Counter

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Kargo ile mutluluk yollanır mı bacılar?

Zaten başka ne yollanır ki diyesim var. Bence zaten kargodan gelen her şey mutluluktur, kargo mutluluk taşır diye de uzatasım var. 

Bize yine kargo geldi de dün kızımın teyzesinden, hatırlarsınız en son şeker bir mayo ve güneş gözlüğü almıştık kendisinden. Zaten bu ara kargo şirketleri bize çalışıyor desem abartmış olmam. Lara' nın doğumu ile sizlerden de (tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum yeri gelmişken hepinize) uzaktaki dostlarımızdan da bilumum hediyeler almaya başladık ya hani. Ayrıca biz internetten alışverişi de pek seven bir aileyiz özellikle kitap. 

Böyle olunca sıkça kapımızı çalıyor bir kargo firması. Devamlı müşteriyiz ya kargo dağıtıma çıkar çıkmaz da önce bizimkini bırakıyorlar artık, seviyorlar bizi. Zaten netten kargo takibi de yaptığımdan, onlar dağıtıma çıkmadan önce mutlaka arıyorum 'bakın ben kargomun geldiğinin farkındayım bekliyorum' şeklinde; maksat ilgilenmiyorum sanmasınlar çalışanlar, işleri ile ilgiliyim, takipçileriyim, dağıtıma çıktıktan sonra da aradan bir iki saat geçmiş ve hala eve ulaşmamışsa iki-üç kez daha arayıp nerde kaldınız diyebiliyorum. Hatta siz getiremeyecekseniz ben gelip alayım diyerek işlerini de kolaylaştırmaya çalışıyorum, motive ediyorum. Hayır psikopat değilim, sadece sabırsızım... 


Dünkü kargonun içinden çıkanlar da pek şekerdi. Oyuncaklar, bilumum dermokozmetik krem bir de crocs. Artık almayanı dövüyorlarmış dimi, malum ben kızıma öyle dalmışım ki bir senedir geldi geliyor diyerek, fırsatım olmadı hiç kendime alışveriş yapmaya. Sağolsun ablam kendisine alırken benim için de almış. Ben size ablamla ilkokulda yaşadığımız simit gazoz olayını anlattım mıydı bu arada? Hani babadan harçlıklar alınmış sabah; standart ikimize de bir simit bir gazoz parası, memur çocuğuyuz malum. Ben birinci sınıfım, ablam dördüncü. Hani diğerlerine göre daha uzun bir tenefüs olur, işte o tenefüs biz ablamla ikimiz de ikişer simit alıp birbirimize doğru yol alırken karşılaşmıştık. Bundan sonrasını hatırlamıyorum ama ortada dört simit ve hiç gazoz vardı. Kardeş böyle de güzel bir şey değil mi... O zamandan bu zamana bazen o da çok sever dediğimiz şeylerde olur böyle "kendime alırken sana da aldım ne var" durumları; ama daha çok o taraftan bu tarafa geliyor bu fazladan alma durumları bu ara. Şanslıyım dimi... Biliyorum. 

Bak yine dağıttım konuyu, topladım geliyorum. Kargonun içindekiler : 

Nasıl ama pembe pembe :) 

Alttaki ipi çekince çılgınca danseden kuklalar... Ki bir gün kızımın babası teyzesine biz oynatılabilen ahşap kuklalar arıyoruz ama bulamıyoruz, oralarda bulursan alırsın değil mi demişti ve şimdi iki kuklamız daha var onları da anlatırım bir ara uzuuun uzuuun :) 

Yayın ucunda delice hoplayan patlak gözlü ne idüğü belirsiz ama çok şirin kuş ki Lara buna bitti... 

Ayucuk 

Kızıma şampuan, bana diğer herşey :) 

vesaire... 

vesaire... 

Kızım uyuyalı saatler olmuş, neredeyse acıkıp uyanacak ben hala uyumadım da size laf yetiştirmeye mi çalışıyorum acaba? 

Ama bahane ile olimpiyatlardaki sporcularımızın başarılarını da yarı canlı, yarı banttan izlemiş oldum, gururlandım mutlu oldum. 

Şimdilik bizden haberler bu kadar ama merak edenler için son not: Lara artık her gün sabahları en az on dakika güneşleniyor balkonda, akşamları da en az bir saat yürüyoruz, oksijenleniyoruz. Hava hala sıcak aslında ama bebenin Antalya' da yaşayıp güneşe 'hasret' kalmasına gönlümüz daha fazla razı olmadı. :) 

Sevgiler, 

25 yorum:

  1. cicilerinize bayıldım. Ablalar hep böylemidir. Benimki de aynı.
    Lara'nın güneşlenmesine ve gezintisine sevindim sonunda.
    sevgiler ikinizede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevginin Ruhu :) Yaşasın ablalar :)
      Bizden de sevgiler...

      Sil
  2. Hayırlı olsun cicileriniz:)))

    YanıtlaSil
  3. Ah o kargolar yokmu Rengim nasılda mutluluk veriyolar dimi :) Lara'nın cicilerine bayıldım o kuklalar öyle güzel ki. Sağlıkla mutlulukla oynasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı' cım hoşgeldin, çok teşekkür ederim. Şimdilik biz oynuyoruz kuklaları Lara izliyor :))

      Sil
  4. rengim bizler çoook şanslıyız.kardeşi olanın ilk arkadaşıda yine onlar oluyor ve tadına da doyulmuyor.hediyelerin şahane.ikiniz de güle güle kullanın.prensesi kocaman öpüyorum (özellikle cennet kokan gıdısından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolunay' cım ben kavga etmeyi de birlikte olmanın keyfini de sevmeyi de saygıyı da ablamla öğrendim. Kitap sevgisi keza... O yüzden de çok şanslıyım diyorum hep. Çok teşekkür ederim koklar öperim senin için de kuzuyu :))

      Sil
  5. Ikiniz de güle güle kullanin hediyelerinizi:)
    En güzeli böyle hatirlanmak sanirim. Mesela beni dogum gününden ya da evlilik yil dönümünden cok siradan bir günde düsünülüp ufacik bir sey verilmesi bile cok mutlu eder. Özel günler bazen zorlama oluyor gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Semi' cim en güzeli beklemediğin anda nedensiz gelen hediyeler... Ben özellikle bu tarz kutulara bayılıyorum içinden ciklet de çıkar, kitap da, sürprizli :)

      Sil
  6. Özellikle pabuçlara bayıldım,mutlulukla kullanın cicilerinizi.Bu arada yaşasın ablalar.

    Atletizim de bizimkileri izlerken o kadar çok alkışlamışım ki avuçlarım kendine uzun süre gelemedi,acayip duygulandım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ayla' cım, evet yaşasın ablalar. Bakalım sizinki ne ciciler yollayacak ya da getirecek size oralardan...
      Özellikle Aslı' nın ve eşinin hikayesini de okudum Yılmaz Özdil' den daha da takdir ettim kızı Ayla.
      İyi pazarlar,

      Sil
  7. yeni cicileriniz çok tatlı güle güle kullanın pembişlerine ayrı bayıldım bebekler için güneş çok önemli Larayı öpüyorum benim blogumada beklerim

    YanıtlaSil
  8. Ne harika şeyler bunlar. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kardeş bambaşka bir şey. Hele hem kardeş hem de sırdaş olursa tadından geçilmez. Larayı öp benim için olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gülsüm abla, kardeş bambaşka... Hiç bir şeye değişmem haklısın. Öperim öperim bana bahane bile lazım değil malum :)

      Sil
  9. Pek güzel hepsi Ülkercim, güle güle kullanın. O dans eden kuklaların soldakinin aynısından bizde de var, gerçi bizimki pek yüzüne bakmıyor ama ben seviyorum :) Crocslar çok güzel, vesaire kısmı da öyle :)
    Kardeş olmak çok güzel değil mi, hele küçük kardeş olmak bence en güzeli.
    Kargo ile mutluluk yollanır mı kısmına gelince, ben de şahit oldum çok defa, yollanır bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra' cım, ben de çok seviyorum kuklaları ya da ahşap oyuncakları bakalım bizimki sevecek mi:)
      Crocslar acık terletti, babet çorabıyla giydim şimdi ben kıro mu oldum bilemedim ama sağlığımdan kıymetli diil :)
      Esra' cım küçük kardeş olmak küçükken zor gelirdi bana ama şimdi tadından yenmiyor haklısın...
      Kargo :)

      Sil
    2. Hahah :) senin kıroluğunu yirim :)

      Sil
  10. bloğumda ''SANAL İFTAR''yapıyorum bu özel davetimde sizide görmekten gurur duyar postlarınızı merak ile bekliyoruz çörekotum.blogspot

    YanıtlaSil
  11. Ben de abla istiyorum. Çok şey mi istiyorum :D
    Laram bayıldım teyzoşuna. Çok zevkli, çok güzel.

    Ülkerim kargodan mutluluk gelmeyecek de ne gelecek?Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyze idoldür Nilhan ya :) Çok teşekkür ederiz :)

      Sil
  12. ha haaaa heeeey sırıta sırıta okudum valla.
    bi de ne şirin şeyler hepsi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmemişim yorumunu bu arada çok pardon ve çok teşekkürler Deep :)

      Sil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...