Counter

27 Haziran 2012 Çarşamba

Yıldönümü


Neyin mi?

İnanmazsınız Cebimdeki Renkler (muhteşem, görkemli, süper ötesi...) yayın hayatına(!) başlayalı tam bir yıl olmuş bugün. 

Tesadüfen farkettim dün. O zamanlar taze işsiz, aslında hamile ama durumdan habersiz, sadece umutlu, evde sürekli kimi insanların sadece ıvır zıvır diyebileceği şeylerle uğraşan bir hatun idim. 

O kadar heyecanlı başlamışım ki bloga aynı gün tam 13 yayın yapmışım. İnanılmaz değil mi :) 


Ve kamera günümüze döner. Hatun kişi hala işsiz, ama artık anne, dolayısıyla iyi ki işsiz, hala ıvır zıvır değerlendirme tabir edilen DIY konusunda hevesli, ama sadece hevesli, eylem konusunda fıss; üstelik de  günde değil 13 yazı, 13 günde bir yazı yazsa şükreder hale gelmiştir. Ama zinhar tembellikten değildir, malum yavrusu Lara her şeyden önce gelmektedir ve doğallıkla diğer her şey ikinci plandadır. 

Eski hobi blogu şimdilik anne blogudur ama elbet bir gün hobili anne blogu olacaktır hayırlısıyla. 

Neye niyet neye kısmet işte. Oralardan buralara. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim; en büyük kazanımlarım da sizler oldunuz. Ben sanal alemde bu kadar içten bu kadar samimi ve yalansız arkadaşlıklar kurabileceğimi hiç düşünmemiştim, aklımın ucundan bile geçmezdi. Arada küçük tefek arızalı insanlar da tanıdım tabi ama o kadar kusur gerçek alemde de var ziyadesiyle. Yani pek şükür çok şükür. 

O zaman bu kez uzatmayacağım, (ne o şaşırdınız mı? Allah allah ve dahi cık cık cık..). Daha nice senelere sizinle beraber. 

Bu arada yazının başından beri düşünüyorum (az) takıntılı olduğumdan. İlk gün 13 yazı yazılmış (aslında yazıdan çok görsel ama olsun sonuca bakalım), geri kalan 364 günde sadece 67 yazı. Bu da demektir ki ortalama 6 günde 1 yazı, blogger zaten tembelmiş ki Lara ne yapsın :) 

41 yorum:

  1. canım yıldönümün kutlu olsun... iyi ki o sihirli 13 gönderiyle adım atmışsın blog alemine..
    bundan sonra da çok güzel paylaşımların olacağından hiç şüphem yok...
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ohhh tembel değilsin canım ne Laramızı hedef göster ne de kendini suçla:)) Şu aralar daha güzel dünya tatlısı meşguliyetin var hem biz bekleriz, o minik ellerinde yanında çalışacağı, resimler çizeceği,hamur yoğuracağı, boncuklar dizeceği günleri...Nice yıllara inşallah... Gümbür gümbür 2 kişinin paylaştığı bir bloga dönüşecek günler uzak değil elbet:)) Şu yorumu yazarken aklıma Bilge ve Annesi geliyor, eee sende blogu kaptırır mısın acaba?
    Ve az önce bloğuma yazdım yorum olarak Ülkerciğim, burnunu aynı cama dayayıp aynı yöne bakıyorsak birbirimizi bulmamız böyle güzel dostlukları, yaptığımız işleri paylaşırken gerçek hayatlarımıza taşımamız çok keyifli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah o günleri de görücez Fiamma' cım. Ben yeter ki blogumu kaptırayım, canım feda ayrı :)

      Sil
  3. "Cebimdeki Renkler" seni ilk Yelizde gördüm, (aa dur bak dün avmye gittik , yemek alanında sol tarafımda Günün Çorbası yazıyor bir daha baktım, okuduğumu algılamaya çalışıyorum hayretle, niye yazı şekli değişmiş diye, valla ve billa !!!! aman beee oldum, bu bildiğin günün çorbası,burası avm, yemek alanı, adam istediği fontta yazar :P....)

    Çok ilgimi çekmişti, ifade etmek istediğimi senin yorumunda okumak...İyi ki bulduk birbirimizi, iyi ki yazmaya başlamışsın canımsın Renk'im...Yeteneklim...

    Lara'lı postlar bekliyoruz alooo, 13 günde bir yaz ama yaz...

    Yıldönümün kutlu olsun Renk'im...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alemsin Nil :) Günün çorbası hala keyifle takibimde. Bayılıyorum Yeliz' in anlatımına. Çok sağol, iyi ki tanıdım seni iyi ki :)

      Sil
  4. İyi ki başlamış Cebimdeki Renkler. Tanışmamız çok öncelere dayanmıyor ama, blog aleminin bana kazandırdığı nadide dostlardansın Ülkerim.

    Hobili anne bloğu günlerine dönersin be canım? evelallah alası olursun. Sadece Laram biraz büyüsün , o zaman görürüz hobinin de, DIY ın da kralını.

    Nice yıllara , hep birlikte inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nilhan' cım, geç oldu ama tam oldu dimi :) Bakalım Lara da sevecek mi ıvır zıvır projelerini :) Nice yıllara hep birlikte amiiin :)

      Sil
  5. Geç tanıştık seninle ama olsun iyi ki de tanıdığım dediğim kişilerden-bloglardan birisin.Daha nice güzel paylaşımların olur inşallah senelerce..Nil'e katılıyorum Lara'lı postları bende sabırsızlıkla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayla' cım çooook sağol. Yazı konusunda yazın daha da tembelleşiyor insan. Sıcaklardan :)

      Sil
  6. Nice yıllara...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Noblesse anlamadım spam filtresine takılmış yorumun, bugün farkettim, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. ne çabuk geçmiş:)
    çok şeyler oldu senin sçından:)
    iyi ki açmışsın bloğunu, tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Hypo, hepimiz adına çook şey oldu aslında ama hep iyi şeyler olsun dilerim hepimiz için. Çok teşekkür ederim sen de iyi ki açmışsın blogunu :)

      Sil
  8. Beni yorumsuz bırakmayan, kendisine yorum yazmadığımda "bana darıldın mı" diye endişe edip mesajlar yazan tatlı hatun, iyi ki varsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee sen ilk izlemeye başladığım bloggersın Banu abla, senden ilham almışlığım çoktur benim, olsun o kadar dimi :) İyi ki tanımışım seni :)

      Sil
  9. sanırım blogu açtığın günden beri takipçinim:) ve buraya her geldiğimde yüzüm gülüyor, keyifleniyorum:) bir senede ne çok şey yaşanıyor.. hobi blogu, anne blogu hobisi olan anne blogu.. hep blog yazarı olarak hayatımızda olmanı isterim:) nice yaşlara:) Lara'yı öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ecer, çok teşekkür ederim, sen de çok ilham aldığım çalışmalarını gıptayla takip ettiğim hobili annelerdensin :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Yazılarını okumayı seviyorum, paylaşımlarını, DIY'larını seviyorum...
    Nice yıllara Cebimdeki Renkler:)
    Lara'yı ve seni öperim, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Peri, sen de ilk takip ettiğim ilham kaynağım bloggerlardansın. Çok teşekkür ederim beni yine yalnız bırakmadığın için. :)

      Sil
  11. Canım benim, sen kim tembellik kim? evi dört kez silen ben miyim :)
    nice seneleri olsun blogunun ama en önemlisi hep mutluluk dolu olsun tüm satırların. Ben hobi blogunu da seviyordum ama ağırlıklı olarak anne bloguna dönmesinden fazlasıyla memnunum :)
    iyi ki burdasın, iyi ki varsın ve iyi ki karşıma çıktın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra' cım :) 4 değil, 2 kez; bir deterjanlı bir duru su ile :)) Bence de iyi ki anne blogu oldum ama hobili anne blogu olunca daha da iyi olacak yine de :) Çok sağol, iyi ki iyi ki iyi ki :))

      Sil
  12. ha ha ha çok sempatik bir yıl dönümü yazısı olmuş geleceğin hobili annesinden. laralı blogu kutluyoruz hayırr larayı kutluyorum bana ne. :) yıldönümü için gidip larayı öp uykusunda işte benim için.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana artık mimmatik diyeceğim kendime de mimsavar :)

      Sil
    2. mimsavar tamam ama larayı öpmeyi unutmaaaa benim için. koklamayı da.
      :)

      Sil
  13. Ne güzel oldu işte, Lara ile birlikte bloğun daha da şenlenecek, ne şahene keşifler yapacaksın.
    Nice yıllar Ülker'cim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Semi' cim Lara için şükretmediğim bir an bile yok zaten :) Çok teşekkür ederim.

      Sil
  14. Nie yıllara. Bir ara Lara'ya kaptırdın bloğu. Bence ortaklaşa kullanın. İkinizin yazısıda çok güzel. Özletmeyin kendinizi. Nice senelere birlikte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, sağolun :) Blogum Lara' ya feda olsun ama en güzeli ortaklaşa kullanmak haklısınız :)

      Sil
  15. Öpüyorum sizi ve Lara'yı.Hep hayatımızda olun olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülden Hanım, sağolun :)

      Sil
  16. Hayırlı olsun yıldönümün. Belki de bloga sıradan şeyler yazmamak için ara veriyoruz. Oysa ne kadar sıradan olursa olsun haberleşmemekten, susmaktan çok daha iyidir. Çünkü şahsen ben, arkadaşlarımı göremediğim zaman panik yapıyorum. Bir şey mi oldu? Zor durumda mı? filan gibi. Oysa bir küçük haber, tek satırlık bir yazı, haftada 1 bile olsa yürek ferahlatır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın Gülsüm abla, bu da anlatılır mı şimdi deyip geçiyoruz, günler de geçiyor.

      Sil
  17. Şimdi sen birinci yılım deyince bende baktım ve benimde birinci yılımmış Rengim :) bir yıl, koskoca bir yıl geçip gitmiş.

    Annelik her şeyin önünde, geri kalanlar onu takip ediyor dimi :) Sen ne yaparsan yap ben hep okuyup, izlicem zaten o değişmez.

    Öpüyorum seni ve Lara'mı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz seninle aynı dönem mi başlamışız Aslı' cım benden daha kıdemli blogger olduğunu zannediyordum :) Siz iyisiniz değil mi? Öperim Lara' yı senin için de...

      Sil
  18. :))hayırlı olsun ve devam etsin yıldönümleri..

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...