Counter

30 Kasım 2012 Cuma

Eski havlularla işkence seremonisi

Size göre tembel bir blogger olabilirim, oradan bakınca öyle görünüyor biliyorum (savunmadayım bir dakika kesmeyin) ama kendime ayıracak beş dakikam bile olmuyor ki gün içinde, doğal olarak da yazamıyorum. Akşam Lara uyuduğunda da değil bilgisayarı açıp yazı yazmak ağzımı açıp konuşmaya mecalim kalmamış oluyor. Henüz yürümüyor dikkatinizi çekerim, emeklemiyor da üstelik uslu bir bebek ama beni yönetiyor işte yine de :) Hani doktoru sormuştu bana ne zaman işe dönüyorsunuz diye; dönmüyorum dediğimde de gülerek hadi bakalım demişti. Ben anladım onun ne demek istediğini ama sanmayın ki şikayet ediyorum. 

Aslında anlatacak bir sürü şey var hatta bu ara yine uykularımdan çalıp yarım kalan bir işimi bile bitirdim ki onu göstermeye geldim zaten. Ama önce en önemli haberi vereyim: Diş. Hem de iki tane. 


22 Kasım ve 23 Kasım şeklinde tarihe not düştük. Şimdi sürekli üst damağını kaşıyor.
Deli gibi emeklemesini bekliyoruz sülalecek, sürekli her telefonda soruyor anneler babalar emekledi mi diye. Ama bizimki bugün daha farklı bir yöntemle yol almayı keşfetti; bence daha da emeklemeyi denemez. Zaten sevmiyor yüzüstü durmayı... Bir elindeki armut dilimini iki dişi ile kemirirken diğer elindeki silikon kaşığı da tehditkar bir şekilde sallayaraktan televizyonda başlayan reklamlara doğru popo üstü hoplaya hoplaya 1-1,5 metre kadar ilerledi...  Ki ben de bu şekilde emeklememişim bebekken...  

Babam sürekli soruyordu, "konuşmuyor mu daha yahu? " 
Yok hala konuşmuyor sadece mammmma, babba, agge(bence anne), dedde, mmmmmm diyebiliyor. Bir de hayatta yazamayacağım uzun heceler. 

Yarın tam 9 aylık oluyor. Nasıl geçti gerçekten anlamadım ama her geçen gün daha keyifli hale geliyor izlemek. Yemediği tek şey tavuk şu anda yasaklılar dışında, o da hala güvenip alamadığımdan. Onun dışında her şeyin tadına baktı sayılır. 

Yirmi dört saatim Lara ile geçiyor ve henüz tek başına oynamayı da pek sevmediğinden beni de kendi uzantısı gibi algıladığından sanırım, hobiler de yalan oldu. Hani atıp sallıyordum hobili anne olurum filan diye ya büyük konuşmuşum şimdilik. Bence uzunca bir süre sadece anne olmayı becerebilirsem alkışlarım kendimi. 

Yine çok uzatmadan neden yaptığımı bilmediğim ama bitirmek için aylardır en ufacık fırsatı bile değerlendirdiğim çünkü ortalıkta sürünmesinden bunaldığım DIY huzurlarınızda: Banyo paspası :)

Hep o eskiyip sertleşen havlular yüzünden. Aslında eskidiklerini idrak etmem biraz zaman aldı. Uzun süre yumuşatıcıya uyuz oldum, işini iyi yapmıyor diye, sonra havlulara kusur buldum, adi bunlar diye.... Son durak idrak ettim havlular eskimiş olmasın şeklinde aydınlandım. O kadar çoklardı ki ve o kadar atmaya kıyamadım ki. araştırdım soruşturdum ne işe yararlar diye, sanırım haziran veya temmuzdu aylardan bunu gördüm. Görmez olaydım. Çok şık, çok pratik, çok kolay ve işlevseldi, aklımı çeldi. Başladım havluları tarif ettiği gibi kesmeye. Ama o kadar pis bir işti ki her yer iplik oldu bir süre. Sanki hiç işim yok, evde de hiç paspas yokmuş gibi... Üstelik tarif edilen gibi birleştirmeyi beceremediğim için çok daha fazla havlu ile çok daha küçük daireler elde ettim. 

Yaklaşık 9 tane standart havluyu iki santimetrelik şeritler halinde kestim-yırttım ve birbirine ekleyerek sardım ip gibi. 
Sonra bu şeritleri saç örgüsü gibi ördüm üçer üçer. Gerçekten deli işi... Bu arada ipler dökülmeye devam... 
Ördüğüm şeritleri tekrar sardım diktim ve ortaya bu çıktı. Bir sürü birleştirme versiyonu denedim, bir tane büyük daire, iki büyük iki küçük, büyükten küçüğe üç tane. En son buna karar verdim çünkü yıkama temizleme işi de bu şekilde daha pratik olacak. Çok matah bir iş olmadığı gibi deli vaktimi aldı, zaten temizlemeye fırsat bulamadığım evi daha da pisletti. Ama yarım bırakamadım bitirdim işte. Kullanır mıyım bilmiyorum ama göstermesem olmazdı dimi :) 
(Yalnız yaparken öyle sıkıldım ki anlatamadım bile gördünüz mü) 



Çok Önemli Not: Ola ki yapmak istersiniz, ne bileyim gözünüze güzel gözükmüştür, sizin de bir sürü havlunuz vardır eski; arayın da vazgeçireyim sizi. 

O kadar önemli olmayan kişisel tespit: Kontrol etmek için okurken sıkıldım yazıyı iyi mi, ya bu iş beni gerçekten bu kadar daraltmışken inatla sürdürüp bitirdiğim için şu an gerçekten takdir ettim kendimi. 

En son karar, bir nevi hedef (yani hayal): Bundan sonra daha kısa sürede tamamlanacak daha hedefe yönelik çalışmalar yapıp daha sık yazmaya karar verdim :) 


52 yorum:

  1. Eh yaaaniiii, sabrın sonu selamet cümlesinin ispatı olmuş, sonuç gerçekten çok güzel Ülkercim, ama aşamalarda ben çatladım yani, beni aşar :))
    Lara da popo üzerinde ilerleyenlerden demek, harikaaa :)
    Her bebeğin ayrı sistemi var doğrusu, bazıları emeklemeyi reddediyor, hatta yürümeyi bile, direkt koşanı var, büyük oğluşum gibi :))
    Konuşuyor mu diye soranlara konuşuyor de, çünkü o kendi dilinde bol bol sohbet ediyor anladığım kadarıyla :) Öptüüüüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu abla beni de aştı zaten ama idrak etmem zaman aldı bu arada bitirmişim işte.
      Senin oğluş gibi direk koşar mı bilmem ama gün itibariyle popo üzerinde ilerlemeye devam etti az az... Bence de böylesi makbul zaten, şimdiden yetişemiyorum ya bir de koşarsa hapı yuttum :))
      Biz de öperiz :)

      Sil
  2. :))harbiden bravo sana ben yapamam daralırım valla.o yüzden helal san.ama çok da şıklar yaaa.renkleride nasıl uyumlu yapmışsın .
    prensesimin dişleride hayırlı olsun bakalım.bence birden yürüyecek ve ansızın konuşmaya başlayacak:)gıdısından bol kokulu öpücük istiyorum.ahhh yakın olaydı sipariş verirmiydim ah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolunay' cım ben de daraldım ama işte atmaya kıyamadığım gibi o kadar uğraştıktan sonra yarım da bırakamadım. Hani Temel Amerika' ya kadar yüzmüş Karadeniz' den de özgürlük heykelini görünce yoruldum deyip geri dönmüş ya o hesap olmasın dedim :))
      Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Siparişin alındı :))

      Sil
  3. 9 aylık bebe den daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki canım?
    Konuşsun,yürüsün,uslu olsun...Eee...Okula da gitsin isterseniz :))
    Öp benim için gıdısından annesi.
    Bu arada paspas süper olmuş.Bunun örgü versiyonunu yıllardır yapılacaklar listesinden silemedim ben de.
    Güzel olmuş canım, güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Tülin abla' cım, Allah için bebe beklentilerimin üstünde çok şükür :))
      Bakma sen babama, o unutmuş bu işleri 4 aylıktan beri soruyor konuşmuyor mu daha diye. Ona kalsa ilk gördüğünde hadi atta gidelim de demişti :))
      Paspas mı süper :) Sağol, çok incesin ama işte gör de halimi bulaşma derim :) Sil sen onu listeden sil...

      Sil
  4. bebek sahibi olunca bir zamanlar ne kadar büyük konuştuğunu farkediyor insan değil mi?:)
    ama paspaslar çooook güzel.ısrarla denemeyin demişsiniz ama benim içim gitti çünkü aynı ağarmayan,keçe gibi havlu derdi bende de var.yer bezi yap yap nereye kadar?:)orjinali gibi yapamadım demişsiniz orjinali nasıldı ki?(inatla yapmaya çalışan laf anlamaz okuyucu):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ebru, uzaktan konuşmak kolay tabi, eleştirmekten kolay ne var. Ama akıllandım artık küçük küçük konuşuyorum.
      Sen şimdi bu paspas işine niyetli misin gerçekten? Bak çocuğun çoluğun var yazıktır, etme :)) İlla yapacaksan da ne diim kendi düşen ağlamazmış :) Link verdim yazı içinde orjinali için göremedin sen onu demek ki o zaman al bakalım bulaş da gör gününü laf anlamaz okur :))
      http://sistersofthewildwest.blogspot.com/2011/03/blog-post_08.html

      Sil
  5. bence emeğinize değmiş kullanın onları bir güzel.bebeğinizle sağlıklı bir yaşam dilerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kum tanesi çok güzel bir nick. Hoşgeldiniz.
      Kullanayım aslında ama bir süre ortadan kalksın da baktıkça içim daralmasın diyorum :))
      Çok teşekkürler..

      Sil
  6. Daha dün doğumunu bekliyorduk ne zaman 9 aylık oldu tatlı Lara? Büyüyecek annesi,hem de koşar adım büyüyecek neredeyse emeklemesini hatırlamayacaksınız bile :))
    Dişler mi? Desenize iyice tatlılaştı :))
    Paspas yormuş sizi ama çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülden Hanım, çok klasik ama evet zaman çok hızlı, koşar adım... Çok teşekkür ederim, çok sağolun :) Sevgiler...

      Sil
  7. Öyle güzel anlatıyorsun ki Lara ile yaşadıklarını, yüzümde hep bir gülümseme okurken :) demek, emeklemeden yürücek Rengim.
    Dişleri hemde iki tane olmuş maşallah ona.

    Paspaslar hemde nasıl yormuş seni ama sonuca bakarmısın ne kadar güzel olmuşlar. Ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı' cım çok teşekkür ederim, sevgi ile bakınca herşey daha güzel :))Sizin nikah şekerlerine bayıldım bu arada... Ellerinize sağlık, o da sizi çok uğraştırmıştır...

      Sil
  8. Canım benimmm kahkahalar attırdın bana, nasıl bir işe bulandın sen böyle vallahi hem bulanmışsın hem bunalmışsın hem de bulamışsın. Benim hezimetten sonra asla böyle bir şeye cesaret etmem, o yabancı sitelerde yapılanlarda hiç mi hav olmaz bir türlü anlamam ama döküldükçe dökülmeye devam edecek üstelik çamaşır makinana da dikkat et bir de onu bözmasın yıkarken.ebatları 2 minik patikten anlaşılldığı üzere çok fazla değil bence sen bunları daha az döküntü yapacapı yer olarak benim yaptığım gibi teflon tavaların arasında kullan.
    Sen ya çok çabuk büyümüşsün ya da baban unutmuş 9 aylık bebişten ne çokk şey bekliyorsunuz. Daha 9 aylık oo dedesi yaşını doldurmadan sıralamaz herhalde. Buse 13. ayında daha konuşma yok bizde abla faktörü olunca konuşma eylemi geriledi lakin herşeyi anlatıyor tek parmak ve avaz avaz bağırmak yetiyor üstelik ama emeklemede öyle hız kazandı ki yakalayabilene aşkolsun nefes nefese kalıyorsun. Yakındır canım yakındır şunun şurasında 3 ay nedir ki bence kıymetini bil, Laranın uzantısı olmakla kalmayacak ondan önce hareket eden düşünen bir hale de dönüşeceksin üstelik:) LAranın bulduğu yöntem çokk güzel seyre doyum olmaz, çokk akıllı bunlar çokkk öp kokla mıncır benim için.Özletme kendini, gel bize ara arada olsa fırsat bulunca Lara'yı anlat...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E sen de beni güldürdün şimdi :)) Bildiğin bulandım işte... Bir de kadının havluları nasıl kalınmış Şule' cim benimkiler ince ince tabi olmadı onun birleştirdiği gibi. Hayır bende akılsızlık bir tane havluyu kesip denesene, sonra kessene diğerlerini... Yoook illa balıklama dalıcam işe sonra da işte böyle bunalıcam. Bak yıkarken makineye bulaşacağını da düşünmemiştim ben iyi hatırlattın. Tül bir kılıf içinde yıkamak lazım o zaman. Kılıf mı dikicem bir de şimdi ben bunlara yahu... Öf ki öf...
      Ebatlara gelince teessüf ederim çok büyük değiller ama teflon tavalık da değiller yani :)) Yaklaşık 65-70 cm bir tanesinin çapı. Bu arada ben senin denemeyi kaçırmışım dur bir bakayım geleyim de. Neyse bırakalım bu tatsız konuyu, sadede gelelim dimi.
      Babam harbi unutmuş ya da bizi yiyor bilmiyorum, demin Tülin ablaya da yazdım 4 aylıkken başladı sormaya konuşmuyor mu diye :) Ben bir yaşında yürümüşüm de konuşmuşum da öyle diyorlar. Ama şimdikiler sanırım durup durup direk konuşmaya başlıyor pat küt. Geçenlerde bir arkadaşım söylüyordu. Gık demeden 18 ay oturdu sonra da bülbüle döndü oğlan diye :)) Buse de şimdi ablayı dinliyordur sürekli, kaydediyordur, yakında başlar şakımaya...
      Ayrıca yine haklısın, yürümeden ve "neden" ya da "bu ne" lere başlamadan önce biraz dinleneyim ben de... Hiç şikayetçi değilim halimden zaten. Bunlar iyi günlerim biliyorum.
      Biz de sizi öperiz kucak kucak. İnşallah daha kısa aralıklarla yazmak niyetindeyim ama kısmet kuzucum...

      Sil
  9. Ülkercim öncelikle sana bir maşallah diyeyim, karşıdan gerçekten çok güzel görünüyor ellerine sağlık amma ve lakin o sabır bende kesinlikle yok ben çabuk işlerin insanıyım başlayıp bitecek, prensese gelince hızlı bir atılım gösterip iki diş birden çıkartmış bravo ona ve bilesiniz artık daha hızlı büyüyor dişten sonra, öperim onu da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Fadiş' cim, bir daha böyle bir işe bulaşır mıyım hiç, mümkün değil (desem de belli olmaz benim işim, sabırsız ruhumu mu eğitiyorum artık bilmem ki)
      Dişten sonra daha hızlı büyüyor dedin bak bir kez daha düşüncelere saldın beni... Çok hızlı büyüyorlar zaten, daha da mı hızlı?

      Sil
  10. Sıkılmışsın ama bence çıkan sonuç süper!
    Tam teşkilatlı hobili anne modeli için henüz erken diyeyim:)
    Dışarıdan kolay görünür ama sadece bebek/çocuk bakıp (yardımcısız tabii ki) evi çekip çevirmek en zoru.
    Benim pek çok arkadaşım var, bebeği bırakıp bir an evvel işe koşturan ya da pazartesi olsun da işe gideyim diyen:)
    Sana tavsiyede bulunabilir miyim bilmiyorum. Biraz daha büyüdüğünde prensesi eşine teslim edip, birkaç saatliğine de olsa bebek/çocuk konuşmayacağın birileri ile buluşup sinemaya git veya kahve iç mesela.
    Çünkü zaten dediğin gibi 24 saat onunla geçiyor, telefonda bile herkes onu soruyor derken sen tüm zamanını onunla veya onu konuşarak geçiriyorsun. (bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben öyle atlattım o dönemleri)
    Sevgiyle kal Ülker`cim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarılıp ağlamak istedim omzunda :))
      Hislerime tercüman oldun kesinlikle. İfade edemediklerimi dile getirdin. Eşime teslim edip çıksam bile ondan bahsetmemeyi becerebilir miyim bilmiyorum ama en azından bir film izleyebilirim belki aklımda Lara' yla...
      Bu yorumun üstüne 3 sayfa yazarım ben şimdi ama sızlanıyorum zannedilmesinden korkarım. Kimileri eleştirmeye ve anneliği sorgulatmaya çok meraklı oluyor bilirsin...
      Sağol Semi' cim, tavsiyelerine de yorumlarına da açığım daima...
      Sevgiler

      Sil
  11. Seninkiler de gayet pofidik paspaslar olmuş canım. Çok uğraşmışsın, belli... Azmine de hayran kaldım ayrıca. Sandalye minderi de olabilir gibi geldi bana. Balkonda mesela. Dökülenlere de sinir olmazsın böylece :)
    Benim de bir proje yarım şekilde bir yıldan fazladır beliyor. O da döküntülü gıcık birşey. Ben onu bir yerlere tıkıştırmıştım, aklıma getirdin şimdi :)
    Minik Lara'nın stilini beğendim. Popoda bez var nasıl olsa birşey olmaz, dizlerini koruyor bence :) Akıllı kız...
    Fotoğrafınıza bayıldım, çok güzel. İkinize de kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Peri' cim. Sandalye minderi benim de aklımdan geçmişti ama biraz sökmem gerekecek minder ebatlarında. Bilmiyorum ki buna cesaret edebilir miyim?
      Daha dün senin bloğa gelip Lara için ördüğün bereyi inceledim uzun uzun ben de niyetliyim Lara' ya aynı şekilde bir bere örmeye(ör-sök). Kaç ilmek başlamışsın filan diye baktım. Senden de esinlenerek 30 tel başladım bakalım...
      Bir daha bu tarz sinir katsayımı fırlatmaktan başka çok az işe yarayan işler yapmamak niyetindeyim ama dur bakalım becerebilecek miyim?
      Çok teşekkürler, sevgiler bizden de..

      Sil
  12. Cok ortaligi batirmistir o is yaa...;)))) bende de var bir yigin havlu.. Ama cesaret edemiyorum senin yaptigina... Kafayi yerim herhalde..;)))elie saglik..fotograflarda güzel duruyor.. Umarim kullanisi da iyi olur.. Hani kullanirken etrafi batirmaz, dokusunu bulastirmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Narçiçeği, altına çarşaf serdim çalışırken ama yine de dağıldı tabi... Çok teşekkür ederim, henüz kullanıma sokmadım ama dur bakalım :)

      Sil
  13. Ülkerim sen yaparsın da kötü olur mu hiç? Eğer sen bile bu kadar sıkıldıysan ben hiç girişmeyeyim. Eski havlularla yer silmeye devam. Bir de kocaya veriyorum balık tutarken işine yarıyor.

    Hala iki dişli fotoğraf bekliyorum bilgin olsun. Güzellikten mahrum etme bizi lüffeeeen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan' cım sağol bebeem, bence de girişme hiç boşver sen Sedat' a ver o da sana balık getirsin işte. Süper alışveriş :)
      İki dişli fotoğraf henüz alamadım saklıyor küçük hanım, alınca söz :))

      Sil
  14. Harika olmuş iyi ki bitirmişsin çok beğendim...ben zaten bulaşmamda böyle işlere çünkü anladım ki kabiliyetim yok..Yapanlara da acayip hayranımdır..Çok çok beğendim...

    Dedeye de güldüm:) gerçekten zamanla insan unutuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ayla' cım, bu tarz işlere bulaşırsın artık vaktin de var benim gibi ama böylesine bulaşma :))
      Çok teşekkürler tekrar.

      Sil
  15. Ülkerim, bir kez daha dişlerimiz hayırlı olsun diyeyim, diğerleri daha rahat çıkar dilerim.
    5 dakika vakit bulamamak filan, öyle iyi anlıyorum ki bunu, bilmeyenler lafın gelişi öyle deniyor sanır, oysa sahiden beş dakika dahi kalmıyor insana değil mi? Ama merak etme, geçiyor herşey gibi bu da elbette, misal çizgi film izleyecek sen evi temizlerken ya da kendi de bir tencere alıp mutfakta yere oturacak sen yemek yaparken, sonra banyonun çekmecelerini karıştıracak sen duş alırken, diyeceğim şimdikinden çok vaktin olacak o kuzu yanındayken.
    Tavuk ben vermiştim ama artık sadece -bulursam- organik ya da köy tavuğu veriyorum, hiç yemese de olur bence, fazlasıyla yeter geri kalan herşeyi yiyorsa.
    Havlulara gelince küçüklüğümde o yaptıkların gibi bişey vardı bizim evde, onu hatırladım ve çok beğendim bu sebeple ama yapar mısın dersen, yapmam kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra' cım sen hep şiir gibi konuşuyorsun hep ilham alıyorum senden. Sağol yine. Bu arada tavuk konusunda vermesem de olur mooduna girdim ben de çünkü köy tavuğu da feci sert doğal olarak, nasıl yiyecek iki dişle bizim bebe onu. Tavuk suyu yeter şimdilik bence de...
      Sen söyleyince aklıma geldi benim de eskiden annem de eskiyen naylon çoraplardan böyle bir şey yapmıştı ama şişle örerek...
      Yapma zaten yapma boşver :)

      Sil
  16. Ayy.. iki tane minik diş... Ne şekerdir Yarabbim onlar. Şimdi Lara senin gözlerine çok daha anlamlı bakar. Seni anlar ve sana ne istediğini mimikleriyle, bakışlarıyla anlatabilir. Havlulara gelince. Aman Allah'ım o ne sabır, o ne emek. Sonuç ise muhteşem.. Ellerin dert görmesin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilini dişlerine dayayıp ses çıkarmaya da başladı bugün :) Çok teşekkür ederim Gülsüm abla,

      Sil
  17. Tüylerim diken diken oldu havlu paspasın yapım aşamalarında, bana temiz iş lazım Ülkercim :))) Ama hakkını teslim edeyim, gayet güzelce yapmışsın, güle güle kullan (ya da bakıp bakıp içlenirsin artık :))
    Lara'nın kelime haznesi bizimkinden çok valla, aferin kuzuya :))
    Dişlerinin devamı da kolaycacık üzmeden gelsin inşallah :)
    Öperim kuzuyu, sevgiler Ülkercim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen' cim, tam da hissettirmek istediğim şey buydu işte, işten iğrendirmek istedim sizi, yapmayı aklınızdan bile geçiremeyin istedim. Başardıysam ne mutlu bana :))
      Çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için, sevgiler bizden de :))

      Sil
  18. Canım, paketin geldi.Çok teşekkür ederiz.
    Bebekle biraz ben oynayım, sonra derneğe veririm.Olur mu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin abla' cım, çok düşündüm o bebek uygun olur mu diye ama sonra dedim ki sen bir şekilde değerlendirirsin zaten şimdi olmazsa sonrakilerden birinde...
      İstersen sen oyna tabi, maksat mutlu etmek değil mi, sen mutlu ol :))

      Sil
  19. Lara güldürdü beni...çok tatlıdır şimdi o:)
    havlu paspası beğendim ama,
    anlattıklarından sonra kimse denemez sanırım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Cep Aynası, tam şirinlik muskası oldu küçük hanım :)
      Havlu paspası ben de kaldırdım gözümün önünden şimdilik görmeye bile tahammülüm yok :)

      Sil
  20. gerçekten bravo. ben dayanamazdım herhalde. hele benim de küçük burkımla uğraşırken. ama bu kadar eziyete değmiş. şık bir görüntüsü var. benim evimde mutfağa koyabileceğim bir ürün olmuş. bu arada benim oğluşum lara dan çok daha küçük. aynen dediğin gibi her hareketinde gözünün içine bakıyoruz. bizim ki sadece gığıldamayı biliyor. ben de dört gözle dönmesini bekliyorum. neyse.. yazın çok hoşuma gitti. lara ile sana iyi eğlenceler. çünkü ben burakla çok eğleniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz, biz de eğleniyoruz Lara' yla ama kimi zaman o bizimle daha çok eğleniyor gibi geliyor bana. Hele kimi zaman biz komiklikler yaptığımızda bir yüz ifadesi oluyor ki, sanki "Allahım bunlar mı bana reva gördüğün ebeveyn" diyor :))

      Sil
  21. Paspaslar çok güzel duruyor, emeğinize değmiş. Bebeğiniz için de sağlıklı, uzun, mutlu bir ömür dilerim.

    YanıtlaSil
  22. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Beyza hanım ve gsliba en çok okunan yazı oldu :)))

      Sil
  23. Okurken yemin ederim, gülme krizi geçirdim:) Anında vazgeçtim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsabet olmuş :))) Vazgeçin istedim zaten niyetlenir gibi olsanız da :) Yerbezi yapın eski havluları yeter. Sevgiler

      Sil
    2. Çok güzel bayıldım. :)
      Peki pisligi oluyormu havlular çıkışıyormu

      Sil
    3. Merhaba :) Evet uzun zamandır vakit ayıramadım maalesef yazmaya. Hala okunuyormuş demek ki diye düşünüp mutlu oldum. Öncelikle teşekkürler. Eğer mecbur değilseniz (!) yapmayın derim yani havluları şeritler halinde parçalamak vs. deli işi :) Çok feci dağılıyor ortaya..

      Sil
    4. Evet havludan önce penye ip yaptım o bile çok dağıldı. Vazgeçtim zaten yapmıyorum :D

      Sil
    5. Doğru karar :) Ben teşekkür ederim. Okuduğunuz ve katıldığınız için. Sevgiler. :)

      Sil
  24. Yazıyı yayinlayali çok olmuş ama yanitlarsaniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  25. Bu arada çok teşekkür ederim yanitladiginiz için :)

    YanıtlaSil

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...