Counter

1 Haziran 2013 Cumartesi

Sadece Ağaçlar Ölmesin Demiştik

Olanlar siyasetten bağımsız, sağ-sol, iktidar-muhalefet, parti-örgüt vs. değil;  tamamen iyi niyetli, seviyeli bir sesini duyurma eylemi iken olanlara inanamıyorum.

Ağaçlar sembol oldu.

14 yorum:

  1. bitsin şu çılgınlık artık.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tehlikeli boyutlara taşındı kimi fırsatçılar yüzünden. Bugün de bir polisin öldüğünü okudum. Çok yazık çok....

      Sil
  2. Bence artık bir sonuca varmadan bitmesin. Nolur işe yarasın bu kayıplar, bu çığlıklar, bu yaralanmalar, direnişler. Birileri çıkarsın artık at gözlüklerini, kulaklarındaki tıkaçları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bugün bari olumlu sakinleştirici bir mesaj verir başbakan ülke dönüşü.. Yoksa duracak gibi görünmüyor... Başka can kaybı olmasın başka gençler ölmesin...

      Sil
  3. twitter sayesinde sakinleşecek ortalık. başbakanımız da artık mecbur olumlu sakin bişiler yapacak. bugün bunu yazdımdı.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Bu insanların hala anlaşılmamış olduğuna inanmak istemiyorum!!!! Dün gece üzülerek dinledim konuşmasını. Bir umudum vardı, hani herkesin başbakanı ya belki dedim hatırlar geri kalan %50`yi de. Ama olmadı, hala ileri demokrasiden bahsettiği ülkemizde olan biteni hiç anlamamış!
    Hangi din kitabında yazıyor yaptıkları! Nerde hoşgörü!!!! Benden olmayanı ezerim nasıl bir anlayıştır?
    Kaç kere çıktım direnişe, ne gördüm biliyor musun: yaşlı amcaları, teyzeleri, çocuğuyla, bebeğiyle gelenleri, türbanlısından şortla gelenine kadar herkes var meydanlarda. Herkes dolmuş ve kimse oraya zorla getirilmiyor, slogan atıp yeri geliyor oynuyorlar, dans ediyorlar.
    Evet ağaç bahane oldu herkese, insanlar sesini duyurmak istiyor, biz de varız bizi unutma diyorlar. Ne yazık ki duyan yok!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlamak istememek uzlaşma istememek, ben doğruyum benim gibi düşünmeyenler insan değil diye düşünmek... Artık ne düşüneceğimi ne diyeceğimi şaşırdım Semi. Hepimizi kendimizi(!) bile sorgulamaya itti yargılarımızı gözden geçirmeye (taraftar % 50 hariç) ve gördük ki biz güzel insanlarız aklı hür vicdanı hür kalbi temiz...

      Sil
  5. Artik kelimelerim tükendi ülkercigim.. Dünkü aciklamalardan sona daha da üzüldüm.. Uzuntuden sütüm bile azaldi.. ;( okuduklarima cok üzülüyor, olanlara cok kiziyorum.. Faceden beni takip ettin ara sira.. Konustuk.. 2 saat gece uykusu ile arkadaslarimi takip ettim..onlar evlerine girmeden uyumadim.. Yurtdisinda elimden birseyde gelmiyor..tava tencere bile calamiyorum.. Isyanim icime tikildi kaldi.. Allah bizleredaha güzel günler gösterdin.. Bloguma bile birsey yazmak gelmiyor..facede diye diye bittim artik.. Adamlar anlamak istemiyor..iyice karardim yani.. Umarimoradaki arkadaslar birbirinden güc aliyordur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, yine aynı şeyi söyleyeceğim sen lütfen önce ve aslında sadece kendini düşün şimdi. Sağlığın yerinde olmazsa kıymeti yok hiç bir şeyin. Bu seferlik biraz uzak tutmaya çalış kafanı. Burada olsan da inemezsin ki meydanlara küçük paşa ile.

      Sil
  6. ara ara umudumu yitirecek gibi olsam da hala umudum var.her şey güzel olacak.biz sevmeyi bilen milletiz. sait faik de demiyor mu?bir insanı sevmekle başlayacak her şey.dünyayı güzellikler kurtaracak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insan nasıl yoruluyor konuşmaktan kendini anlatmaya çalışmaktan değil mi Dolunay'cim. En kısa zamanda dilerim herkes anlar birbirini. Benim de hala umudum var. Özellikle gençliğe dair....

      Sil
  7. Sadece ağaçlar ölmesin, yaşasın demiştik ama olmadı Rengim. Çığrından çıktığı anlar oldu tek istediğim ülkemin refaha ve huzura kavuşması.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Aslı' cım. Herkesin istediği bu sanırım şimdilerde. Sevgiler

      Sil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...