Counter

10 Eylül 2011 Cumartesi

Nihayet Uzuuuun Rehavet Döneminin Sonu (umarım)

Eylül geldi sonunda. Antalya hala serinlemedi ama olsun, artık umudum var :) Elbet serinleyecek. En azından akşamları hafif serin bir esinti olabiliyor kimi zaman.

Üstelik vitrinlerde kışlıklar gözükmeye başladı, adamların bir bildiği var ki kazaklar, süveterler, çizmeler satışa çıktı değil mi?  Ayrıca bazen haber bültenlerinde bazı bölgelerde yağmur bulutları filan da görüyorum. Evet sanırım yaz bitiyor. Şükürler olsun Allahım :))

Yani şu psikolojiden çıkmanın zamanı gelmiştir benim için.




Bu nedenle bir kaç gündür kitap okumaya zaman zaman ara verip birşeyler yapmaya başlasam mı artık düşünceleri içinde yapılacaklar listelerine geri dönerken dün birden bire bu çerçeveyi yapmayı düşünürken yakaladım kendimi. Bu düşünceyi yakalar yakalamaz da hemen ayaklandım. Geçer filan bir anda, yine rehavet galip gelir ve der ki "amaan boşver şimdi, şu kitabı da bitir de sonra başlarsın el işlerine, ayrıca izlenecek filmler de bitmedi ki daha, dur sen dur...  " 

Hemen ayaklandım.

Bu arada sevgili Garfield ve konu ile çok alakalı şu karikatürü de paylaşmadan geçmeyeyim. Tam yeridir :


Gelelim çerçeveye. Bir zamandır çerçevesiz ve hiç bir albüme de sığamamış büyüklükteki bu fotoğrafçık, yalnız başına yatak odasındaki bir komidinin üstünde durmakta idi. İşte dün sabah o fotoğrafa çerçeve yapmak fikri idi beni ayaklandıran. Ama tabi ki bebeklere yaptığım cici bici polar çerçevelerden yapmak istemedim çünkü pek de ciddi bir fotoğraf idi bu, olmazdı öyle. Ortama uysun diye kahve ve krem tonları içinde biraz ağırbaşlı bir konsept oluşturmak gerekli idi.  

Ve işte böyle bir çerçeve çıktı ortaya, aman aman bir çalışma değil ama rehaveti yenmeme vesile oldu ya önemli benim için. Umarım devamı gelir artık çalışmaların.

Bu çalışma rehavet sürecinde beni dürten, tatlı yorumları ile yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ithafen paylaşılmıştır. Sağolun, varolun :) 











12 yorum:

  1. eski bir çin ata sözü vardır "bin millik yol tek bir adımla başlar" rehavetten sonra ilk adım çok şık olmuş.renk uyumu çok iyi.ellerinize sağlık.ve biliyorum ki bu rehavet dönemi yüklendiniz,şarj oldunuz süper maharetlerle ,projelerle geliyorsunuz.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bak demedim mi ben sana bir başla arkası gelir diye:))) ellerine sağlık çok güzel olmuş, benimde yenileyeceğim çerçeveler var daha el atamadım onlara, boya işleri geriyor benim minik balkonda acaba ben de mi kumaşa kaysam:)))
    Sıcakların azalmasından bende mutluyum lakin yağmur yağmasın daha:(

    YanıtlaSil
  3. Kumaşla çerçeve fikrini çok sevdim, çok da şık ve ağırbaşlı olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Sıcaklar yavaş yavaş tükeniyor artık. Özellikle bu gece İstanbul pek bir serin :) Kitaplar ve filmlerden biraz sıyrılma vaktimiz geldi Rengim :)

    Sen iyi bir başlangıç yapmışsın, gerçekten çok güzel bir çerçeve olmuş. Hem rengi, hem dokusu çok hoş..Ellerine saglık :)

    YanıtlaSil
  5. çok düzgün çalışmışsın, kusursuz ve "aman aman" bir çalışma...

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık. Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Alanay, çok teşekkür ederim. Ne kadar incesin. Hiç yalnız bırakmıyorsun ve daima motive ediyorsun. Sağol...

    Fiamma' cım çok sağol, zaten senin motivasyonun da çok etkili. Bu çalışmada senin de etkin var biliyorsun. Ben çerçeveleri mukavva ve kumaştan yapıyorum ama eski çerçeveleri kaplamak da iyi fikir ve çok pratik ayrıca da orjinal, sen de yap :)

    Nihal Hanım, çok teşekkür ederim. Diğer cicili bicili çerçevelerimi de görün lütfen,

    Aslı' cım çok teşekkür ederim. Burada sırtımıza şal alacağımız geceleri hasretle bekliyorum :) Ufak ufak başladım işte ucundan bakalım diğer çalışma ne zaman gelecek :)) Şu meraklıları bitiremedim daha, aklım biraz da onda bu arada.

    Sevgili Nesliname çok teşekkür ederim.

    Noblesse' im çok tatlısın, sağol, o senin güzel bakışın aslında :) "Aman aman " :)))

    Projecim, çantacım çooook teşekkür ederim. Şimal' in okul hazırlıkları bitsin sen de dön sahalara :))

    YanıtlaSil
  8. Eveet, güzel üretimlere başlıyorsunuz demek. Hepimiz rehavet içindeydik. Baharla açılacağız inşallah. Ben, oturduğum yerden yapılacak ıvır zıvıla uğraşıyorum hep:)) Bayılmayın ama boncuğu da ben yaptım:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Nedret hanım tekrar hoşgeldiniz, evet yavaş yavaş açılıyoruz baharla inşallah. Bu arada sizin boncuklar gerçekten inanılmaz :) Tekrar fikrinize, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. çok güzelmiş hakkaten,devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler otuzundansonra, ben de sizi tekrar beklerim.

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...