Counter

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Kadir gecesi vesilesi ile...

Öncelikle hayırlı kandiller hepimize. Kandil filan dinlemeyip bas bas bağırarak kuru kabadayılık yapan, göstermelik tehditler savuran, Filistinli kardeşlerim diyerekten, titrek sesle milyonlara seslenirken arka taraftan çirkin pazarlıklar içinde olan kimi çevreler dışında tüm müslümanların kandili mübarek olsun.

Evde televizyon daimi kapalı, sosyal medya kısıtlı kullanımda olunca geriden izliyorum haberleri ve şükür ki hiç dinlemiyorum ulusa kükreyişleri, meydanlarda bas bas bağırışları ve hatta hiç görmüyorum kükreyeni ama haberler yine ve hala, hatta daha da üzücü. Bu İsrail nasıl bir ülke ise tüm dünyanın iplerini gıda (tarım, hayvancılık ve bilimum üretim teknolojisi), silah, bilişim, elektronik ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü sektörde elinde tutuyor; tastamam dünya devi ve öyle acımasız, öyle hesaplar içinde ki gözünü kan bürümüş; çoluk çocuk tanımadan hırsla saldırıyor. ABD de ona başsağlığı diliyor hala onu doğruluyor, normal değil mi?

Bir takım senaryolar kurgulanıyor ve mağduriyet yaratılıp saldırılar haklı gösterilmeye çalışılıyor(Bir dakika bu taktik hiç yabancı gelmedi bana bu arada). Hepimiz de oturmuş seyrediyoruz bir şekilde. Boykot vs de nereye kadar etkili ve anlamlı tartışılır.

Şimdi konuya böyle girince de o kadar manasız geldi ki anlatmak istediklerimi anlatmak. Vazgeçtim o yüzden ama bugün okuduğum son derece etkileyici iki yazıyı sizinle paylaşmak isterim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, katılırsınız katılmazsınız ama bir de bu pencerelerden bakın. Ben öyle yaptım.

Biri hobicilerin hemen hepsinin tanıdığı Gülsüm abla, ki muhtemelen hepiniz okudunuz zaten,
diğeri de hızlı adam ki buradaki alıntı yapılmış mektubu okusanız bile yeter. 
Bir de Esen' cim öyle içli yazmış ki...

Hepinize hayırlı kandiller tekrar.




7 yorum:

  1. Esenciğin öpüyor seni, kocaman ;)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel resimler hepside ayrı ayrı yorum yazmak istemediğim için en son postuna hepsini yazayım dedim Renginciğim. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın ve sağlık versin kuzucuğuna ve hepimizin kuzucuklarına. Hayat böyle işte benimki 18 yaşında şimdi de sevgili sorunsalıyla uğraşmaktayız o yüzden uğraşılarımız bitmiyor yani he he. Öptüm her ikinizi de kocaman kocaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Dilek'cim. Amin güzel dileklerin için. Senin dediğin ileri zamanları düşünemiyorum bile henüz ben. Büyüdükçe dertleri de büyür dior ya deneyimli anneler. Kendimi korkutmiim diyorum ufak ufak keyifli keyifli :) Size de gani gani kolay gelsin. Sevgiler bizden de.

      Sil
  3. hepsider duygularımıza tercuman ama gerisi nasıl gelecek.ahh Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ::(
    bayramın kutlu olsun arkadaşım.sevdiklerinle beraber sağlıkla geçireceğin nice mutlu bayramlara....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Dolunay' cım, öpüyorum tekrar. Sevgiler,

      Sil
  4. A kalite hizmet % 100 müşteri memnuniyetli, uzman profesyonel rehber kadrosu, yabancı dil tecrübesi ile konuklarımıza üst düzey konfor sunmaktayız.!
    https://www.rizetours.com/

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...