Counter

5 Temmuz 2012 Perşembe

İşlevsel olsun çamurdan olsun, beklenen ürün...

Yani biraz kolayına kaçtım kabul, evde elimin altında ne varsa (bu sıcakta dışarı çıkmaktansa); ama neticeye bakalım lütfen: Kızımı sivrisineklerden, o kan emici minik canavarlardan korur, tabi ben açıp kaparken içeri sokmazsam. Hayır yanlış anlamayın ev tropik bir bölgede veya sazlık bataklık bir alanda değil neticede sivrisinek kaynamıyor ama bilirsiniz ki bu yaratık tek başına da olsa ne yapar ne eder evdeki en taze, en lezzetli kim varsa ona gider çöreklenir, doymak bilmez, çatlayana kadar da kalkmaz üstünden.

Geçen gece kolumun tatlı tatlı kaşınması ile uyanınca direk aklıma geldi ve farz oldu bir cibinlik yapmak. Bir arkadaşımın kızının doğumgünü partisi süslemelerinden söküp 'sen nasıl olsa değerlendirirsin' diye getirdiği bir sürü tül vardı, yıkayıp kaldırmıştım.
Onları alıp yatağın ve tavanın ölçüsünde birleştirdim önce, kötü görünen yatay birleşim çizgisine beyaz kurdeleyi geçirdim. Tülün uçlarından da renkli iplerle geçtim. Tavan bağlantısı için tülü toplarken de hani şu ne işe yarayacağını bilemediğim yünle çevrili halkayı kullandım, tülün üzerine de yoyo çiçekleri tutturdum bitti gitti. 

Bu kadar hızlı bir ikinci yazı beklemiyordunuz benden aslında biliyorum. Daha 3 gün bile olmadı bir önceki yayının üstüne ama çalışkanım işte (!) ne edeyim :) 

İşte az laf çok iş. Buyurun görsellere: 










Çok önemli not : Ya ben bu fotoğrafları çevirmeyi yine beceremedim. Neden eklemeden önce düzgün görünüp buraya eklediğimde yan görünüyor bunlar bilmiyorum. İdare edin artık ne diyeyim, beceremedim, yinee ve yine..

31 yorum:

  1. fotoları yüklediğin yerde çevirecesin. sonra o otomatik sakliyır. jpeg'lerde çevireblirsin.
    sonra bloğa aktarımında normal çıkacak.
    bak yine prenses yok ortada ama:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada eline sağlık.
      yine eski dharma girmiş ruhuna:)

      Sil
    2. Fotoları yüklediğim yer dediğin bloggerdaki yer mi yoksa pc deki yer mi, ben çeviriyorum yüklediğimde ama buraya eklediğimde kimisi çevrilmemiş oluyor, ilginç... Çok teşekkür ederim bu arada eski dharma zaten eski dharma Lara'sı var, eksiği yok :)

      Sil
  2. Çok çalışkansın gerçekten, çoook hem de:)
    Ellerine sağlık Ülkercim, harika birşey çıkarmışsın ortaya yine, tam prenses odasına dönmüş bu cibinlikle. Demiştim evvelden değil mi bu fotoğraflara bakınca o yatakta uyumak istiyorum diye :)
    Bir de öyle bir anlatıyorsun ki beş dakikada yapılıyor gibi ama bence bu senin ellerinin mahareti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Esra' cım, kimi zaman çok çalışkan kimi zaman dünyanın en tembeli yuvarlanıp gidiyoruz işte :))
      Evet sen daha önce de söylemiştin burada uyumak istiyorum diye, sağol Esra' cım ya, biliyorsun evde olunca bu tarz işler kolay...

      Sil
  3. ohh mis gibi olmuş:) ne kadar iyi düşünmüşsün,ellerine sağlık. Lara rahat rahat uyusun şimdi:)

    YanıtlaSil
  4. Tam da prenses makamına yakışır bir cibinlik olmuş Ülkerim. Evdeki malzemelerle bundan iyisi, şamda kayısı. Ellerine kollarına sağlık.

    Bizimki o kadar düz ve basit kaldı ki, kıskandım doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan' ım bu minik prensesler için neler yapılmaz ki, sen de Ece' minkini süsle kurdelelerle filan, yaparsın sen :)

      Sil
  5. Rahatsız edilmeden,huzurlu uyusun minik prenses.Yaptıklarına hayran olmamak elde değil,emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Amacı güzelliğinden önemli ama çok da güzel olmuş. Bizi bile ısırınca ne hale geliyoruz, kimbilir ne acı çekiyorlardır. Benim bir de alerjim var nefret birşey iyi günlerde kullansın Laracığımız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Fiamma' cım, ben de dayanamıyorum bebeklerin o yumuşacık tenlerinde sinek ısırığına... Alerjin varsa hepten beter oluyordur sende ısırık, çok kötü..

      Sil
  7. Rengim bir cibinlik elde olanlarla ancak bu kadar güzel olabilirdi. Çok beğendim ya ellerine sağlık :) yoyolara ayrı bayıldığımı itiraf ediyorum.

    Lara'mı nolur bişey ısırmasın ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Aslı' cım yoyolar bile hazırdı eski işlerden kalma :)Bence de ne olur onu hiç bir şey ısırmasın :=)

      Sil
  8. Tüllerle yoyolar birarada ne şirin olmuş ama, zevkini seveyim senin :) Pis sivriler Laracığı tatlı buldular değil mi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Banu abla' cım, elimden geldiğince ısırtmamaya gayret edeceğim bakalım :)

      Sil
  9. Bence çooook güzel olmuş, renkler yoyolar harika,cibinliğini sağlıkla kullansın minik prenses, ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık rengincim bence de çok hoş olmuş. Önemli olan iş görmesi değil mi zaten. Kuzucuk sağlıkla uyusun cibinliğinin altında.

    YanıtlaSil
  11. Güzel düşünmüşsün, lazım bu mevsimde.
    2.post sürpriz oldu gerçekten:))
    Lara'nın annesi, çok çalışkansın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Semi' cim, bir de şimdi sıcaktan eve tıkıldık kaldık ya bak daha neler çıkacak benden :)

      Sil
  12. Vay beee, emeğine sağlık, sanatçı dostum benim:)) öperim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim antep fıstıklı bitter stick çikolatam :)

      Sil
  13. ha haaaaa yazın çok sevimli bicinlik deeeee.
    :)
    evet aşmışsın kendinii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bicinlik mi :) Takdim teyir mi denir bu duruma bilemedim :))

      Sil
  14. Ben Biliyordum o halkalarin zamani gelince ise yarayacagini;)))) hos mobile önermistim ben.. Ama bunun islevi daha iyi olmus.. Eline saglik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Narçiçeğim en çok uğraşanlardan biriydin sen o halkaların bir işe yaraması için dimi bir sürü fikir vermiştin :) Çok sağol..

      Sil
  15. rengim harika olmuş.süslemelerde pek güzel yakışmış.ellerine sağlık canım.sivriler hep uzak olsun kuzumdan.bu arada bende aynı sorunu yaşıyorum fotoğraf konusunda zaman zaman.küçültsemde düzelmiyor ve sebebini bilmiyorum.bilen varsa söylesin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ilginçtir sadece eşimin makinesi ile çekilen fotoğraflarda yaşıyorum sorunu Dolunay' cım, kendi makinemde veya telefonda olmuyor :) Çok sağol.

      Sil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...