Counter

12 Aralık 2011 Pazartesi

Yarı mamul battaniye :)

Neden yarı mamul, çünkü kendimce en önemli kısmını, süsleme olayını bitirdim. Hala yarı mamul çünkü daha arkasına kumaş geçirilip kenarlarına da biye yapılacak. Neden hala yapılmadı bunlar kadın? derseniz mazeretim var elbet. Şöyle ki: Uygun kumaşım yok. E alaydın derseniz ona da cevabım var. Alıcaktım ama annem dedi ki ben geliyorum bir haftaya (muhtemelen 19 Aralık), elimde de nefis bir kumaş var ona uygun, getireyim bir bak beğenmezsen yine alırsın. Tamam dedim söz dinledim fena mı ettim :)

Hele bir gelsin, bakalım bizim battaniye haftaya mı bitecek, ben kumaşı beğenmeyip kumaşçıya gidip yenisini alınca mı? Ama çok sürünmez artık yıl içinde biter çünkü sürünme nedeni kararsızlıktı biliyorsunuz, bilemedim nasıl süsleyeceğimi... Karar verdim, bitirdim.

İşte battaniyenin süslenmişi :









Gerçekten içime sindi, sizin başka bir öneriniz var mı, yoksa çok mu güzel olmuş :)) 

42 yorum:

  1. bayıldım ama çok ciciii olmuş buuu^^...bence eksiği yok fazlası var...aşırı şirin ihihi^^

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş,kim sahip olacaksa,sağlıkla mutlulukla kullansın:) Ayrıca,aferin anne sözü dinleyen kadınları pek severim:)))

    YanıtlaSil
  3. canım çok güzel olmuş gerçekten bayıldım :) ekstra bişey yapmanada gerek yok bence bu hali hem süslü hem sade çok hoş olmuş yaaaa ..ellerine emeğine sağlık güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bekledigimden çok daha güzel olmuş. Aplike yaptıgın kuşların şekerligi, seçtigin renkler, ne diyeyim Rengim, bayıldım :)

    Bişey sorucam baktım ama makinedemi yaptın aplikeleri?

    Ya çok begendim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Çok cici olmuş, kuşlar hele çok şirinler, ama daha yorganlama yapacaksın değil mi, her parça pufuduk pufuduk olacak yani, o zaman çoook çoook şeker olacak :)

    YanıtlaSil
  6. çok çok şirin ellerinize sağlık tam bitmiş halini bekliyorum merakla:)

    YanıtlaSil
  7. Yanlış algılamadıysam polar kumaştan gaaliba. Ama harika olmuş. Cıvıl cıvıl ellerine sağlık. Bitince tamamını görmeyi merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ba-yıl-dım:)) Harika olmuş, kim derdiki o parcuk purcuklar bir araya gelsin böyle güzellik olsun. İyi günlerde kullan anneciğinin getireceği kumaşı bekle bence de:)) Bu zaten ekstra olmuş birşey katma başka:)

    YanıtlaSil
  9. işte bu rengimmmmm hemde kuşluuu üzerime örtesim geldi bunu:)) balka hiç bir önerim yok çok çok güzel olmuşş kuşu kalıp mı çıkardın rengim biraz anlatırmısın birde yerleşim çok güzel kuşlar ahenkle oturmuş yerlerine:))

    YanıtlaSil
  10. Benc de böyle çok güzel olmuş. Renkler çok uyumlu, kuşlarda çok yakışmış battaniyeye..

    YanıtlaSil
  11. Güzel, harika görünüyor. Polar değil mi? İşin çoğu bitmiş zaten. Biye olayı da bitince sizi ısıtmaya hazırdır:)

    YanıtlaSil
  12. Günaydın kıslar :) Pek mutlu olsun, ziyadesiyle de şımardım. Herkesler beğenmiş :) YAŞASIN !!!

    Sevgili çılgın Valki, çok sağol, sen de çok şirinsin :)

    Nil' im, çok sağol, dilerim sağlıkla, mutlulukla kullanır gerçekten :)) Ben accaip anne sözü dinlerim; bir kere dinlemedim hayatımın hatasını yaptım göz göre göre, öyle denk geldi :P artık doğru mu yanlış mı diye sorgulamam bile :))


    Huzur' cum, çok sağol. Acaba küçük bir kaç kuş da mı yerleştirsem demiştim ama karışacaktı gerçekten, böyle bırakacağım süs işini, haklısın.


    Aslı' cım ben de böyle beklemiyordum inan. Lavanta keselerini yaparken, süsleme için blogları dolaşmaya da devam ediyordum ilham versin diye sonra nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama sanırım Tiryaki Hobi idi bu kuşu gördüm ve tabi yaaa diye bir çığlık attım. Gerisi geldi.Çok sağol şekercim. Benim hala makinem yok ki. Annemler gelirken getirelim mi diye sordular ben de sakın dedim, otobüsle gelmez makine, yük etmeyin kendinize, bana da gelmek için bahane olur :) Çok sağol tekrar.


    Banu ablacım, şimdi bunun arkasına sanırım pazen diye tabir edilen kumaştan geçirilecek, kenarları da biye işte. Yorganlama derken sen içine elyaf da koy diyorsun dimi. Aslında süper fikirmiş. Elyafı koyup dikiş yerlerinden ayrıca tekrar mı dikmek lazım üstten üstten. Yorganlama bu demek dimi.Tamam o zaman. :))


    Örgü çantam, çok teşekkür ederim, sağolun.


    Dilek Hanım' cım, evet polar, çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için. İnşallah bir kaç haftaya biter :)


    Fiamma' cım, sağol sağol sağol :) Bekliyorum bakalım, aşureyi de annemle yapıcaz, kumaşı da getirecek. Kadın çalışmaya geliyor korkarım :) Annelik istifa edilemeyen tek görev zaten dimi :)


    Mavi' cim, tastamam diyorsun yani :) Çok sağol. Kuşu çizdim ve kestim önce kağıttan evet kalıp, sonra da poların üzerine koyup kestim. Bir polar kestikten sonra gerisi üst üste kolayca kesiliyor zaten. Beğenmene çok sevindim.


    Nazan Hanım' cım, çok teşekkür ederim, sağolun :))


    Sevgili Semi, çok teşekkür ederim Banu abla' yı dinleyip elyaf da sokacağım işin içine sanırım. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

    YanıtlaSil
  13. Cebimdeki renklerciğim:) benim de içime sindi:))
    Çok güzel olmuş, bence en önemli kısmı süsleme, zaten onu da halletmişsin, bitmiş sayılır, eline sağlık..

    YanıtlaSil
  14. Yorganlama rasına elyaf koyduktan sonra dikişle desenleme, benim tabirimle puflatma oluyor :)) Araya iki kat tabaka elyaftan koyup dikiş yerlerinden geçersem bence çok cici olur, daha bir ortaya çıkar :)

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Elişi Defteri çok teşekkür ederim :)


    Banu abla' cım tamam anlaşıldı. Aynen öyle yapacağımdır. Biter bitmez paylaşırım yine :)

    YanıtlaSil
  16. çok güzelden öte harika olmuş bence:)

    YanıtlaSil
  17. Diyecek tek şey;Harika olmuş,ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  18. Sevgili Okuyan, çok teşekkür ederim :))

    Baykuş gözüyle, sizi görünce de çok mutlu oluyorum sayfamda, sağolun :))

    YanıtlaSil
  19. aaa kaçırmışım bu yazıyııı:) ellerinize sağlık, ne güzel düşünmüşsünüz parça polarlarla. Kuşlar, aplikeler, renkler.. çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  20. merhaba izleyiciniz oldum sizde bnm olurmusunuz:))
    http://hayatreceli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Ecer, senin aplikelerinin yanında çok basit ama beğenmene sevindim, çok sağol :))

    Reçelim, hoşgeldiniz,

    YanıtlaSil
  22. çok hoş olmuş.Son halini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  23. Çok teşekkür ederim Rahelfer, sanırım ay sonuna dek biter (umarım) :)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba harika olmuş ellerine sağlık bencede içine elyaf koyup yorganlama yaparsan eşşiz bir battaniyen olacaktır Mutlu sağlıklı günlerde kullanman dileği ile Sevgiler

    YanıtlaSil
  25. Çok teşekkür ederim Serap Hanım, elyaf almam ve annemi beklemem lazım arkasının kumaşı için. Ben de sabırsızlanıyorum inanın :))

    YanıtlaSil
  26. uzun zamandan sonra marifete gireyim dedim ama olmadı :) yorum yazdım sana kısa birşey ama takıldı gene olmadı :) geldim bende has mı has blogundan güzel güzel yorum yazamaya...

    ellerine kollarına sağlıkk!! ben çok beğendim.. süper olmuş....

    YanıtlaSil
  27. İsabet olmuş Nilgün' cüm, seni yorumlarda görmemiştim ne zamandır, mutlu oldum :) Beğenmene ayrıca çok sevindim.

    YanıtlaSil
  28. Sevgili cebimdeki renkler;)
    Bakin bu kuslar gibi mesela.. Siz anladiniz ne demek istedigi mi;)

    YanıtlaSil
  29. Evet evet süper tastamam anladım :) Hatta bir sürü yapıp alternatifli kullanılması taraftarıyım (heyecan yaptım valla).

    YanıtlaSil
  30. güzel ne demek yahu şahane olmuş müthişş... renkler kuşlar cıvıl cıvıl bayıldım. ellerine sağlık.

    Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil
  31. Çok teşekkür ederim Sevgili Leyla :)

    YanıtlaSil
  32. ben pek anlamam ama görünüşü çok güzel.
    bir uğrayayım dedim:)

    YanıtlaSil
  33. biraz fazla güzel olmuş. azıcık bozun bunu :) 10marifet'te de söyledim zaten çok beğendiğimi. elinize sağlık. shane.

    YanıtlaSil
  34. Sevgili Hypo, ne iyi ettiniz, hoşgeldiniz. Uğrayın ara sıra mesele anlamak değil zaten, gözünüze güzel görünüyorsa desteklemek, çok teşekkür ederim.

    Sevgili Shane, hoşgeldiniz, çok şekersiniz yahu :) Siz merak etmeyin ufak tefek kusurları vardır onun. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  35. renklerin uyumu harika çok güzel olmuş ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  36. başka öneriye ne gerek! süper olmuş.zaten tüm güzel sözler söylenmiş.bayıldım doğrusu.ellerin dert görmesin.çook beğendim.

    YanıtlaSil
  37. Ne incesin Dolunay' cım, tek tek dolaşıp herkese iyiyim buradayım mesajı veriyorsun canım benim. Çok sağol, Allah sana başka dert göstermesin... Çok sağol.

    YanıtlaSil
  38. Böyle çekip üstüme kıvrılıp uyuyasım geldi. Şipşirin, çok güzel olmuş tabii.

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...