Counter

14 Şubat 2012 Salı

Masal...

Bugün size bir masal anlatmak istiyorum, içinde her şey var bu masalın, hüzün, hayal kırıklığı, kayıp, kazanç, mutluluk, ders her şey. Hayat gibi... 


Paylaşmak için uygun bir zaman olup olmadığına takıldı kafam önce, Gamze annenin operasyonu öncesi ama hayat böyle işte, doğumlar, ölümler, hastalıklar, iyilik haberleri, mutluluk, mutsuzluk her şey içiçe... Düğün ve cenaze yan yana hayatın içinde... Bir de benim içimde Gamze anne ile ilgili öyle güzel hisler var ki. Neredeyse eminim Allah' ın onu Atakan' ından ve sevdiklerinden ayırmayacağına... İçim çok rahat bu konuda. İyi haberlerini en kısa zamanda alacağız, hepimiz dua etmiyor muyuz onun için... 




Üstelik artık benim için de çok az zaman kaldı; sonra hiç bir şey söyleyemeden ortadan kaybolmak riski de var, sizleri endişelendirmek, merakta bırakmak... 




O zaman buyrun : 


Bir zamanlar dağların arkasındaki sıcak memlekette bir kadın yaşarmış. Kendi halinde umutları, hayalleri, hüsranları, sitemleri, mutlulukları ve kırgınlıkları olan bir kadın. Bu kadının bir de kendisi gibi duygusal, temiz fikirli bir kocası varmış. Aynı işyerinde, farklı adreslerde çalışır, akşamlarını da genelde evlerinde dostlarıyla veya başbaşa geçirirlermiş.

Evlendikten bir yıl kadar sonra bu iki beşer şaşar, çocuk sahibi olmak üzerine konuşmaya başlamışlar, nasıl olur, olur mu olmaz mı, ve karar vermişler demişler ki “biz bu sorumluluğu alabiliriz”.

Gel zaman git zaman iyi haber gelmiş. Pek mutlu imişler ikisi de; tüm dünya onlarınmış. Ama yine de bu haberi sevdikleri ile paylaşmak için bir süre beklemeye karar vermişler kaybetme korkuları varmış ne de olsa, en azından ilk üç ay. Bu zaman dolunca zannetmişler ki artık tüm tehlike geçmiştir, bebek sağlıkla gelecektir. Paylaşmışlar dostları ile aileleri ile mutluluklarını. Hemen hazırlıklar yapılmaya başlanmış, sevinçler, tebrikler…

Bebek kadının karnında büyümeye devam ederken bir yandan da kadının çalışma koşullarının ağırlığı nedeni ile işten ayrılması gerektiğine karar vermişler; değil mi ki bir bebek dünyaya getirmek dünyanın en fazla fedakarlık ve sorumluluk gerektiren işidir. Herkes üstüne düşeni yapmalıymış. Şans da onlardan yana imiş, herşey istedikleri gibi gelişmiş ve kadın işinden de ayrılmış.

Ama hiç hesapta olmayan, akıllarının köşesinden bile geçmeyen bir talisizlik yaşamışlar. Hamileliğin neredeyse 5 ayı dolmuşken, bebek son derece sağlıklı görünüp gelişimi düzenli ilerlerken birdenbire bebeği kaybetmişler. Kadın tam bebeği hissetmeye, hareketlerini algılamaya başlamışken birden bire bebeğini kaybedince dünyası kararmış. Adamın da tabi ki.

Derinden sarsılmışlar, üzülmüşler ama toparlanmaya çalışmışlar ve birbirlerine sarılmışlar. Bebek sahibi olmayı hala çok istedikleri halde kalakalmışlar, ne yapacaklarını bilememişler…



Aradan biraz zaman geçtikten, kadın çok düşünüp az konuştuktan ve çok ağlayıp, çok yazdıktan, zehirini akıtıp hayata döndükten sonra demiş ki adama “ben hazırım sen de hazırsan hadi yeniden çıkalım yola.”. Ve yeniden çıkmışlar yola.

İşte bu süreçte kadın kendini el işlerine vermiş. Her türlü malzeme ile her türlü işi yapmak adına sürekli meşgulmüş elleri de kafası da J

Yine köprülerin altından çok sular akmış, yine çok yağmurlar yağmış, çok güneşler doğmuş ve batmış; çok çabalar verilmiş yaşamda varoluşa dair ve bir gün güzel bir temmuz günü İlahi güç, onları tekrar sınamaya karar vermiş. 

Güzel haberi aldıklarında yine mutlulukla paylaşmışlar birbirleri ile; kutlamışlar, sevinmişler, şükretmişler. Ama biliyorlarmış ki artık hayatta hiçbir yaşanılanın garantisi yok. Kucaklarına alana dek garanti diye düşünmemeye karar vermişler. Korkuları elbete çokmuş ama korkularının da sevinçlerini yenmesine izin vermeyeceklermiş. Şükredip, dua edip sabırla beklemekten başka ne gelirmiş ki elden….

Zamanı geldiğinde bebeklerinin kız olduğunu öğrenmişler, yine çok sevinmişler, yine şükretmişler, yedi ay beklemişler bir hazırlık yapmamak adına. Sabır demiştik ya işte sabretmişler.

Sonra almaya başlamışlar bebeklerinin ihtiyaçlarını yavaştan. Bir ay daha geçip de sekiz ay dolunca biraz daha rahatlamışlar ve kadın demiş ki adama “ben artık herkesle paylaşmak istiyorum sevincimi” ve bu yazı ortaya çıkmış… Çünkü nasıl anlatacağını bilememiş, nereden başlasa nasıl anlatsa…

          ----------------------------------------------------------------------------

Sonuçta sevgili blogger arkadaşlarım bu aralar tam bir tatlı patates gibiyim. Şişman ama tatlıJ; ellerim özellikle bir kaç haftadır işlemez halde şiş. 5 tane tombul sosis bir araya gelmiş gibi. Ama şikayetim yok. Bu durum yani evlat sahibi olmak adına yola çıkmak bile insanı Allah’ a daha bir yaklaştırıyormuş. Değil ki kucağıma aldıktan sonra hissedeceklerimi hayal bile edemiyorum. Sürekli bir şükür halindeyim, yaşadığım her sıkıntıda şükretmem komik bile duruyor aslına bakarsanız ama işte, elimde değil. “Parmaklarım da sosis oldu, he he çok şükür” şeklindeyim…

Bu sabahki doktor kontrolünde de anladığımız üzere küçük kızımız Mart başında gelmesi planlanırken sabırsızlanmaya başlamış ve yola çıkmış bile... Önümüzdeki hafta, en geç Şubat ayının son günleri (dilerim 29 u değil) gelecek.  Belliydi zaten içerde horon tepmesinden günlerdir...  J




Şimdiiiii gelelim uzun zamandır tamamlamaya çalıştığım ama bazılarını sizinle  paylaşamadığım hazırlıklara… J



Hani minik lavanta keseleri yapmıştım, işte onlar doğum hediyelerim.
Geçenlerde yaptığım keçe sepet içinde sunulacaklar inşallah.
Battagan ve yastıkları zaten biliyorsunuz. J

Bunlar da diğerleri. 

İşte ziyaretçi defteri, biliyorsunuz konseptimiz kuş :) 









Odası için mantar pano,


 Panonun tavşan ve kaplumbağası vardı zaten ben üstteki isim bulutunu ve alttaki çiçek saksısını yaptım sadece. 


Kapı süsü,



 Tamamen özgün tasarım :) İçimden nasıl geldiyse ... 









Karyola için hazırladığım organizer























Son olarak da Proje Çantasından esinlendiğim, kopya çektiğim, kapı koluna asılacak DND kartı(Do Not Disturb) şaka şaka, süs tamamen... 



Bu arada eğer kızım aceleci davranır ve erken gelmeye karar verirse vedalaşmaya fırsatım olmayabilir diye buradan şimdiden duyurmuş olayım. Eğer sayfamda veya sayfalarınızda birkaç gün üst üste beni göremezseniz (hafta sonları dışında) merak etmeyin lütfen; ilk fırsatta sizinle iyi haberler paylaşmak için sabırsızlanıyor olacağım. Siz de benden dualarınızı esirgemeyiniz lütfen.


Bu arada Gamze anne için uyumlu ilik bulunması ve tez zamanda iyileşip sevgili eşine sevdiklerine ve Atakan' ına kavuşması için dua ediyorum ben de sürekli.  


Paylaşımlarım bir süre ile aksayabilir kızıma kavuştuktan sonra da; mazur göreceğinizi biliyorum. :) 

Ayrıca söylediğim gibi ellerim artık sosis kıvamında olduğu ve zonk zonk attıkları için çalışamıyorlar, isyan halindeler. Bu nedenle çok istediğim halde:

Mahmur Prensesin Sevgi Perdesi projesine katılamayacağımı da söylemek istedim.

Dilerim  bir sonraki çalışmalarında… J

Oh be :) 
Söyledim rahatladım. 


Biliyorum çok gizem yarattım sakladım kendimi ama artık son halimi paylaşmamda da bir sıkıntı yok :) Artık masa olarak da kullanabildiğim kızımın vücudumda yarattığı fark ile biz bu hafta sonu güneşin tadını çıkardık :)  



58 yorum:

  1. ben o kadar fena oldum ki yazını okurken hala ağlıyorum.. ne güzel anlatmışsın ve nasıl mutlu bitmiş bu masalın sonu.. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. yazının altında ki resimleri göremedim ağlamaktan.. başka bir gün incelerim.. sevgiler sana ve minik kızına..

    YanıtlaSil
  2. Renk,
    nasıl güzel bir haber bu böyle, inan çok kısa zaman geçmiş olsa da tanışıklığımız üstüne çok ama çok sevindim bu yazının üstüne. Benim hayatım öylesine değişti, öylesine güzelleşti ki anne olduktan sonra her fırsatta dua ediyorum isteyen herkesin bu mutluluğu yaşaması adına. tüm kalbimle diliyorum masalının sağlıkla kolaylıkla son bulmasını ve sonrasındaki masalı da prenses Lara'nın yazmasını.

    Gamze için ben de çok umutluyum, artık onun için ettiğim duaların yanına seni ve Lara'yı da ekliyorum.

    Yaptıklarının ne harika şeyler olduğuna değinmiyorum zira verdiğin haberlerin yanında onları bu seferlik es geçiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. önce merak ettim,
    sonra sevindim...
    sağlıklı bir doğum dilerim ve kızınla perçinlenen,sevgi dolu bir yaşam:)

    YanıtlaSil
  4. Senin için çok sevindim canım.Yaşadıklarını yaşayan hatta çok çok daha fazlasını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
    Allahım, hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Laracığımızı.

    YanıtlaSil
  5. aaa ben çok sevindim:)maşşallah, ne kadar güzel haber... sağlıklı rahat bir doğum olur inşallah.. yaptıklarınızın da hepsi birbirinden güzel olmuş:)ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir haber, masalınızın minik prensesini sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.
    Sosis parmaklı anne ne güzel şeyler hazırlamış minik prensesine :)
    Tekrar tebrikler...

    YanıtlaSil
  7. Nasıl yani???
    Ülker`cim ben mi atladım böyle bir haberi önceden? Çok sevindim senin adına, ailen adına. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Kiloları hiç dert etme, ben 3 ayda hiç diyet yapmadan (ki zaten önerilmez diyet)normal kiloma dönmüştüm. Bol bol emzirdim, bol bol da yedim. Neyse şimdi anlatıp ahkam kesmek istemem. Anne olunca içgüdülerin yardımıyla doğru yolu zaten bulursun:)
    Lara kızımızın cicilerinin hepsi çok hoş, el emeği ne güzel. Ama bir önlük eksik kalmış, o da Semi teyzesinden gelsin olur mu?
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. güzel bir habere o kadar çok ihtiyacım vardı ki bu aralar.
    teşekkür ederim.
    mutlu ettin beni:)
    artık, Lara Bulut doğduktan sonra edebiyat parçalarsın burada:)
    ben seni gaza getiririm:)
    güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum.
    (fotoğraftan da hemen tanırız ya seni!)

    YanıtlaSil
  9. Mutlu biten masallara bayılırım,tebrik ederim.Bir ara heyecanlandım yalan yok bu masalın sonunda ne olacak diye.Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.Son günlerde bloglarda okuduğum en güzel olay...

    YanıtlaSil
  10. hayırlasıyla sağlıkla doğsun inşallah, cicileri pek güzel.

    YanıtlaSil
  11. son günlerde aldığım yüzümü gülümseten bir haber.okudum okudum kaşlarım çatık halde,birden bebek deyince yüzümün kasları yavaşca gevşedi ve gülümsedim.çok mutlu oldum çok allah kuçağınıza almayı ,bir ömür boyu sağlıkla beraber geçireceğiniz günler nasip eylesin. çok sevindim gerçekten

    YanıtlaSil
  12. canım arkadaşım;bu haber hem şaşırttı beni,hem içimi tarifsiz mutluluklar sardı..duygularımı belli etmeden gizli saklı yaşayan ben,yazını okudukça ortaya çıktı,gözlerimin içi güldü,Sana birşey söylesem inanırmısın bilmiyorum ama emin ol,son zamanlarda Rengim bebek sahibi olmayı hiç düşünmüyormu,sorsam mı acaba ,düşünceleri içindeyken bu yazını okumak epey etkileyiciydi,Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla yaşamak nasip etsin size bebiğinizle inşAllah...Allah ım ne güzel ne umut dolu bi haber bu ,Minik Lara geldiğinde haberini bizimle paylaş canım..Dualarım sizinle...

    YanıtlaSil
  13. Sevgi' cim
    Dilerim hep mutluluktan aksın gözyaşların. Çok teşekkür ederim.


    Esra' cım,
    Biliyorum ki zaten yakınız biz. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Senin gibi bir anne olabilmeyi çok isterim...


    Sevgili Cep Aynası,
    Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.


    Emel Hanım' cım,
    Yaşadıklarınızı tam olarak tahmin edemem elbet ama bu işler kimimiz için gerçekten zor ve zahmetli... Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...


    Sevgili Ecer,
    Çok teşekkür ederim. Defteri hazırlarken yine senden esinlendiğimi tahmin edersin :)


    Sevdiye Hanım,
    Çok teşekkür ederim. Çok sağolun.


    Semi' cim,
    Sen atlamadın, ben atlattım herkesi bir şekilde istemeyerek de olsa :( ... Söylememek için kendimi tuttum hep.
    Kiloları dert etmiyorum sanırım ama ödem beni biraz gerdi her anlamda. Tuz ve şeker kullanmıyorum aylardır ama yine de şiştim :)
    Ahkam kes tabi ayrıca. Deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var. Çok teşekkür ederim. Lütfen zahmet etme başka bir armağan için çünkü senin lavanta dolu kuşun şu an kızımın dolabını süslüyor zaten, mis gibi de kokmaya devam ediyor. Çok sağol...


    Hypo,
    Evet bu aralar hepimiz Gamze için endişeliyiz ama o iyileşecek, öyle hissediyorum...
    Lara doğduktan sonra Allah' ın izniyle ne kadar fırsatım olur bilemem ama ilk fırsatta hislerimi paylaşmak isterim becerebilirsem anlatmayı.
    Ayrıca evde Lara ve bizim dışımızda minmum 4-5 kişi olacak ya hani bakalım bilgisayarımı bulabilecek miyim bu kalabalıkta :))
    Çok mu oynamışım fotoğrafla. :) Güzel olsun diye...


    Ayla' cım,
    Çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıkla alırız kucağımıza tam mutlu son olur :)


    Noblesse,
    Çok teşekkür ederim. Sağol...


    Sevgili Sezobigo,
    Çok teşekkürler, güzel dilekleriniz için de çok sağolun. Allah hepimize sağlıklı bir ömür nasip etsin :)


    Huzur' um,
    Çok sağol, bilirim içten sevinir, içten paylaşırsın mutluluğumu. Saklamak zordu evet ama dilerim kızdırmadım sizi... Çok teşekkürler, ilk fırsatta paylaşırım güzel haberi inşallah :)

    YanıtlaSil
  14. Bende bu masalı okurken hüzünlendim, gülümsedim. Sonuna doğru ise masallardaki kötü cadıyı görmüş misali çok korktum ve heyecanlandım. Bir de baktım ki masal kahramanımızın minişi yerli yerinde ailesiyle tanışmak üzere yola çıkmış. Çok sevindim sizin adınıza Renginciğim. Kurban olduğum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Vallahi gözüm iş miş görmedi yalnızca masala odaklandım mutlu haberlerinizi bekliyoruz canım inşallah. Daima sevgiyle kalın Sevgi günü kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  15. Yazılarını geç görmeye deli oluyorum.

    Duygu patlaması yaşıyorum. Nasıl anlatacak acaba derken, sen anlatılabilecek en güzel şekilde anlatmışsın.

    Canım benim canımsın,oh beeee:)))

    YanıtlaSil
  16. Masalı okurken, acaba Rengim mi dedim ve sen olduğunu görünce çok sevindim.Annelik çok güzel bir duygu, hele bu kadar özlemle beklendiyse.İnşallah küçük prensesini sağlıkla kucağına alırsın.Senin için dua edeceğim canım...

    YanıtlaSil
  17. Dilek Hanım' cım,
    Çok teşekkür ederim. Sizin de kutlu olsun Sevgi gününüz. :)


    Nil' im
    Tatlım benim. Bu süreçteki desteğin ve gönül birliğin için sana ayrıca teşekkür ederim. Aynen oh bee :)))


    Nazan' cım,
    Çok teşekkür ederim. Çok naziksin, 2. yorumunu sildim, mail adresini alıp. Belki istemezsin görünmesini diye. Sağolasın...

    YanıtlaSil
  18. Simdi okudum..sana özel mail atacagimdir;)

    YanıtlaSil
  19. Nar çiçeğim,
    Tatlı, çılgın(!), enerjik kadın :)
    Okudum hepsini, yazdım da... Sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. Anlatamam çok çok çok sevindim :) Gözünüz aydın olsun Rengim, sağlıkla doğsun inşallah...

    YanıtlaSil
  21. Canım benim:)) Ayy ne güzel hazırlıklar bunlar böyle hepsi misler gibi, eee bu odanın kendisine hazırlandığını bildiği içindir Prenses Laranın bu sabırsız halleri, benden de tez zamanda kavuştursun demek düşer ama dediğin gibi 29 u olmasın, öncesi olur 1 gün sonrası olur:))Tombiş elli arkadaşım tuz yeme biraz sen de az kaldı yumuk yumuk ellerin pek bir rahat ettirecektir hoş prensesi:))
    Bizi habersiz bırakma, dualarım seninle. Prensesin masallarından ara ara bize de anlat:))

    YanıtlaSil
  22. ne güzel hikaye buuuuu.
    :))))
    kutlarım.
    :)
    uaptılkarın da çok çok şeker.
    :)
    lara da enfes isim.
    çok keyiflendim.
    :)

    YanıtlaSil
  23. Canım yaaa... o ilk cümlende biranda yüreğim ağzıma geldi, satırları nasıl aşağıya doğru hızla okudum bir bilsen, ama sonraaaa.... çok sevindim yaaaa, inan bana çok mutlu oldum, Allah yardımcın olsun, herşeyin yolunda gitmesi için duacıyım, yüreğim hep seninle olacak, ay sanki torunum geliyor dünyaya, hadi hayırlısııı... arada bir ceee de olur mu, gene de merak ederim ben bilirsin, çooook öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  24. Aslı' cım,
    Dün gülen sesini duymak öyle iyi geldi ki :) Sağol sen, amin...


    Fiamma' cım,
    Dün gece rüyamda gördüm doğduğunu hem de 3 Marttı tarih. Belki bekler diyorum içimden bilmem ki :) Tuzu bırakalı çok oldu tatlım yahu, hala alışamadım tuzsuz tatlara ama inan yeniyorum. Ellerime dokunduğumda kendimi yadırgıyorum :)) Puf puf :) Ben hala buralardayım, malum zaten artık araba da kullanmıyorum, yalnızken evden de çıkmıyorum filan. Sizi merakta bırakır mıyım ben hiç. Sağolasın.


    Deep,
    Çok teşekkür ederim. Lara anlamı ve melodisi itibariyle eşimi ve beni mutlu eden bir isim. Su perisi demek... Bir de Bulut var hala düşünüyoruz üzerinde ikinci isim olarak.


    Banu ablam,
    Bak benim bu aşırı evhamlı hallerim de hormonlar yüzünden olabilir. :) Belki yaza gelirsin torununu görmeye diycem ama senden olsa olsa teyze olur anane olmaz gençsin sen, Solmaz teyze olur anane :)
    Ben her gün buralardayım merak etme, elişlerimi paylaşamam artık pek yapamıyorum çünkü ama sizi merakta bırakmam. Öpüyorum ben de seni..

    YanıtlaSil
  25. hem hüzünlendim hem çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı ve bir ömür öyle yaşamasını nasip etsin, el işlerin de harika olmuş.

    YanıtlaSil
  26. Dürr-i Yekta
    Çok teşekkür ederim, çok sağol :)

    YanıtlaSil
  27. hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşaallah larayı çok güzel şeyler hazırlamışsınız

    YanıtlaSil
  28. çoooooooooook güzel bir post olmuş.ama bide nazar boncuğu olmalıymış bu postta.sende çok güzel bir hamile olmuşsun.sağlıkla al laranı kucağına.

    YanıtlaSil
  29. çok tatlı bir yazı olmuş, hem hüzünlü, hem gülümseten... hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
  30. anaaa bebek geliyooorrrr :)))))
    oy oy oy hem de kızzzz :)
    hadi Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaahhh :)))
    ay o kadar mutlu oldum ki cannn :)

    YanıtlaSil
  31. ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir yazıydı sevgiler.

    YanıtlaSil
  32. Gönül Hanım,
    Çok teşekkür ederim :) Daha neler yapmak istiyorum da ellerim işlemiyor :)

    Balböcüğü,
    Çok teşekkürler, fotoğrafa koydum nazar boncuğu çok mu küçük olmuş :) Sağolasın.


    Sevgili Asterias takı,
    Çok sağolun, sizin dualarınız beni güçlendiriyor :)


    Figen ablacım,
    Kız olduğu için ben de mutluyum. Gerçi sağlıklı olsun da dimi.. Çok sağol, çok :)


    Sevgili Siyah Kuğu,
    Hoşgeldiniz, çok teşekkürler,


    Aslı' cım,
    iyiyim iyi :)
    Sağol sen ...

    YanıtlaSil
  33. mutlu biten herşeyi severim,güç olmuş herşeyin yolunda olmasına sizin adınıza sevindim,allah sağsalim kucağınıza almak nasip etsin...
    kilo mu o da neeee?hiç dert etmeyin..
    paha biçilemez bir aşk sizi bekliyor sağlıcakla kucağınıza alın,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  34. çok çok tatlı bir annesin belli, laranla birlikte mutlu mutlu yaşayın inşallah:)))

    YanıtlaSil
  35. yazılarınızı sürekli okuyorum ama hiç yazmak kısmet olmamıştı..

    okurken çok ağladımmmm, neden bilmiyorum ama sevinç mi heyecan mı bilemedim:)

    ben hala 3 çocuktan sonra bile çok özeniyorum hamilelere anne olmak üzere olan güzellere..

    Sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
    iyi haberlerinizi bekliyoruz:)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  36. Meltem Hanım,
    Çok teşekkür ederim desteğiniz için, harikasınız, sevgiler :)


    Berenimo' cuğum,
    Çok sağol, tatlı patatesim ya :) Allahtan son şeker ölçümüm çok yüksek çıkmadı :)


    Özge' cim,
    Bravo sana. Üç çocuk, hele ikisinin yaşları çok yakın, ikisi de bebek aslında. Ayakta alkışlamak lazım seni, sen anne olmak için doğanlardansın demek...
    Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Anne olmak benim de çok istediğim hayalini kurduğum bir güzellikti. İnşallah ben de sizler gibi güzel annelerden olabilirim. Sağol, sevgiler...

    YanıtlaSil
  37. Etkinliğe katılıyorsun ya rengim.
    Ban öyle güzel şeyler yazıyorsun ki,verdiğin enerji ile tüm yaşlıları,kim var kim yok donatasım geliyor benim.
    Allah bebeğini sağlık ve mutlulukla kucağını almayı nasip etsin canım.
    Bu arada e-posta adresini bulamadım :(
    Bana yazarmısın?

    YanıtlaSil
  38. Canım, seni seviyorum. Lara gelsin onu da çoook seveceğim. Harika bir annesin sen. Ruhun anne. Çok şükür parmakların şişmiş :)

    YanıtlaSil
  39. Maşallah bu ne güzel bir haber böyle, tavşan bez bebek yapmıştım penyeden ben de Lara'ya hediye etmek istiyorum, mailime posta adresini yazabilir misin canım, bir an önce göndereyim. Sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  40. böyle zamanlarda hüzünlü şeyler düşünmemek lazım hep pozitif ol ne kadar güzel sen bir annesin ufaklıkta çok az kalmış yanında olmasına çok sevindim senin adına sağlıklı mutlu olun inşallah

    YanıtlaSil
  41. ayyy çok şükür şekerin yüksek çıkmamış. bende gebelik şekeri vardı. ya öyle zor geçtiki son 3,5 ayım. hiç çikolata yiyemedim mesela:(( gerçi allah sağlık versinde hepsi geçti gitti

    YanıtlaSil
  42. Tülin ablacım,
    Çok teşekkür ederim :) Senin gönlün öyle geniş ki zaten etrafındaki herkesi donatıyorsun...


    Projecim Çantacım,
    Ben de seni seviyorum ki :) Saol saol saol... :)) Parmaklarım bir de ayaklarım :)


    Fadiş' cim,
    Ya ben size ne diim bilmiyorum ki... Lara' nın ne kadar çok teyzesi oldu böyle. Sağol çok teşekkür ederim :)


    Sonsuz dekorasyon,
    Hüzün geliyor ve gidiyor. Elimde değil çok. Hayat böyle! Çok teşekkür ederim desteğin için. Herşeye ağladığım bir dönemdeyim zaten; malum hormonlar tam kadro çalışıyor, böylece sevinince de üzülünce de çeşmeler hemen çalışıyor tabi :)


    Berenimo' cuğum,
    Şeker çıktı bende de. Yani 100 gr yüklemede sınıfta kaldım. Böyle olunca da şekeri hemen kestim. 1 ay sonraki tokluk şekeri ölçümünde bu nedenle bir miktar düşmüştü şekerim :) Rahatladık hep beraber.
    Dolayısıyla ne çikolata ne de yaz kış yediğim dondurma yok bana da ama olsun benim de yok şikayetim :))

    YanıtlaSil
  43. hayırlısıyla,sağlıkla doğsun inşallah...

    YanıtlaSil
  44. dünden beridir kaçıyorum sayfandan.çünkü bana dair ,dostluğa dair,sevgiye,eleme kardeşliğe ve acıya dair ne çıksa karşıma çeşmeleri açıyorum.o kadar negatiftim ki mazallah buradan bile bulaşır korkusuyla yazamadım.
    canım tekrar tebrik ediyorum.Allahım seni larayı ve eşini korusun.sağlıkla buluşun inşallah.hep dua ediyorum ve edeceğim de.
    dilerim prensesin(lara'nın)hayatı sizinle beraber masal tadında ,masal gibi geçer.kötüler hep kaybeder,iyiler hep kazanır,ömürler hep uzun ve mutlu geçer.
    bahtı güzel.ömrü uzun,düğünü yazın olsun.çok öpüyorum seni sevgiyle kucaklıyorum tabiki prensesimide..
    yaptıklarınla ilgili yazamayacak kadar heyecanlıyım.o kadar güzeller ki!ağız tadıyla seve seve kullanın birlikte.sosis parmakların dert görmesin:)tekrar uğrayacağım.sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  45. Ben de Lara bebeğin sağlıkla, şansla ve güzelliklerle dünyaya gelmesini diliyorum ve bundan da hiç endişem yok, içtenlikle edilen duaların -bizim için hayırlıysa- kabul olacağına inandığım için. Lara bebek çok şanslı bi kere, böyle düşünceli, duyarlı ve ayrıca ince bir zevki olan, becerikli bir anneye sahip olduğu için. Yaptığın her şey çok güzel olmuş, ama en çok bebek karyolasına iliştirdiğin organizer hoşuma gitti. Sevgi ve iyi dileklerimle...

    YanıtlaSil
  46. Face'e mesaj bıraktım gördün müüüü :)

    YanıtlaSil
  47. Oya Hanım,
    Çok teşekkür ederim. Sağolun :)


    Dolunay' cım,
    Bu aralar çok üstüste geldi senin için sıkıntılar, hastalıklar. Haklısın, daraldın, bıktın,...
    Çok teşekkür ederim güzel dileklerin, duaların için. Dilerim en kısa zamanda senin için de tüm bu sıkıntılar sona erer. Dilerim bir daha sağlık sorunları ile boğulma bu kadar... Sağlık, huzur, mutluluk hep seninle olur...
    Sağol çok...


    Sevgili Ehlikeyf,
    Çok teşekkürler, çok naziksiniz. Haklısınız ben de hep hayırlısıyla diye dua ediyorum zaten. O kadar güzel dualar alıyorum ki sizlerden keyfim de katlanıyor yorumlarınızla, dualarınızla.
    Benim için söylediğiniz güzel sözler için de ayırca teşekkürler... .sağolun.


    Banu ablacım,
    Tüm gün hiç uğrayamadım buralara ama akşam ilk iş mesajını yanıtladım. Öperim :)

    YanıtlaSil
  48. rengimmm güzelimmm nasıl gözlerim dolu dolu inanmazsın belki ama ne yazacagımı ne diycegimi bilemiyorum senin gibi kalbi güzel bir insanı tanıdığım için çokkk şanşlıyım bazen ne derdim biliyomusun hani bi yazında geç evlendim filan yazmıştın ya ay diyordum inşlh geç kalmadan bebekler olur meger bebiş geliyormuşşş şoklardayımmmm:))) ama ne güzel harika bir haber buu şimdi anlıyorum oo bataniyeleri kuşları süsleri biraz geç oldu ama:D:D:D cnmm bnm şuan çok az kalmış dogumuna dilerim agrısız sancınsız bir dogum geçirip alırısn larayı kucagına süsleri herşeyi çokkk ama çokk güzellll hala kendime gelemedim ya ...ama seni görmek çok iyi geldi çokkkk tatlısınnn o göbişin içindekini yerim:)))))))

    YanıtlaSil
  49. Ben bu harika haberi bu kadar geç duyduğum için kendime çok kızdım:(
    Ama çokçokçok sevindiiiiim :)

    Hiç tahmin etmezken birden böyle bir haber gelmesi çok şaşırttı ama tabii hikayeyi okuyunca hak verdik :)

    Gerçekten çok sevindim, inşallah bu müjdeli haberi en yakın zamanda duyarız :)

    Gelsin bakalım Lara Bebek :)

    YanıtlaSil
  50. Deep,
    Mim konusunda özürlüyüm biliyorsun, affet beni.


    Mavi' cim benim,
    Sağol sen :) Tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim. Karşımda olsan kucaklardım seni sıkıca, o kadar sıcak yazmışsın ki :)


    Zeynep' ciğim,
    Kızma kendine :) Geldin, sevincime ortak oldun ya, yeter... Çok sağol...

    YanıtlaSil
  51. harika bir hikaye,harika anlatım tarzı,harika bir haber ve harika objeler!!Umarım kızınız çok sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya ve uzuuun yıllar hep beraber çok güzel hikayeler biriktirirsiniz :)
    sevgiler,

    www.fido-land.blogspot.com

    YanıtlaSil
  52. Fidoland, hoşgeldiniz,
    Çok teşekkür ederim. :)
    Güzel dilekleriniz ve şepşeker yorumunuz için.

    YanıtlaSil
  53. Haaayııırrr.. Allah'ım ben nasıl kaçırdım bu anları. Ay ben nasıl senin heyecanını zamanında paylaşamadım. Tam da anneanne olma arifesindeyken, tam da bir bebeğin gelişini heyecanla beklerken, aynı sıcacık duyguları paylaşmam seninle.. Çok üzgünüm tatlı arkadaşım. Ama diliyorum ki artık ihmal etmeyeceğim seni.

    YanıtlaSil
  54. Haaayııırrr.. Allah'ım ben nasıl kaçırdım bu anları. Ay ben nasıl senin heyecanını zamanında paylaşamadım. Tam da anneanne olma arifesindeyken, tam da bir bebeğin gelişini heyecanla beklerken, aynı sıcacık duyguları paylaşmam seninle.. Çok üzgünüm tatlı arkadaşım. Ama diliyorum ki artık ihmal etmeyeceğim seni.

    YanıtlaSil
  55. Gülsüm ablacım,
    İşte o yüzden dedim sana gelsene diye, aynı heyecanı başka kimliklerde yaşıyoruz seninle :) Çok sağol,

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...