayca hazırlayabiliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık. Sepet ören ellerin dert görmesin.
    Bendekini birazdan bloğuma koyuyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu sepetleri görüp çok fena kıskanmaya başladım artık :)
    Bu gece oturup bir sepette ben yapacağım galiba :)
    Sıkılmadan sürekli aynı işi yapabilme azmine de hayran oldum ayrıca.
    Keşke benimde bir iş üzerinde bu kadar duracak sabrım olabilse.
    Yeşil çok güzel duruyor :) Hepsi çok güzel tabii :)

    YanıtlaSil
  4. sepetlerin renkleri harika. insanın içi açılıyor. ben de zaman zaman bazı şeylere takılıyorum. mesela şu sıralar sadece makrame bileklik örüyorum, başka hiçbir takı yapmıyorum. sanırım her rengi deneyene kadar öreceğim :) siz de rengarenk sepetlere devam... üstelik çok da işlevsel.

    YanıtlaSil
  5. Heyyyooo yorum yapabiliyorum:)))

    Sepetler çok güzel Renk,ellerine sağlık.Blogun sayesinde,hala ortada olmayan yeni evim için, inanılmaz güzel fikirler ediniyorum.

    Bir de meraktayım bu yaptıklarını satışa sunuyor musun? Mesala satış yapsan,sepetler sarı lacivert olsa:)) Benim mutfağımda ne ka güzel dururdu:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzeller rengim bayıldım yaa..nasıl yapıldığınıda anlatmışsındır eminim inan ki tek tek postlarını incelicem off ayrı kalıp takipte olamamak ne kötü..harika olmuşlar gerçekten canım..ahh bende birşeyler yapmaya yavaştan başlasam çok iyi olacak..ellerine emeğine sağlıkk..

    YanıtlaSil
  7. Sepetler harika olmuş. Ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık, bunlarda çok değişik ve güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Gülsüm abla, Ben de ne zamandır neden hiç uğramıyor diye düşünüyordum :)) Aslında ilk kez Picassa kullanıyorum ve kolaj yapıyorum; önceki fotoğraflar bildiğin Microsoft Picture Manager idi.

    Proje Çanta' cım, çok sağol :)) Artık iki renk çalışmaya başladım ama kenarlarını farklı bitirdim bu kez boncuklarla uğramaşadım :))

    Zeynep Hanım' cım o kadar zevkli ki yapımı, sıkılmadan yapıyorum, yoksa hadi yap deseniz içimden gelmez belki. Bir de hediye ettiğim arkadaşlarımın güzel yorumları ile gaza geliyorum fena halde, daha yapayım istiyorum :))

    Sevgili Asterias, keçede en beğendiğim renkler turuncu ve yeşil galiba, en çok onlardan almışım :)) Bir de kırmızı ve koyu yeşilim var tam yılbaşı renkleri, hazır yılbaşı da yaklaşıyor bir de onlardan öreyim, ağacı süsleyip altına dekor yaparım :)) Çok teşekkürler,

    Nil, sözünü dinledim değiştirdim yorum ayarlarımı, beğenmene sevindim çok çok. Sen sarı lacivert sepet istiyorsun ama bende her iki renk de yok ki :)) En kısa zamanda o renkleri de alayım konuşuruz :)) Satış konusunu bir kaç kez düşündüm ama henüz yeltenemedim, belki bi gün bir cesaret başlarım :)

    Hobihuzur' cum seni sayfamda görmek ne mutluluk canım, gitme bir daha ya.... Yapılışını anlatmıştım bir iki post önce, bulursun sen. Kendini de hiç sıkıştırma birşeyler yapmak için, bunlar ısınma turları, biraz takıl, izle sonra içinden geldiği zaman tekrar başlarsın güzel çalışmalarına.

    Hobivakti çok teşekkür ederim, bu aralar yaptığım tek iş olunca sürekli de ustalaşıyorum :))

    YanıtlaSil
  10. sepetler çok güzel rengaren ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Dilek Hanım' cım çok teşekkür ederim.

    Gönül Hanım size de çok teşekkür ederim, çok sevindim beğenmenize :)

    YanıtlaSil
  12. Bunların da renkleri harika ,ellrine sağlık..

    YanıtlaSil
  13. Zaten sepetlerini çok begeniyorum, bunlarda çok güzel olmuşlar Rengim, ellerine zevkine saglık :) fotolarla oynama işinede bayıldım bende denemek istiyorum, kolaj güzel olmuş :)

    Bence çok şey yapıyorsun. Kitaplar, sepetler ve yeni fikirler..Bir yerden başlamak lazım diyoduk ya sen başladın bile, bende arkandan gelicem :)

    YanıtlaSil
  14. Nazan Hanım çook teşekkür ederim, sağolun.

    Aslı' cım, sağol, çok sevdim kolaj işini, sizi biraz bıktırabilirim sanki, öyle hissediyorum :)) Sepetleri ne takip edecek bakalım, sen de yapıyorsun bir sürü şey haksızlık etme kendine lütfen :)

    YanıtlaSil
  15. seveyim senin sepetlerini.çok beğeniyorum arkadaşım çünkü çok güzel ve keyifliler.ellerine sağlık..renkler ve tasarım eğlenceli.fotoğraf işinde de bayağı iyi gidiyorsun :)
    bu arada bende Amin Maolof u çook beğeniyorum .hatta tüm kitaplarını okudum.hangisini okuyorsun şimdi?

    YanıtlaSil
  16. rengimmmm ne kadar güzel olmuş bu sepetlerr kalın keçe sanırım o formu öyle güzel vermişsin ki içine kozmetik ürünleride çok yakışmış cnm resimler çok güzel ama küçükkk geniş seçenegini kullansan nasıl olur?

    YanıtlaSil
  17. "Sepet sepet yumurta
    Sakın beni unutma
    Unutursan döverim
    Gözlerinden öperim"
    Ben ilkokuldayken hatıra defterlerimiz vardı ve çoğu arkadaşımız bunu yazardı, senin bu içimi açan sepetlerin hatırlattı bu şiirciği bana :)

    YanıtlaSil
  18. Dünkü ağır kayıplardan sonra elim gitmedi hiç bir şey yazmak istemedim. Gelmedi içimden, ne yapacağımı bilemiyorum; hepimizin evlatları, kardeşleri,....



    Teşekkür ederim Dolunay' cım. Ben de tekrar okumaya karar verdim tüm kitaplarını ve yeniden ilk kitabından başladım Afrikalı Leo .

    Mavicim, çok teşekkür ederim evet kalın keçe bunlar, resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor tatlım sen daha mı büyük görmek istiyorsun?

    Banu ablacım, ben de oralardan esinlenip sepetçi geldi hanım diye başlık atmıştım... Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim.

    YanıtlaSil
  19. El emeği ile yapılan herşeye inanılmaz ilgi duyuyorum. Çok güzel olmuşlar.
    Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  20. Çok teşekkür ederim Elif Hanım, hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...