Counter

16 Ocak 2012 Pazartesi

Ben bunu yine sökerim bence...

Battaganı iftiharla sundum ama bu sefer kazın ayağı öyle değil. 

Şu dut ip kabusu... Hani paspas diye ördüğüm... Kabusu dedim çünkü benim bu ipi kaçıncı söküşüm artık bilmiyorum... Bir süre önce bu örüp-sökme döngüsünden sıkılmış olacağım ki kaldırmışım işte, çok mu lazımdı onu dolapta bulup "amanın pek de çirkinmiş, kullanılmıyor da e ben bunu yeniden öreyim" işgüzarlığı içinde tekrar iş edinmem ve tekrar sökmem... Ne oldu, yine kaldıracağım sonra yine unutup aylar sonra aynı döngüye yine gireceğim. Atsam da kurtulsam, atamam da... 

Ben bu ipi sevmemişim meğer, örmesi neyse de bitirmesi pek çileliymiş, bana göre değilmiş meğer... Neyse uzatmayalım, hiç de güzel olmuş filan demeyin, geçmiş olsun deyin ben anlarım. Az fotoğraf koyuyorum hem de gece çekimi, gündüz görselinden ne hayır gördüm ki gecesinden göreyim, farketmez dedim koydum onları da... 

Yamuk yumuk şekilsiz... 





O zaman neden paylaşıyorsun da diyebilirsiniz ki haklısınız ama yaptım bitti demeden olmazdı biliyorsunuz. Ben yaptım ama o olmadı :) Kabahat bende mi şimdi? 

Bugün sinemaya gittim bir de, Kurtuluş Son Durak. Beklentim mi çok yüksekti, film mi çok basitti bilemedim ama sevmedim. Olmamış. Kadro mükemmel, oyuncular tam yerlerinde,  konu da fena değil ama çok basit olmuş işte... Ne güldüm, ne üzüldüm, ne heyecanlandım, ne sevindim, hiç hislenmeden film izlenir mi, izledim. 


Son olarak okuduğumdan bahsettiğim kitabı dün bütün gün okuyup gece yarısını geçerken bitirdim. İşte o harika idi. 


Yani ben negatif bir günümde değilim, inanın. Kitap müthiş bir finalle bitti onu çok beğendim. 


Şimdi eşimin kahverengi boyunluğunu bitirmeye odaklandım, bir de şu yastığı ele alayım artık. 


Daha çok iş var biliyorsunuz. Bu arada Semi' nin çekilişinde bistro önlüğünü kazandığımı bilmeyen kaldı mı :) Bu yüzden hala çok mutluyum. 

Sevgiler...   


54 yorum:

  1. battaniye için geçmiş olsun;hediye için tebrik ederim:)))
    benim daha ömrü hayaımda sökmeden ördüğüm tek bir parça bişey yoktur,yalnız değilsiniz:)

    YanıtlaSil
  2. Cekilisi duymamistim.. Gördün mü... Iyi ki yazdin..kutlarim..biliyosun ben elimi ayagimi cektim..;))))
    Dut ipi tanimiyorum.. Dokusu nedir bilmiyorum..paspas olur mu acaba ondan..
    Ayaklarin altina alip cignersen her seferinde kendini iyi hissedersin;)))

    Yada sen bunu yuvarla icini elyaf doldur al sana minder..
    Ya da yastik.. Uclarini da iki yandan kurdela.. Cam sekerleme gibi..
    Ama dedigim gibi..ipin dokusu nedir önemli..
    Renkler komik bir mindere uygun..
    Yada kapinin önüne rüzgar endelleyici yap..
    Hos sen de benim gibi ayak altinda seylerden hoslanmiyorsun..
    Aklima baska irsey gelise yazarim.. Calistirayim biraz carklari;)))

    YanıtlaSil
  3. ah canım olsun beğenmediysen sök gitsin sökülmüyorsa at gitsin hayat bazen deneme yanılmadır ...:)

    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. canım benim yaa sana gecmiş olsun demeyim ben,emek verip örmüşsün,sökmeside bir mesele bu ipi Nar cicegi arkadaşımın dediği ğibi ikiye katla onun ölcülerinde iç astar dikip elyaf doldur al sana minder.oturmasıda ne ğüzel olur yumuşacık.
    sevğiler.kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  5. Darılma ama ben beğendim bunu. Renkleri çok güzel bir kere. Kanapenin bir köşesine katlayıp koymalısın, odaya sıcaklık katar : )

    YanıtlaSil
  6. İp aynı marka da olsa farklı renkler arasında kalınlık farkı oluyor. Bir değil, iki değil. Senelerdir örerim, senelerdir başıma gelir. Bu yüzden mümkün olduğunca az renk kullanmalı. Hadi rengarenk istedin, kare kare değil, sıra sıra örersen sanırım daha az yamuk olur. Yine de kenarlarının bitirme işini kalın ve dut olmayan bir iple tamamlamanı öneriyorum. Garanti vermiyorum neme lazım:) Bir de eğer daha önce paspası kullanmadıysan, yani tamam örülmüştür, sökülmüştür, bir daha örülmüş ve sökülmüştür dert değil, büyükçe birşeye benziyor, bebek bahtaniyesi oluversin. Paspas olacak diye hakkında hadis yok ya:)

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun o zaman.
    :)))
    güldürdün valla.
    :))
    kurtuluş son durak hafif ve eğlenceli sayılırdı bee.
    :))
    sinemadan çıkmadığına göre sıkılmamışsın izlemişsin bak.
    :)
    hımm gerilim seviyorsun sevdim.
    :)
    bugün de gerilim yazmıştım. film ama.
    :)

    YanıtlaSil
  8. Seni çok iyi anlıyorum, bu iplerden ördüğüm bebek battaniyesi hala bekliyor.Söksem işe yaramaz, kenarlarını nasıl yaparım diye düşünmekteyim hala.Seninki benimkine göre daha düzgün Rengim.Bence arkadaşların dediği gibi altına ince elyaf koyup, yanına renkli bir kumaşla kenar geçebilirsin.Sana yazarken bendekininde kenarına kumaşla geçebileceğim geldi.Bize kolay gelsin artık..

    YanıtlaSil
  9. lütfen ne olur sökme, güzel demeyin diyorsun ama güzeeeellll.Etrafına tığla bir iki desen geçsen bak nasıl toparlanır, ne güzel bebek battaniyesi olur.

    YanıtlaSil
  10. bence de güzel.renkler uyumlu,şirin,yumuşacıktır da...daha ne olsun...bence de bebek battaniyesine çevirebilirsin,hala yamuk yumuk diye üzülüyorsan,altına incecik pazenden bir astar dikebilirsin,polar da olabilir...
    yok ben artık bununla uğraşmam diyorsan,ser o zaman bir kapının önüne ya da banyoya,paspas olarak sürdürsün ömrünü...

    YanıtlaSil
  11. canım olmamış günündesin belli:) güldüm haline ki ben de de sık sık olur böyle günler özellikle örgüde sökme aşaması tam kabustur, bu yüzden pek sevemiyorum örmeyi. Dur bakalım yarın ola hayır ola. Benim gözüme düzgün gözüküyor. kenarlarına bir şey geçsen tığla daha da toparlar. Olmadı katla ortadan 2 ye balkona minder yap, üzerlerine de bir iki çiçek falan ekle yumuş yumuş belli olmaz yamukluğu içine elyaf girince bir de düz bir yünle siyah gibi renklerin aralarına çarpılar yapabilirsin iri iri o da güzel gösterir.

    YanıtlaSil
  12. o kadar uğraşmışsın emek vermişsin öyle kötü de olmamış bence ellerine sağlık... belki dedikleri gibi mindere çevirebilirsin...
    hediyeni iyi günlerde kullan... sana çıkmasına çok sevindim...

    YanıtlaSil
  13. Böyle bir ipte bende vardı. Ay kardeş at da kurtul valla... Tam beş kez ben ördüm,söktüm.Annem 3 yıl sonra evime geldi nereden geçirdiyse eline geçirmiş bunu ne biçim örmüşsün deyip başına geçti.Anne ben hepsini denedim ince-kalın şiş farketmiyor dediysem de dinlemedi.7 günde 3 kezde O ördü söktü,yılmadı aldı götürdü.En sonunda (artık kaç sefer daha...) pes edip,''geri göndereyim mi?'' diye aramış.Ay anne kargo parasına yazık at gitsin dedim.Atmamış içine başka bir ip katıp yeniden örmüş.Son gittiğimde gördüm.Dış bahçe de bahçe paspası olmuş.Hala çamurun içinde neresinden çekersen orası oynuyor...

    YanıtlaSil
  14. Annem de örer, beğenmezse hiç üşenmez söker. İçine sinene kadar. Normal yani.
    Ben bazen dikerken bir türlü istediğim düzgünlükte olmaz, sökerim.
    İnsanın her işi düzgün olmuyor, kabul etmek lazım. Ben bazen günümde olmuyorum mesela, elimden atıyorum işi:)
    Filmi henüz izlemedim, izlemek istiyorum ama. Bakalım ben beğenecek miyim?

    YanıtlaSil
  15. Ahh be güzelim sen baştan yormuşsun kendini bazı iplerle herşey örülmüyor bu ipler daha çok atkı ve berelerde iyi oluyor sen kendini çok yormuşsun ama bu kadar uğraştın madem minder fikri hiç fena değil.
    eğerki minder yapmak istersen öncesinde siyah iple birleşme kısımlarına çarpı dikişi yap elinde havası çok değişecek:)

    YanıtlaSil
  16. Noblesseme aynen katıldım, sökme, emeğine yazık, tv karşısında otururken al dizlerine sıcacık, ne güzel olur:)

    YanıtlaSil
  17. Rengim şimdi sen olmadı, hiç güzel demeyin diyorsun :) ama ben burdan baktıgımda güzel geliyor. Hani yanılmıyorsam sen demiştin? ilk önce ben begenmeliyim, benim içime sinmeli diye..Ama tüm söylediklerine ragmen çok hoş duruyor bilmiyorum :))

    Filme gitmişsin ne güzel, bu film hakkında herkes orta karar..

    YanıtlaSil
  18. Bu arada yazmadan çıkmışım, kafa dagınık :(

    Çekilişi bilmiyordum, şimdi baktım ve sana çıkmasına çok sevindimm :) mutlulukla kullan Rengim :)

    YanıtlaSil
  19. şimdi o şey bana çıksaydı!
    arkadaşlar;
    -ne kazandın?
    -biströ önlük
    -güle güle kullan gardaş!

    her şey de bir hayır varmış:)

    YanıtlaSil
  20. sökmeyin bence o kadar emek, bir iki süslemeyle kullanılmaz mı?

    YanıtlaSil
  21. cnmm ne kadar güzel degerlendiridn ama senin gözüne çok boş göründü biliyorum bi iki aplike kuş çiçek yaptın mı tamamdır :))
    sendeki sabırı çok taktir ediyorum cnm :) sadece önlük mü kazandın cnm kuşlar peki kuşlar noldu hala şansımız var mı yani:D:D

    YanıtlaSil
  22. ay sen ne kadar geç yanıt veriyorsun ki. :)

    YanıtlaSil
  23. Can arkadaşlarım, ne güzel moral veriyorsunuz ve çözümler öneriyorsunuz ama zerre kadar içimden gelmiyor elime almak artık. İpe mi küstüm ne? Tamam atmayıp, sökmeyip, biraz beklemem lazım; unutayım da sonra alayım elime… Gerçi yapılacaklar listesinde durması da can sıkıcı ama… Bakalım bakalım…


    Sevgili Deren, siz yorumunuzu yazdığınızda sanırım ben bu garibanın paspas olduğunu ifade etmemişim yazıda. Yani bir önceki yazımda vardı ne olduğu, yazıyı yayınladıktan sonra farkedip düzelttim yani bu hilkat garibesi aslında bir paspas en azından olmalı idi… Derdime ortak olduğunuz için sağolun varolun :)


    Nar çiçeğim, dut ip bildiğimiz ipin üzerine belli aralıklarla belli büyüklükte dut şeklinde topaklar sıralanmış ucube bir ip işte. Çirkin… Bilmiyorsan ne güzel, bilmemeye devam et. Sen yorumunu yazdığında da ben paspas lafı etmemişim henüz yazı içinde o nedenle sen de paspas yap demişsin. Minder olabilir aslında, çok şekersin sen sağol, tüm önerilerin için.


    Reçelim, sağol desteğin için, şu at gitsin olayına ben bir türlü adapte olamadım, atamıyorum, bunu da öğrenince kendimi tebrik edicem ayrıca :)


    Sevgili Halime, çok sağol. Bu gidişle bu ucube minder olacak da bakalım ne zaman nasıl, neresi için :)


    Sevgili Ehlikeyf, renkleri güzel haklısın, açık halini sevmedim ama katlanmış halde olabilir tabi, çok teşekkür ederim.


    Nurten Hanım, aslında kalınlıkları aynı gibi aslında ama işte bitirme işinde ve kenarları dönerken zorlandım. Şeritler halinde ördüm ve birleştirdim daha önceki hali çizgi çizgi idi ama onu da beğenmedim ki… Aklıma gelse idi bitirme işini normal bir ipe geçip yapardım aslındllanamadım ben bu pasa iyi fikir ama gelmedi aklıma. Hiç kupası hep dolap bekledi. Küçük de saylmaz hani, yaklaşık 80x100 gibi ama bebek battaniyesi için de pek çirkin. Çok teşekkür ederim sağolun önerileriniz için.


    Deep, ben beğenemedim filmi, ki kadrodaki herkesi çok severim ama basit geldi işte, aslına bakarsan arada çıkmamak için de zorladım kendimi. Keşke Sümelanın Şifresine gideydim, gülerdim en azından dedim.
    Gerilim sevmiyorum aslında kitap için yaptıysan bu yorumu gerilimden ziyade polisiye diyebilirim. Ama gerilim filmi uzunca bir süredir izlemiyorum. Hayatta yeterince gerilim var zaten boşver.
    Cevaplarım geciktiği için özür dilerim ama hep bilgisayar başında değilim ki ben :)


    Nazan Hanım’ cım, demek bu ipten siz de şikayetçisiniz. Bende değil kabahat dimi, ip saçma. Kenarlarına kumaş geçmek iyi bir çözüm olabilir aslında ben de bir düşüneyim, ipe sinirim bir geçsin de. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.


    Noblesse’ ciğim, çok tatlısın sen yahu :) Ama güzeeeelll :) Kenarına kumaş mı geçirsem ya da minder mi yapsam gerçekten dedim…


    Sevgili Kpsszede, çok teşekkürler, yumuşak, güzel renkli ama ucube :) Bebek battaniyesi olarak hediye etmeye de utanırım ben onu. Banyoma bile sermem işte. (Kızgınım ya ipe :) )

    YanıtlaSil
  24. dut ipi hiiiç duymadım ben.. o yüzden ipte mi problem sende mi bilemedim :)) şaka şaka ucube denecek kadar da kötü olmamış ya.. yazın balkonuna falan serersin.. olmazmı.. altına bir kat kumaş.. güzel olur bence..

    YanıtlaSil
  25. Fiamma’ cım, özlemişim ben seni, Tülin abla ile berabersin diye düşündüm hiç taciz etmedim seni. Olmamış günüm değil aslında yahu, keyifliydim de ama filmi de sevmedim paspası da… Balkon sandalyelerine minder mi yapsam ki. Meşhur balkonum biraz daha renklensin.:) Siyah yünle çarpılamak da iyi fikirmiş. Sağolasın.


    Okuyan’ cım, evet emek ama sürekli gözümün önünde tutmak istemiyorum ben bu ucubeyi. Çok teşekkür ederim :)


    Hobby Dünyası, biz birbirimizi anladık işte değil mi :) Anneniz en güzelini yapmış. Ben de apartman girişine koysam mesela :) :) :)


    Semi’ cim, ben de sökmeye üşenmem aslında hiç, koca kazakları sökmüşlüğüm vardır, içime sinene kadar. Dediğim gibi ipe sinirim geçene kadar dolabın kuytu bir köşesinde unutacağım onu. Ta ki işsizlikten dolabı kurcalamaya başladığım bir güne dek. Film için haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum ama bana hitap etmedi işte. Bir de sen bak bakalım…


    Sevgili Örgü Çantam, ben bu ipi ne zaman ve ne için aldığımı bir hatırlasam :) Çarpı işi ve minder yorumları neticesinde sanırım bu iş çözülecek. Teşekkür ederim.


    Bahar’ cım, ben onu dizlerime alırsam iki gün sonra bir bakmışım, söküp yeniden örmeye başlamışım :)


    Aslı’ cım, evet haklısın sizin görüşlerinize önem vermediğimden değil ama benim içime sinmedi işte. Film konusunda gitmek isteyenleri etkilemek istemem ama hiç çarpıcı değildi ki, insna hiçbir şey hissetmez mi gerçekten izlerken. Thelma and Louise daha bir kadın filmiydi mesela, yani tabi kıyaslamamak lazım ama sanki TV filmi gibi olmuş işte, basit ele alınmış, yazık olmuş oyunculuklara gibi geldi bana.
    Önlüğümü de heyecanla bekliyorum, gelsin sizlere de gösteririm. Sağol Aslı’ cım.


    Ecer, ne kadar süslesem kendisi düzgün değil ki, sanırım minder yapıcam ben bunu.


    Mavi’ cim, çok teşekkür ederim. Evet sabrımı ben de takdir ederim. Ki çocukken beni hep sabırsız olmakla eleştirirdi annem babam. Sabırlıyım derim ben de hep, beklemeyi bilirim, zor da olsa.
    Çekiliş sonucu sanırım bir kişi belirlenip onun seçtiği ürün hediye edilecekti sadece. Kuşlar Semiye kadı galiba Mavi’ cim. Sen onları mı seçmiştin ?


    Sevgi’ cim, duymadıysan ne mutlu sana, bırak duyma zaten. İp gıcık bir ip, boşver… Çok teşekkür ederim.


    Bu arada Sevgili Hypo, nasıl oldu anlamadım, yorumun mailime ulaştı ama sayfamda yok. İlginç. İşte hediye de biliyor kime gideceğini. Ben güle bayıla kullanıcam şimdi onu. Üstelik söylediğim gibi kazandığım ilk hediye olduğu için de anlamı büyük. Bundan sonra hep kazanıcam gibi bir çıkarım yapabilir miyim ki abartıp :)

    YanıtlaSil
  26. sevgili dharma;
    yorumum denetleme bekliyorun yanın daki buton spam'a kaymıştır. bir oraya bak, lütfen orada daha çok vardır:)

    YanıtlaSil
  27. Bende yok ki öyle bir bölüm. Bana yazdığınız yorumlar denetimden geçmeden yayınlanıyor. Otomatik, ama spamlara takılmış. Şimdi kurtardım onu :) Teşekkürler tekrar.

    YanıtlaSil
  28. kendine haksızlık etme gayet güzel görünüyor ipin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama ipin şeklinden kaynaklanıyordur renkler güzel ellerine sağlık bana göre emek verilen herşey değerlidir ve sende buna çok emek vermişsin sevgiler

    YanıtlaSil
  29. tamam polisiye ben de severim.
    :)
    hiçbirimiz hep bilgisayar başında değiliz ki. ben de günde iki kez açabiliyorum bilgisayarı. genelde sabah ve akşam. hepimiz çalışıyoruz.:) benim de işlerim bilgisayar başında değil. tamam tamam affettim :):):)

    YanıtlaSil
  30. Gönül Hanım çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz.


    Deep, ben çalışmıyorum ki yani evde çalışıyorum işte biliyorsun, ıvır zıvır ama bilgisayarımı açınca da başından kalkamıyorum. Eğer evdeysem ki genelde evdeyim hep açık ama başına geçemiyorum, geçince de işe dönemiyorum. :)

    YanıtlaSil
  31. ha ha ha ha anladım. çok pis bişi bu bilgisayar denen şey.
    :)

    YanıtlaSil
  32. Bu örgü seni çok yormuş bence sen bunu yine kaldır bir köşeye bir süre gözün görmesin.ya da ihtiyacı olan bebeği olan birine hediye et.kenarını tığlayıp astar dikerek pekala kullanabilir.Tekrar söküpde kendine yeniden eziyet etme canısı.. sevgiler.

    YanıtlaSil
  33. Evet Deep aynen öyle. :)


    Sevgili Marifetane, çok teşekkür ederim. Anlaşılmak güzel şey :) Ben bu şeyi bir süreliğine dolaba kaldırıp sonrasında balkonumdaki sandalyelere minder yapıcam sanırsam :)

    YanıtlaSil
  34. Ülkerciğim battaniyen bence çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Valla ben pek bi beğendim renkler de çok güzeller. Sıcacık ve sağlıklı günlerde kullan inşallah. Öptüm seni kocman kocman.

    YanıtlaSil
  35. Bana olmamış gibi gelmedi, anlamadığımdan herhalde:))

    YanıtlaSil
  36. bir yorum bırakmıştım ama...
    sanırım olmadı,
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  37. bazan demiştim...
    insanın içine sinmiyor,bir şeyler dürtüyor...bu iş de bunlardan biri sanırım...
    ver birilerine kullansın:)
    sevgiler......

    YanıtlaSil
  38. Dilek Hanım çok teşekkür ederim. Paspas yapmaya niyetliydim aslında ama bazı arkadaşlarım battaniyeye çevir dediler. Ben yine de minder yapmaya niyetliyim :)


    Narince çok teşekkür ederim. Çok incesiniz, anlamadığınızdan değil yani :))


    Sevgili Cep aynası sizi yorumlarda görmek çok güzel. Bu aralar yorumlarımda bir sorun var sanırım bir kaç kez daha oldu bırakılan yorumun sayfada çıkmaması... Çok teşekkür ederim. Aslında verip kurtulmak en güzeli de vermeye de utanıyorum çünkü ben patavatsızca beğenmediğimi de belli ederim verirken çok ayıp olur :) Zaten atıcaktım siz alın gibi :))

    YanıtlaSil
  39. Aaa ben de duydum:))))şimdi:) Tebrik ederim:)

    battagana üzüldüm yahu, ben anlamam biliyorsun,bana güzel görünüyor ama madem demeyelimmiş, iyi demem:) geçmiş olsun diyeyim bak dedim.

    hadi ya filmden sen etkilenmediysen ben de etkilenmem gibi geldi (zaten gidemeyecektim bahanem oldu :P )

    YanıtlaSil
  40. Nil' im battagan iyi, onda problem yok hatta bugün ona takım iki yastık yapıyorum süper oluyor sanırsam. Olmayan, beceremediğim o renkli şey bir paspas olacaktı ama beğenmedim. Kaldırdım gözümün önünden şimdilik.
    Filme gelince gitme gitme hiç beğenmedim :))

    YanıtlaSil
  41. Can vallahi görmezlikten gelip kıskançlık yapmadım, şimdi gördüm önlüğünü:)) yani senin kazandığını çok sevindim, şansın her daim bol olsun iyi günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  42. :) Fiamma' m şekercim biliyorum elbet, süper şirin bir önlük kazandım ama daha daha güzelleri senin olsun :))

    YanıtlaSil
  43. Fiamma ya katılıyorum, aynı şeyi söyleyecektim, o yazmış, birleşme yerlerini kalın yünle çarpıla, kenarlarınıda, gaaayet güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  44. Şimdi kaldırdım Bana ablacım, sökmekten korkuyorum :) Sıtkım sıyrıldı ya... Bir süre sonra tekrar çıkarıp yapıcam artık...

    YanıtlaSil
  45. aaaaaaaaaaaa
    yorumlar gitmiyor?
    yahu kaç kere yazdım ne oluyor bu bloglara?

    YanıtlaSil
  46. cankuş vallahi helal olsun sana..resmen ciddi ciddi yorgan-yastık yaptın..
    çok haksızlık ediyorsun kendine..bak beğenmiyorsan gelir alırım ha :)
    ellerine sağlık bitanem :)

    YanıtlaSil
  47. bloglarda bi gariplik var..
    bir yazıya yazdığım yorum başka yazıda görünüyor...
    hayırdır inşallah :(((
    bu dutlu ipe de taktın ha..hepimiz bayıldık da sen nesini beğenmedin anlamadım..ben bunları bayıla bayıla kullanırım yahu :)

    YanıtlaSil
  48. Figen ablacım, ben yorgan ve yastığımı sevdim paspasa taktım. Onu sevemedim bir türlü. Sen anneciğinin yaptıklarından sonra bunu beğendin mi gerçekten valla nezaket gösteriyorsun. Sağol...
    Yorumlar konusunda haklısın bir sıkıntı var. Ben de önce tek tek cevapla seçeneğini kullanmak istedim ama sıkıntı oldu yine döndüm özüme. Ama bazı yorumlar spama takılıyor bir süredir anlamadım ben de...

    YanıtlaSil
  49. kızıyorum sana.neye uğraşıyorsun.belki fiammam be banucamın dediğini yaparsın olu biter.gayet güzel didikleme artık bunu.:)
    kitabı ben de okudum.diğerleri gibi bir solukta bitiveriyor.

    YanıtlaSil
  50. :) Kızma Alanay' cım :) Kaldırdım şimdi hiç uğraşmıyorum. Biraz geçsin antipatim Sonra söz dinliycem zaten :) Sağolasın :)

    YanıtlaSil
  51. Aklıma ne geldi şimdi, bu iplerden sandalyelerine kare kare minder gibi parçalar örsen?

    YanıtlaSil
  52. Projemin çantası' cım :) belki bir gün tekrar sökerim :)) Ama şu an o fikir bana öyle uzak ki :) Feci daralmışım.

    YanıtlaSil
  53. Ben de bu türlü ipleri pek sevemedim nedense. Gerçi hiç örmedim ama. :) Kirpi ipleri de sevmiyorum mesela.

    YanıtlaSil
  54. Örmemekle ne iyi bir şey yapmışsınız Sevgili Yolcu :) Örmemeye de devam edin bence, hiç bulaşmayın :) Teşekkürler uğradığınız ve yorum bıraktığınız için.

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...